Pa kako se osjećaš katolikom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Micro, može li par slika, slikano s SGS2? Da vidim kakve su, ako može par u mraku i to... :)
Rambox, što kažeš na tu skladbu iznad? Sad malo tražim njihovu muziku, bili su jedni od konkurenata Bijelom Dugmetu, a njih obozavam... Pa sam mislio, možda se ti razumiješ štogod u to...
Nisi cuo za Smak?
Bijelo Dugme je za njih, po umjetnickoj vrijednosti, ono sto je AC/DC za Led Zeppelin.
Gleda li itko Sledge Hammera
Rambox, što kažeš na tu skladbu iznad? Sad malo tražim njihovu muziku, bili su jedni od konkurenata Bijelom Dugmetu, a njih obozavam... Pa sam mislio, možda se ti razumiješ štogod u to...
Nisi cuo za Smak?
Bijelo Dugme je za njih, po umjetnickoj vrijednosti, ono sto je AC/DC za Led Zeppelin.
Čuo sam nedavno...
Hmm...
A što to točno znači? AC/DC mi je najdraži bend, a Led Zeppelin i nisam puno slušao...
Hmm...
A što to točno znači? AC/DC mi je najdraži bend, a Led Zeppelin i nisam puno slušao...
AC/DC je bend koji ima 3 pjesme, nije zanimljiv, niti lijep, niti ima smislene tekstove, ali opet nekako puni sve stadione.
Led Zeppelin je bend koji je bend koji je daleko bolji od njih i cija je muzika daleko kvalitetnija.
Ali, poredjenje, navedeno je samo na umjetnickoj vrijednosti, mozda bi bilo bolje da sam stavio Pink Floyd, ali tad se neki ne bi slozili sa mnom.
Led Zeppelin je zaneseni umjetnik koji uziva u stvaranju, a AC/DC je neki lijepo obuceni divljak koji ne zna svirati gitaru, ali voli stajati ispred 100 kW zvucnika i lupati malo po njoj.
Micro, može li par slika, slikano s SGS2? Da vidim kakve su, ako može par u mraku i to... :)
Eto ti jedna slika mog miša u mraku
Đe je?
Eto ti jedna slika mog miša u mraku
Đe je?
Eto ga gore
AC/DC je bend koji ima 3 pjesme, nije zanimljiv, niti lijep, niti ima smislene tekstove, ali opet nekako puni sve stadione.
Led Zeppelin je bend koji je bend koji je daleko bolji od njih i cija je muzika daleko kvalitetnija.
Ali, poredjenje, navedeno je samo na umjetnickoj vrijednosti, mozda bi bilo bolje da sam stavio Pink Floyd, ali tad se neki ne bi slozili sa mnom.
Led Zeppelin je zaneseni umjetnik koji uziva u stvaranju, a AC/DC je neki lijepo obuceni divljak koji ne zna svirati gitaru, ali voli stajati ispred 100 kW zvucnika i lupati malo po njoj.
Otprilike ovo:
Podcrtano nema veze s ičim. Ili ima?
Otprilike ovo:
Podcrtano nema veze s ičim. Ili ima?
Ako mislis na odnos Smak-Bijelo dugme, moras shvatiti da je Radomir gitaristicki genije (svjetski poznat i svrstavan u najbolje ikada), a Bregovic je genije u daleko vise smjerova. Njihovi se izrazi razlikuju, jer jer Bregovic i genije racunovodstva.
Poslusaj malo i Galiju ako ti nije mrsko, i Leb i sol takodje.
Hmm...
tu se slazemo!
Mentalni, ne razumijem te baš puno, ali to je možda zato što nisam muzički obrazovan. Ili možda zato što me nije briga tko je bolji, nego tko mi više paše...
Odoh leci, tu se pocelo raspravljat o AC/DC , Led Zeppelinu..
Mogao bih i ja, ponašam se kao da ne radim jutarnju sutra.. (blagdanska satnica
)
Abandon ship!
Jutro:) Popi*dio sam, u klubu se neki kreten napio i pao u nesvjest, došla hitna i policija i muziku zagasili, svi se razbježali zbog jednog debila, i šta je najgore, to je bio dečko od 13-14 godina -.-
Mene to baš živcira što puštaju maloljetnike u klubove. Svi imaju neke k'o fol zaštitare na ulazu, pa opet klubovi puni klinaca.
Jedino je dobro što puštaju pi*ke ispod 18
al' onda opet moram pazit da nije neka klinkica sa 16-17 godina, a fala bogu danas se obuku izgledaju kak da su 20.
Mene to baš živcira što puštaju maloljetnike u klubove. Svi imaju neke k'o fol zaštitare na ulazu, pa opet klubovi puni klinaca.
al' onda opet moram pazit da nije neka klinkica sa 16-17 godina, a fala bogu danas se obuku izgledaju kak da su 20.
Ma nek puštaju baš me briga, ali bio neki party sve po 10 kn, i sad ja potrošio 100 kn, a mogo sam čuvat za Rozgu kad bude, a ništa taman popim malo, kad ono glazbe nema, ali fino poslje u pekaru 2 bureka sa sirom, tako su mi lijepo sjela:)
Ma nek puštaju baš me briga, ali bio neki party sve po 10 kn, i sad ja potrošio 100 kn, a mogo sam čuvat za Rozgu kad bude, a ništa taman popim malo, kad ono glazbe nema, ali fino poslje u pekaru 2 bureka sa sirom, tako su mi lijepo sjela:)
Sad si me sjetio kako smo prošle godine na moru ukrali vreću brašna nekom jadnom pekaru ispred pekare dok je on nekaj delao iza, naravno pijani k'o guzice.
