Ugodna veče
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer.
komentari na tekmu?
Večer.
komentari na tekmu?
nisam gledo
Večer.
komentari na tekmu?
nisam gledo
Stigneš još.
neda mi se...
neda mi se...
Ništa ne propuštaš...
kakva tekma ?
Ala morat ću ujutro reinstalirat windowse. Baš mi se ne da, neman nimalo volje. 
Meni je to postalo kao dobar dan. Non stop nekome reinstaliravam. To mi je često jednostavnije nego čišćenje i traženje problema.
Btw, večer svima!
ja to sebi radim već mjesec dana i nikako da krenem xD
Koji je najjednostavniji način za flešat BIOS na dell laptopu? Čitam po netu da ima novi čipset, ali da ga prepoznaje tek nakon updatea biosa.
Meni je to postalo kao dobar dan. Non stop nekome reinstaliravam. To mi je često jednostavnije nego čišćenje i traženje problema.
Btw, večer svima!
Upravo zbog toga i radim.
Danas sam odradia sva skeniranja, MBAM, Hijack this, Avast, očistia CCleanerom, i izbrisa neke programe, ali opet mi procesor iz čista mira skače na 100% zauzeća.
Isto mi se dogodilo oko nove godine, također nisam moga nać uzrok pa mi je reinstalacija riješila problem.
Meni je žalosno na šta je spao nogomet naše reprezentacije.
Da mi nemamo konkretnu igru protiv Gruzije, Irske i sličnih. Da se moramo pomučiti da zabijemo gol-dva.
To bi trebalo rješavati s po 4-5 komada.
Jer imamo dobre igrače, i tko kaže da nemamo laže, svi su u jakim ligama, i nije to problem. Problem je u glavi i Biliću.
Imamo blokadu, dečki bi se trebali opustiti, ne previše razmišljati i kalkulirati, i utrpat 4-5 golova.
Topli pozdravi za sve moje geekove iz Amsterdama grada 
Topli pozdravi za sve moje geekove iz Amsterdama grada 
Aj kad si već tam ponesi nešto robe pa da zaradimo nešto
Meni je žalosno na šta je spao nogomet naše reprezentacije.
Da mi nemamo konkretnu igru protiv Gruzije, Irske i sličnih. Da se moramo pomučiti da zabijemo gol-dva.
To bi trebalo rješavati s po 4-5 komada.
Jer imamo dobre igrače, i tko kaže da nemamo laže, svi su u jakim ligama, i nije to problem. Problem je u glavi i Biliću.
Imamo blokadu, dečki bi se trebali opustiti, ne previše razmišljati i kalkulirati, i utrpat 4-5 golova.
Istina, vrijeme je da dođe neki trener koji zna ugraditi pobjednički metalitet igračima, malo ih posložiti, i malo više napadački orijentirati.
Ovako igraju "bezglavo" sve ide na Modrića, pa ako on šta napravi, ili loptu Srni nek ubaci. I da, Srna je to dns očajno radio...
Modrić jedno sat vremena igrao vrhunski, na kraju malo nestao....
aaaargh.... 25 seedera, 0 peersa... port otvoren, a dobijam retardiranih 20kbps -.-
FUUUUUUUUUUU
Nekak dosadan dan danas bio jelde?
Laku noć-
Probaj onda s pravim OS-om koji ti neće raditi takve probleme....
BTW dobra večer svima.....
Godišnji zna ulijeniti do bola....
dosadno je...
Večer.
Probaj onda s pravim OS-om koji ti neće raditi takve probleme....
BTW dobra večer svima.....
Godišnji zna ulijeniti do bola....
Linux?
Linux?
Bit će nešto od tebe.....
Linux?
puppy :D
Vecer narode, sto ima kod vas?
Ja mozda jos malo upaliti neku igru, pa u krevet i citati Harry Pottera i Kamen Mudraca :)
Idem cijelu sagu jos jednom, sedma knjiga je pala po 8. puta, cilj je 10 :)
Bit će nešto od tebe.....
Danas sam ga curi pokaza (ubuntu) i ostala je oduševljena, rekla je da mora to imat. A ja ga inače koristin na drugom kompu, na primarnom nisan zbog igara :D