Vecer narode!
Eno cujem i Jobs ode. Di ovaj svijet ide 
Vecer narode!
Eno cujem i Jobs ode. Di ovaj svijet ide 
Eto san pogleda zadnji POTC, On Stranger Tides
Ah, što reći, veliki sam fan, jedva čekam novi film (ako ga bude :))
Sorry što pišem tu,ali mi treba hitna pomoć.Prijatelju mi visi godina sutra ako ne riješi ove zadatke.
Zadatak:prikazi graficki funkciju f(x)=-2x+1 odredi nultocku i odsjecak na osi y
Zadatak2:opsezi dvaju slicnih trokuta su 15 cm i 45 cm kolika je povrsina manjeg trokuta ako je povrsina veceg 90 cm2?
Molim vas hitno je!
Sorry što pišem tu,ali mi treba hitna pomoć.Prijatelju mi visi godina sutra ako ne riješi ove zadatke.
Zadatak:prikazi graficki funkciju f(x)=-2x+1 odredi nultocku i odsjecak na osi y
Zadatak2:opsezi dvaju slicnih trokuta su 15 cm i 45 cm kolika je povrsina manjeg trokuta ako je povrsina veceg 90 cm2?
Molim vas hitno je!
POPRAVNI? 
Molim vas hitno je!
Kad sutra?
Ispričavam se DANAS u 9:00 
Nemam papira ni olovke... 
Alo BUGovi anketari!
Nije ponudeno da ce Apple poslovati BOLJE!
jutro evo mene pet u nespavalicama 2 tjedna prije škole,stavro super
jutro, koja skola
U Ponedjeljak idem gledat Samsung s8000 Jet pa me zanima koji operativni sistem koristi i dali se može na nju(njega)stavit random navigacija?Hvala unaprijed i ako je moguće odg u PP.
A može i preporuka za neki rabljeni Android u vrijednosti DO 1200 kunića. 
Molim vas hitno je!
Ako to ne zna,ponavlja razred...
zad1:
Uvrsavanje tocaka.
nultocka...x = 0
y = 1.
nultocka = (0,1)
odsjecak na y osi = b = 1.
zad2:
k = o1/o2 = 15/45 = 1/3
povrsine se odnose sa k ^2 ,tj povrsina veceg je 9 puta veca od manjeg.
Povrsina.manjeg = povrsina.veceg * 1/9 = 10 cm^2
ak stignes,pokazi mu.Ali pada 
OPEN sta se radi ja montiro klimu koda i nisam 
OPEN sta se radi ja montiro klimu koda i nisam 
Open u 22:20. Pa gdje su svi? 
sefe gdje kupujete aplikacije. na ovom marketu,sve sto se placa pise da je nekompatibilno? sto treba napravit?
ma neznam, svi zamrli, nikog ni u bircu danas
sefe gdje kupujete aplikacije. na ovom marketu,sve sto se placa pise da je nekompatibilno? sto treba napravit?
Treba počet kupovat piratluk:)
Večer svima!
Skidat s Blackdr*ida 
Jasno da nema nikoga,jer ja nisam tu bio 
Nema spama bez mene! BTW di je onaj coca666?
Bio na nekom rođendanu, odlično je bilo, upoznao tipa koji igra MC i mrzi Apple 
Vecer narode, u Runes of Magicu mi do 30. traje neki event sa bonusima na xp, tp i drop : i mjenja se svaka 3 sata :)
Živili drkadžije!
Radi se šta pametno ili po običaju? 
ej ej dečki di ste kako ste moj kompjuter i dalje ne radi neznam zašto
kako ste vi hakeri
Večer svima...
@lzgr: Šta si se družio sa samimi sobom...
Živili drkadžije!
Za razliku od običaja sad nešto i radim. 
Pokušavam napravit neku web stranicu.
ej ej dečki di ste kako ste moj kompjuter i dalje ne radi neznam zašto
kako ste vi hakeri
Opet ovaj?
Ej ljudi,svima dobra vecer.Dodem kasnije,idem gledati hancocka.
Treba počet kupovat piratluk:)
Skidat s Blackdr*ida 
ja sam zadnji kamencic koji drzi ovo drustvo da ne potone. pitam kako posteno nesto kupit, a onda ulete "plavo-kuvertasi" 

ej da vidiš stara moja što je krofni napravila, sve onako male, nisu velike, ono rumene i sve to ja pojeo 20-30 komada i zamuso se sa pekmezom
pa počeo popravljat kompjuter al nešto neće
ja sam zadnji kamencic koji drzi ovo drustvo da ne potone. pitam kako posteno nesto kupit, a onda ulete "plavo-kuvertasi" 

Takav ti je život u RH, uvijek neke krivine.
Živili drkadžije!
fap fap fap "pozdrav" fap fap fap ....