Koji je bio prvi Batman crtić, naći prvo je izašo kao strip i onda (valjda) crtić i ako mi možete dat link sa imdb-a od tog crtića jer bi baš pogledo, da se prisjetim malo:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GTA EFLC mi radi bez trzanja!!!! Obicni GTA IV mi steka. Djubre
.
We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it.
shvaćam tvoju bol momče...
ja bi njega upucao 
Sretan novi dan!
3 sata torture... Magazin je u mistu, Velika gospa i ta sranja...
Nikad više... ne samo da su im pisme sranje, nego i ženska krešti
Sretan novi dan!
Da... Za Ivu je vidim počeo odlično, genijalci na forumu :D.
I da, večeras me officially svi živciraju.
EDIT: mene živcira to što se zamlja okreće
Tebe je teško pratiti, imaš jako široki spektar interesa, ali šta će ti šišmiši na tavanu?
pa nisam ih ja stavio gore, sami su došli :D
Bok svim nehrkalicama, tak znači ti imaš doma Šišove-Mišove hm aj ok ionak su oni korisna družina nema veze kaj sad.

A hebiga sad kaj se može ništ odmori se malo i bude ok nema smisla još više trošit živce.

Bok svim nehrkalicama, tak znači ti imaš doma Šišove-Mišove hm aj ok ionak su oni korisna družina nema veze kaj sad.

ma super su mi, zabavni su navečer kad lete po dvorištu 
Danas sestrični 20 minuta namješto neke programe i uređivo ih po njenoj želji, ona na kraju kaže: ma glupo mi je to, de ti to obriši 
Kad me ubudće neko neš pita, odgovorit ću: Ne znam ti ja to
Danas sestrični 20 minuta namješto neke programe i uređivo ih po njenoj želji, ona na kraju kaže: ma glupo mi je to, de ti to obriši 
Kad me ubudće neko neš pita, odgovorit ću: Ne znam ti ja to
reci joj da ti je glupo :)
I da, večeras me officially svi živciraju.
Čik u oko, burek s mesom 
2 svijeta...
Jaoo koji specijalac onaj sto je ivu udavio... Prvo ima win 2000. Pa ima win 2000 millenium.Pa onda odjednom ima win 98 me. Pa onda opet win 2k me
. Na kraju ima Win ME. I nezna sto je router. Niti LAN. niti sto je lan kabel.
We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it.
Sretan novi dan!
Da... Za Ivu je vidim počeo odlično, genijalci na forumu :D.
Aha. -.-
Di je mind sad, baš mi se trolla...
Jaooo... Koji debili danas ovdje
Morao sam okrenut monitor na lijevu stranu da to pročitam ;)
I mene sada fino boli vrat. Go to hell.
:D
I mene sada fino boli vrat. Go to hell.
:D
to ti je zato što igraš tetris na promodu
CTRL + ALT + strelica FTW! 
Ma daj ti meni pirat reci oće li mi radit BF3 na ultra hajh maxxx fast 120 fps???
Ma daj ti meni pirat reci oće li mi radit BF3 na ultra hajh maxxx fast 120 fps???
Neznam,idi pitaj u temi kao ostali