Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Vecer narode, vidim da se slike djele :D

Evo jednog pitanjca, zasto mi se skoro sve igre ruse, pocelo je neki dan sa AC2, ajde, vidim da je mozda ubilauncher jer mi je i DA: Origins, reinstaliram, nista, sve se opet rusi. 

U cem je problem? Pregrijavanje, hard ne vjerujem da je mogo otici, nema nikakih virusa, mozda da memoriju probam nekako istestirati?

16 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XYomegaYX kaže...

Vecer narode, vidim da se slike djele :D

Evo jednog pitanjca, zasto mi se skoro sve igre ruse, pocelo je neki dan sa AC2, ajde, vidim da je mozda ubilauncher jer mi je i DA: Origins, reinstaliram, nista, sve se opet rusi. 

U cem je problem? Pregrijavanje, hard ne vjerujem da je mogo otici, nema nikakih virusa, mozda da memoriju probam nekako istestirati?

odgovorit cu ti kad mi das veci link do profilne

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

Geek pr0n

::- Licencirani Apple Hater -::
16 godina
neaktivan

EDIT

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 1:58 (microman).
16 godina
moderator
microman kaže...

Kad toliko se nabacujemo slikama, eto da se i ja malo pridružim. Samo za razliku od vas ja ću stavit sliku moje poznanice koja radi u West Gateu(Pitarelo)

imaš neku koja radi bliže? :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Geek pr0n

microman kaže...

Kad toliko se nabacujemo slikama, eto da se i ja malo pridružim. Samo za razliku od vas ja ću stavit sliku moje poznanice koja radi u West Gateu(Pitarelo)

bezveznjikave su te 2

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 1:03 (XYomegaYX).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Vidi se sve što se treba vidit..{#}

I'll be back
16 godina
moderator
microman kaže...
XXX-Man kaže...

Vidi se sve što se treba vidit..{#}

ma nisi razumio...

neku kojoj se radno mjesto nalazi bliže mojem mjestu boravka :D

da idem malo u šoping :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

bezveznjikave su te 2

Za onu gore "doktoricu" neznam, al ova sigurno nije.

I'll be back
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ma nisi razumio...

neku kojoj se radno mjesto nalazi bliže mojem mjestu boravka :D

da idem malo u šoping :D

Ma koga briga za tebe? Bitno da je cura meni blizu, inace ona je iz mojega kraja{#}

I'll be back
16 godina
moderator
microman kaže...

Ma koga briga za tebe? Bitno da je cura meni blizu, inace ona je iz mojega kraja{#}

FUUUUUUUUUUU

16 godina
neaktivan

Neće me sluša ovaj SGSII, neće da se roota... :/

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sta kaze,zasto nece?

::- Licencirani Apple Hater -::
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

rootaj ti njega ?

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Šef kaže...

Sta kaze,zasto nece?

S2 Root kaže da uređaj nije spojen, SuperOneCLickRoot zablokira na "Waiting for device"

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

did ya missed me?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina

LN narode, ja ode provest kvalitetne sate sa mojim krevetom :D

16 godina

sta nikoga nema*

16 godina
moderator
MilkMan kaže...

sta nikoga nema*

ima

16 godina

pa sta sutis?

14 godina
neaktivan

Vecer (ne)radni narode {#}

Ofc.
16 godina
moderator
MilkMan kaže...

pa sta sutis?

ma evo naručio sam si

http://www.bluetomorrow.com/bluetooth-reviews/stereo-headphone-reviews/motorola-s805-bluetooth-dj-headphones-review.html

{#}

btw. odg na PP: nije, to joj je frendica :) nju sam prije imao

17 godina
neaktivan

Dobro jutro radni narode crne gore

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
XXX-Man kaže...
MilkMan kaže...

pa sta sutis?

ma evo naručio sam si

http://www.bluetomorrow.com/bluetooth-reviews/stereo-headphone-reviews/motorola-s805-bluetooth-dj-headphones-review.html

{#}

btw. odg na PP: nije, to joj je frendica :) nju sam prije imao

1.congrats

2.o sunce ti kalajsano davaj slike od nje nemozes rec da ju nemogu gledat aaaaaaaaaaa{#}

16 godina
moderator
MilkMan kaže...

1.congrats

2.o sunce ti kalajsano davaj slike od nje nemozes rec da ju nemogu gledat aaaaaaaaaaa{#}

konačno da ću moć hodat kud hoću dok puštam mjuzu, a da ne moram mislit na slušalice...

samo ove imam na ovom malom g*vnu od netbooka :)

16 godina
XXX-Man kaže...
MilkMan kaže...

1.congrats

konačno da ću moć hodat kud hoću dok puštam mjuzu, a da ne moram mislit na slušalice...

samo ove imam na ovom malom g*vnu od netbooka :)

kakve ti picke karas...

16 godina
moderator
MilkMan kaže...

kakve ti picke karas...

dobre :D

16 godina
XXX-Man kaže...
MilkMan kaže...

kakve ti picke karas...

dobre :D

o hebem ti sve sta su dobre {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice