Sretan novi dan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš i zakaj udarat po HTV razloga ima na pretek, a ovaj posrani i usrani 4-3 format da ne pričam nikak da se maknu s te gluposti ko Magarac od šarenih koji papci.
Nabijem ih na jarbol od HDZ-a recimo ona emisija E-Hrvatska, na Kapital Network ili KN ide u 16-9 formatu kak je i snimana ali na HTV jok sprešano 4-3 cudo ak ne mogu nakon tolko godina izgurat i sredit 16-9 format nek idu u strininu posranu.

A sve mogu pritrpit ali da formule i el clasica nema na TV to ne mogu.
Kaj ce ti Formula 1 na HTV ovaj je i bolje, da male Televiziji to prenose i da zarade nekaj love od reklama puno bolje nego da lovu poberu oni mutikaše i muljatori na HTV.
Ti si dole iz Dalamacije pa ne znam prek čega gledaš, Formulu 1 mi u Zagrebu gledamo preko TV NET i slika je u 16-9 formatu a da je ostalo na HTV ne bi to uopče nit imali opet bi bio 4-3 sprešano dubre dakle sve je tu jasno Formula 1 na malim televizijama je odlična stvar to sigurno.

Kaj ce ti Formula 1 na HTV ovaj je i bolje, da male Televiziji to prenose i da zarade nekaj love od reklama puno bolje nego da lovu poberu oni mutikaše i muljatori na HTV.
Ti si dole iz Dalamacije pa ne znam prek čega gledaš, Formulu 1 mi u Zagrebu gledamo preko TV NET i slika je u 16-9 formatu a da je ostalo na HTV ne bi to uopče nit imali opet bi bio 4-3 sprešano dubre dakle sve je tu jasno Formula 1 na malim televizijama je odlična stvar to sigurno.

Mi smo preko TV dalmacije ili tv jadran više nisa m nisan siguran, a kvaliteta je tu negdi s HRTom, jedino što je u 16:9 formatu.
Pozz svima!
rambox imaš mi kampirati tamo pred stadionom na jesen za tekme lige prvaka! 
Pozz svima!
Pa da tak je več pripremam šator,
samo neče ti bit karta onda 5 kuna nego minimalno 50 kn pa na više to sigurno i vozi miško.

Još se kajem što nisam išao gledat Arsenal- Dinamo, dok je bio Eduardo još u Dinamu, i Henry u Arsenalu.
Ako sada bude bilo tko od velikana iz liga petice idem sto posto.
Pozz svima!
samo neče ti bit karta onda 5 kuna nego minimalno 50 kn pa na više to sigurno i vozi miško.

Hehe,ma nema veze,samo nek se ide!
A mogli bi i zajedno koji put 
Pozz svima!

Hehe,ma nema veze,samo nek se ide!
A mogli bi i zajedno koji put 
Zapravo ti ja više ne odlazim na utakmice, to je bilo prije ne zanima me nogomet baš puno danas samo gledam onak usput na TV i to je to kad se sjetim Hrvatska-Turska i kak smo izgubili ko naivni bedaki sveg mi je dosta za sva vremena fučkaš ti to.

Vecer narode, ode uskoro leci i 4. Pottera :)
Ja sam našao na kabelskoj, začudo, btw 1-1 je, Ronaldo zabio, i opet nedugo je imao još jednu dobru šansu.
Je, dobro ga je zabio iz zaleđa...
I opet ona dva u elementu, Pepe je trebao dobit crveni za onaj lakat u Messija i onaj ludi Marcelo!
Ipak, Barca zasluženo dobila :)
I'll be back
I tebi ljude 
Večer svima bando.
XXX-man tutorijal će stići čim nađem vremena da ga sastavim... odmah dobijaš link..
Noć svima! Ne spava li itko?
Ma odo i ja. Valja se sutra ić' yebat u banku...
Noć.
Još je rano, kad možeš spavati dokle te volje briga te kad češ u krevet.
Pfff ja sam sinoć legao u 3, a ustao ujutru u 7, išao na posao, poslije došao doma; pravio ručak za sebe i buraza, išao u autoškolu, i sve do sad sam izdržao. I nisam pospan al' želim ići spavati.
Pfff ja sam sinoć legao u 3, a ustao ujutru u 7, išao na posao, poslije došao doma; pravio ručak za sebe i buraza, išao u autoškolu, i sve do sad sam izdržao. I nisam pospan al' želim ići spavati.
Are you a wizard, sir?
Trazim trojicu da igramo black ops,naravno ako ima nekog budnog.
Ode i ja lagano, laku noć ekipa.
Ode i ja lagano, laku noć ekipa.
Sta sam ja jedini ostao??
Dobra vecer.
dobra vece..evo ja cekam celtic i altetico madrid za 290kn 
gud ivning ;)
Dobra večer svima....
večer :)
lol tebi su sve slike ko za one oglase u njuskalu trazim "cimera" itd
that's my style :)
Sve mi to smrdi na naturalnu razmjenu....
WIN :D

.