Dobro večer ljudi, šta ima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer narode :) Sta ima?
WIN :D
Znao sam.
Kakve li će fotke biti kad budeš išao na brazilsku depilaciju?
Znao sam.
neće ih bit xD
Ohaj ljudi, živjeli!
Evo meni večeras dolazi majka doma, nakon mjesec dana. Napokon više ne moram kuhati i prati :D
Znao sam.
neće ih bit xD
Jasno je da nas ne zanimaj fotke, tebe depiliranog, za to imaš onu temu o društvu i prirodi. Nas zanimaju fotke radne snage.
Ohaj ljudi, živjeli!
Evo meni večeras dolazi majka doma, nakon mjesec dana. Napokon više ne moram kuhati i prati :D
Šta ti nije bilo lakše sav veš lijepo nabacati na hrpu i čekati?
Jasno je da nas ne zanimaj fotke, tebe depiliranog, za to imaš onu temu o društvu i prirodi. Nas zanimaju fotke radne snage.
a ja već mislio da si počeo s nekim pederskim spikama 
Šta ti nije bilo lakše sav veš lijepo nabacati na hrpu i čekati?
Je, a šta da nosim :D
A ionako sam prao tek kad je čistih gaća nestalo.
Btw. kaj mislite jel mogu ove očale proć kao unisex (ne razaznaje s ejasno sa slike, ali smeđi je ton, ne roza.
a ja već mislio da si počeo s nekim pederskim spikama 
Dićeš mene u tolerantnu ekipu trpati....
Je, a šta da nosim :D
A ionako sam prao tek kad je čistih gaća nestalo.
Pa ne moraš svaki dan obući čisto. Pravi muškarci se tuširaju jednom tjedno i tom prigodom mjenjaju veš.
EDIT: Ako to kupiš, uključi se u temu o društvu i prirodi.
Haha i mislio sam tako :)
Inače imam takve samo black/black (leća,/okvir)
Btw. kaj mislite jel mogu ove očale proć kao unisex (ne razaznaje s ejasno sa slike, ali smeđi je ton, ne roza.
gay!!!
Dićeš mene u tolerantnu ekipu trpati....
sumnjiv si :)
Dobra Vecer gospodo. Eto da se malo pohvalim sa mojim novim Gadetom ....
Moram priznati da me je veoma ugodno iznenadila Robusnost i kvaliteta izrade ovog uređaja. Ovo je baš pila za MUŽEVE. Nema teoretske šanse da pomislite da ste negdi izgubili uređaj il da vam nije u đepu, što se za SGSII(kojeg također imam) nemože baš reci...
@microman
dojmovi o tipkovnici?
@microman
dojmovi o tipkovnici?
OK, inace ovo mi je prvi uređaj sa fizičkom QWERTY tipkovnicom. Klizni mehanizam za izvalčenje tipkovnice je odličan, nema nikakvog struganja i čvrst je.
Što se tipki tiče na to se moram još naviknuti, al dobro su posložene tako da nema situacije da bi sliučajno stitsno drugo slovo.
Ajmo rec ocijena 8/10 za tipkovnicu.
sumnjiv si :)
Ja sa svojim pivskim trbušćićem mogu biti sumnjiv samo ako je nestalo pola pečenog janjca.
Ja sa svojim pivskim trbušćićem mogu biti sumnjiv samo ako je nestalo pola pečenog janjca.
aha!
eto sad se zna tko ga je pojeo 
aha!
I usput mrknuo lubenicu od cca 8 kg (bemti, pa mind bez beda pojede 15 kg, moram više vježbati).
I usput mrknuo lubenicu od cca 8 kg (bemti, pa mind bez beda pojede 15 kg, moram više vježbati).
sve kradi, al lubenice mi ne diraj :D
aha!
Baš sam jučer jednu zaklao.
Dođi kod mene imam jednu od 20 kila pa možeš vježbati (ta ja najveća ove godine)
ajde netko
http://www.bug.hr/forum/post/audio-video-alati/program-brzu-promjenu-audio-izlaza/2155877.aspx
Možeš me spriječiti samo fotkama.....
Dođi kod mene imam jednu od 20 kila pa možeš vježbati (ta ja najveća ove godine)
Koordinate sam ukucao, samo da ovo kinesko smeće od teleportera proradi.....
Možeš me spriječiti samo fotkama.....
Koordinate sam ukucao, samo da ovo kinesko smeće od teleportera proradi.....
Pazi da ti nebi molekule spojilo s lubenicom.
Sad piše da moram smanjiti vcore? WTF is vcore?
Sad piše da moram smanjiti vcore? WTF is vcore?
smanji otpor, opusti se.
Bando jedna, dobro ste me sjetili, nisam jeo lubenicu mjesec dana, a obožavam ih.
A i ove godine su sve bile loše...
e da ljepo je*em mater celticu pi*da im materina govnari nesposobni retardirani
smanji otpor, opusti se.
Uz ovakav vcore netko će noćas nadrapati....
LN svima...
smanji otpor, opusti se.
Uz ovakav vcore netko će noćas nadrapati....
LN svima...
JJesi ti sa Viagrom dizao taj Vcore? Nemoj se igrati, još ćeš stvarno doživiti fuziju s mojom lubenicom.