Pa to je to,da,zbariš ju i miran si 2-3 subote,hehe
ja sam svoju uvatija vec davno i ne moran se mucit time btw to zbarit mi zvuci malo glup.. jednostavno radi toga z+b
Ma ja bi ostavio sve jednu zbog ove
Pa to je to,da,zbariš ju i miran si 2-3 subote,hehe
ja sam svoju uvatija vec davno i ne moran se mucit time btw to zbarit mi zvuci malo glup.. jednostavno radi toga z+b
Jedva došo doma,skoro me 3 marice pokupile :)
Hahah,tak je i meni bilo,ali već sam naučio manevrirati uličkama malim,hehe
Bok svim nehrkalicama , kaj si se opet napil pošteno pa ljubil Zidove okolo po cesti jel fučkaj ga.
A da,to inače radim u slobodno vrijeme,2-3 puta u prosjeku po tjednu!
Da ne misliš samo na Audi RS4, ili koji je več polukni si ovo dole nije ko taj Audi ali može nekak jedva proč siromak od Auta.
uffff kako ne volin ove ruske face.. meni ona nije nista posebno... cura mi ima bolje noge i dupe od nje... i facu, a sise ne vidin tako da xD
Sta se radi ljudi moj??
Svaka čast Fordu ali ovo je za mene auto snova
uffff kako ne volin ove ruske face.. meni ona nije nista posebno... cura mi ima bolje noge i dupe od nje... i facu, a sise ne vidin tako da xD
Uff,to nije dobro :D
a slusaj meni je kod zenske najbitnije da zenska ima dobro dupe i noge, tako da na to bas pazin i ova stvarno ima najgenijalnije dupe od svih zenskih sta znan...
a sise, to mi nije toliko bitno, glavno da ima malo... 2-3 dosta.. pogotovo jos kad je crvenokosa rokerica
a slusaj meni je kod zenske najbitnije da zenska ima dobro dupe i noge, tako da na to bas pazin i ova stvarno ima najgenijalnije dupe od svih zenskih sta znan...
a sise, to mi nije toliko bitno, glavno da ima malo... 2-3 dosta.. pogotovo jos kad je crvenokosa rokerica
Meni se ova Sharapova baš sviđa,hehe
Imam frendicu koja je vjerovatno i bolja od nje,ali ova mi baš nešto zapela za oko,morat cu ju zbarit,heheh
Imam frendicu koja je vjerovatno i bolja od nje,ali ova mi baš nešto zapela za oko,morat cu ju zbarit,heheh
a neznan, reka san vec svoje misljenje :P
a ono.. sva ti sreca u tome, ali em je vjerojatno skoro duplo starija od tebe, a i malo je daleko i previsoko pozicionirana :P
pričam trenutno s kretenima preko mumblea i neznam dal da drkam na jednog od njih ili ne o.O.....ima presexy glas :D
a neznan, reka san vec svoje misljenje :P
a ono.. sva ti sreca u tome, ali em je vjerojatno skoro duplo starija od tebe, a i malo je daleko i previsoko pozicionirana :P
Hhehe,pa nemam ja 12 god da je duplo starija od mene,ma doć će ona u Petrinju na shpitzu pa da joj ja pokažem kako serviram asove
Ma pusti Ruskinje pa imaš dost Hrvatica usput evo malo svakakvih zanimljivih fotki.
http://chrocodiles.blogspot.com/2011/08/daily-random-awesome-pictures-42-pics.html
Hhehe,pa nemam ja 12 god da je duplo starija od mene,ma doć će ona u Petrinju na shpitzu pa da joj ja pokažem kako serviram asove
pa reka san skoro :P a i mislija san da ima 30ak godina...
Ma pusti Ruskinje pa imaš dost Hrvatica usput evo malo svakakvih zanimljivih fotki.
http://chrocodiles.blogspot.com/2011/08/daily-random-awesome-pictures-42-pics.html
Kako je vruće, sve pootvarano, a propuh nid a s esjeti malo zapuhat.
ye ye :(
Otvoreno....
Netko pomalo zanemaruje dužnosti.....
Dobra večer svima...
Otvoreno....
Netko pomalo zanemaruje dužnosti.....
Dobra večer svima...
Svako večer.
Svako večer.
Matična se peče...
večer :D
Svako večer.
Matična se peče...
Prije će biti ujutro. Ili neće biti uopće nego nova, jer ovo je najjadnija socket 775 matična ikad proizvedena.
večer :D
Avatar ti u donjem dijelu ima bijele artefakte, molim te da to središ...
o cemu se prica ako smijem znati
o cemu se prica ako smijem znati
Trenutno su ou opticaju dva problema, artefakti na XXX-ovom avataru (veliki problem) i krepana matična od minda (manji problem rješiti će ga pečenjem).
ma to sam ju ja...ovaj...khm...
btw. 10k poruka :D
Ajde sad lijepo pobriši, već sam si skoro oči iskopao od ručnog zumiranja.
EDIT: 4.2k poruka, blizu sam tvog prosjeka.
ma to sam ju ja...ovaj...khm...
btw. 10k poruka :D
Ajde sad lijepo pobriši, već sam si skoro oči iskopao od ručnog zumiranja.
EDIT: 4.2k poruka, blizu sam tvog prosjeka.
Pih, bolji sam od obojice.
da...i ja sam probavao popravit maticnu od ps3 pecnicom al nije islo, 60gb ima crknutu maticnu a 40 gb sam s*ebao bateriju jer je nisam izvadio pa se spekla i sad trebam novu LOL!
edit: ja sam se rego prije 2 godine al sam se poceo zanimat prije godinu dana i skuzio da imam acc tako dam imam sam 700
Pih, bolji sam od obojice.
Sad to lijepo podijeli s brojem mjeseci i vidjeti ćeš da si statistički gledano slabiji.