Ja sam bio na Rozgi pred par mjeseci, u ZG-u, dobra je atmosfera bila, pičića kolko oš.
Vidim da si iz Crikvenice. Tam sam bio ove godine, ona Kataka i Bakaga jedina mjesta za izać, a i tamo sranje.
Sad si me sjetio kako smo prošle godine na moru ukrali vreću brašna nekom jadnom pekaru ispred pekare dok je on nekaj delao iza, naravno pijani k'o guzice.
Ja sam bio na Rozgi pred par mjeseci, u ZG-u, dobra je atmosfera bila, pičića kolko oš.
Vidim da si iz Crikvenice. Tam sam bio ove godine, ona Kataka i Bakaga jedina mjesta za izać, a i tamo sranje.
Pa da to ti i govorim u Kataki to bilo sad:) A bakaga je u ku*cu totalnom:) Ali zato kad u kataku dođu Jole ili Rozga, bude predobro, pogotovo Rozga:) nakupi curica ko mrava:)
To kaj ona izgleda ko da ima 20, ti ne bude pomoglo ak nemaš sreče tj ak idu tražit iglu u plastu sijena fučkaj ga bit če izuvanja u zraku itekak.

To kaj ona izgleda ko da ima 20, ti ne bude pomoglo ak nemaš sreče tj ak idu tražit iglu u plastu sijena fučkaj ga bit če izuvanja u zraku itekak.

Bolje su malo starije pijane, nego mlađe, mlađe sve uplašene, da bi dobio nešto, spucaš para ko blata, rađe si ku*vu uzmeš koja zna šta radi:))
Tak ti ja ove godine barim jednu u toj Kataki, već je bila dobro pod gasom (kad je ona meni uletila jasno ti je sve) i sad malo pauza, i vidim ja ona se nekak cima, kao da ce rigat, i ja se instinktivno izmaknem, da mi jos kosulju zriga bokte, kaj si lud, i cura me samo pogleda i odjebe
.
A boli me, bolje to neg da mi novu kosulju izriga.
Tak ti ja ove godine barim jednu u toj Kataki, već je bila dobro pod gasom (kad je ona meni uletila jasno ti je sve) i sad malo pauza, i vidim ja ona se nekak cima, kao da ce rigat, i ja se instinktivno izmaknem, da mi jos kosulju zriga bokte, kaj si lud, i cura me samo pogleda i odjebe
.
A boli me, bolje to neg da mi novu kosulju izriga.
Hahahaha:) To još nisam doživio da meni uleti:)) Ma ima ih ko kusastih pasa, sad ćeš uništit košulju zbog jedne :)) Ma dobra je kataka, samo šta je skupa užasno, npr: Zombie koktel- 55 kn, jeger- 22, medica-15 i tako, a u kaficu prije di nema bas ljudi, sve jeftino, zombie- 40, jager-15,medica-10 i tako. Ali jebiga nema atmosfere, mogu stavit ko 2-3 kn sve opet im neće ljudi bit:) A si bio u bakagi? Idu mi na živce jer puštaju one teške narodnjačine, ali onaj podi sa tehno muzikom, bude turistkinja pun ku*ac i to možeš birat koju oćeš, ali doslovce!
Ma gade mi se ti klubovi , pogotovo kad vidim klince 12-14 godina puše kutiju na dan i piju ko rusi....
Teško je danas naći neko noramlno mjesto za izač subotom naveče (bar što se Zga i mene tiče)
Ma gade mi se ti klubovi , pogotovo kad vidim klince 12-14 godina puše kutiju na dan i piju ko rusi....
Teško je danas naći neko noramlno mjesto za izač subotom naveče (bar što se Zga i mene tiče)
jao jao, iz zagreba si i nemaš kamo izać, vidio bi te u Crikvenici po zimi kako bi. Nema ničeg, ama baš ničeg. Po ljeti još ajde nešto, ali slabo, jako slabo.
@gjurki
Da, u Bakagi smo bili na techno flooru, atmosfera je bila dobra, i onaj stroboskop im je špica. Da skužio sam da ima dosta strankinja tamo al' nisam baš uletavao, očekivoa sam da će biti "teže" nego domaće...
@gjurki
Da, u Bakagi smo bili na techno flooru, atmosfera je bila dobra, i onaj stroboskop im je špica. Da skužio sam da ima dosta strankinja tamo al' nisam baš uletavao, očekivoa sam da će biti "teže" nego domaće...
Nije teže:) čak je lakše, i nemaš srama:) Dođu tamo se zabavit ti uletiš i ko bog:) A domaće idu svaki dan pa im je isti vrag, pa su izbirljive:)
Idem sad spavat nemogu gledat više, još me glava boli:) Noć.
Pa ima li u Zagrebu negdje klub di se pusta harstyle,Dnb,dubstep i to bez klinaca?
Jedino sta me privlaci je inbar,makar nemam volje za izac iz kuce ovih dana