Sretan novi dan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poslusajte ovaj orkestar
Kud je WD toliko zastupljen...
Sretan novi dan!
Hvala, također i sretne mi dvije godine na forumu :D
Sad odo stvarno gledat family guy xD
slucajnost na ovom izboru zvukova. sigurno je zadnjih 6 godina sam vrh. 2001 su oni imali bankrotirat sa kavijarima od 20gb...sve redom crklo. poslije je tu nesretnu titulu preuzeo ibm (hitachi). i eto ga na danas...wd kralj.
lol seagate je as sa promasajima firmwarea.
svi oni imaju musice i havarije,ali wd najmanje.
Al si ga shaxiro,mozes se LoLzu javit
salim se
danas baš fino toplo bilo
slucajnost na ovom izboru zvukova. sigurno je zadnjih 6 godina sam vrh. 2001 su oni imali bankrotirat sa kavijarima od 20gb...sve redom crklo. poslije je tu nesretnu titulu preuzeo ibm (hitachi). i eto ga na danas...wd kralj.
lol seagate je as sa promasajima firmwarea.
svi oni imaju musice i havarije,ali wd najmanje.
E, pa to, čudno mi bilo...
Kako medo, radi li bar na blogu?
evo opet spektakl prije 2 minuta....ima jedna dacia karavan u ulici. prije 2 mjeseca je jedan pijancina stukao dok je napustao kafanu. evo sad opet iz iste kafane, izadje lik i ide pun gas u rikverc i opet po sred svjeze popravljene dacije.
mislim da ce se veceras gazda ovog auta objesit.
naravno,mrcina je pobjegla. lol pisem o wd discovima i cujes getribu od rikverca kako zvizdi i BAAAAAM.
Pitanja me muče...
http://www.mymemory.co.uk/Micro-SD?&filters=Class:class%2010,class%206#allProducts
FAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAPFAP FAP FAP FAP FAP
...
Arhiva...
Pomozite malo... :)
Kakve su cijene tu? Zanima me ovaj Lexar 16 GB C10, kakav je?
poslusajte ovaj orkestar
Bok svim nehrkalicama, evo i tebe malo u ovu temu kaj te navelo da navratiš neka sila ili pusta razbribriga a Diskovi pokrepani imaju svoju Mjuzu da fučkaj ga.
Morat češ se strpit neko vrijeme jer će bit zauzeti serijom slikica.
Morat češ se strpit neko vrijeme jer će bit zauzeti serijom slikica.
Geekovi bi trebali svršavat na one kartice, ne na one bljakave cure...
oo Rambox care pa sta ima?
Bok svim nehrkalicama, evo i tebe malo u ovu temu kaj te navelo da navratiš neka sila ili pusta razbribriga a Diskovi pokrepani imaju svoju Mjuzu da fučkaj ga.
kad zbrojis sve na forumu, jedino normalno mjesto...i za naglasit, mjesto gdje uvijek omladina pozdravi dobrodoslicom stariju magarad kao mene i tebe.
ja sam fala bogu iz "teme u kojima sudjelujete" uspio izbacit 4 komada iritantnih ljecilista od topica. uh,dugo treba,30 dana :)
@sefe nisam cuo meda
evo spektakl zavrsio u ulici,dacia zbombana i jos odletila na jednog golfa. murija ispituje neke strangere koji su tuda prolazili. nadam se da ce uhvatit kretena koji je kliznuo.
Bar ovdje nema likova koji masturbiraju javno kao na drugim temama. Uhvati se svog QR-ca i dubre se samozadovoljava :))
@torrente
Znas vec na koga se odnosi, jel?
di ste picke stigo zdravko colic
kakve su ono zenke na stranici prije? fapfap
Ode citati 6. Pottera LN!
@lazo i ti si colicev fan? lol imas jos vinilke?
Dobra večer svima!
Vidim neke LP-ke se spominju. Moram nabavit neki jeftikaner od gramofona da poslušam Jean Michel Jarrea i Equinoxe.
Uf kako meni to dobro zvuči na pločama.
oce ko sugarsync, alternativa dropboxu. super fercera. 5giga je 5 giga.
@lazo i ti si colicev fan? lol imas jos vinilke?
SVE!
I jedna sa potpisom
I Nove Fosile imam na vinil. Neprocenljivo :)))))
Jean Michel Jarrea i Equinoxe
Ajd ne kenjaj doleti do ZG, na koncert, plaćeno je