Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.137.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
FlyBoy kaže...

Jesam ja jedini kojeg živcira to kaj mu ruka bude cjela musava kad jede čips?

A mrsko mi ići svako tolko prati ruke..

Nisi.

Idem načet kolač od sira, oladia se napokon. Yum Yum.{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
anshika05 kaže...
zoharbizo kaže...

Hebes pamet bez radne navike.{#}

i to će doći s vremenom... {#}

Ako ne dode nema para,nema interneta i nema nicega hahah.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
zoharbizo kaže...

Radna navika se stječe u mladosti, prije/za vrijeme studija, tako da je meni super što radim već godinu dana. Barem ću imati radnu naviku kad (ako Bog da) počnem raditi u struci.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
FlyBoy kaže...
zoharbizo kaže...

Radna navika se stječe u mladosti, prije/za vrijeme studija, tako da je meni super što radim već godinu dana. Barem ću imati radnu naviku kad (ako Bog da) počnem raditi u struci.

Radit uvik mogu samo ucit nemogu,al sad sam upisa sta me zanima pa ce se to odvit malo drugacije,nadam se.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Meni je isto, radnu naviku imam, ali naviku redovnog učenja ne  {#}

Priznajem, kampanjac sam, zabušavam preko kolegija, pa za rokove štrebam.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
FlyBoy kaže...

Meni je isto, radnu naviku imam, ali naviku redovnog učenja ne {#}

Priznajem, kampanjac sam, zabušavam preko kolegija, pa za rokove štrebam.

Situacija je ista.Forum me unistia.

15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ništ ljenčarimo kaj drugo, fino zahladilo tu u Zagrebu puše vjetrič i pada kiša milina od temperature uglavnom.{#}{#}

Baš je fino sad! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
neaktivan

Šta bude čovjeku da počini samoubistvo?

Možda ćete imati i imate svakakva mišljenja o onima koji si oduzmu život. Ali zamislite svoga prijatelja, koji vam je ponekad bio i uzor kako se treba ponašati kako si oduzima život. Ja mislim da nije problem u tim ljudima koji si to urade, nego u svima onima koji poznaju te ljude i utječu na njihov život!

Mario radio samnom dvije predhodne sezone po 4mj. uvijek bio extra veseo i nasmijan tip... legenda od čovjeka, nažalost nije uspio istrčati svoju životnu dionicu

R.I.P Mario Guslić

BOG I HRVATI
18 godina
Bellatrix kaže...

Možda ćete imati i imate svakakva mišljenja o onima koji si oduzmu život. Ali zamislite svoga prijatelja, koji vam je ponekad bio i uzor kako se treba ponašati kako si oduzima život. Ja mislim da nije problem u tim ljudima koji si to urade, nego u svima onima koji poznaju te ljude i utječu na njihov život!

Mario radio samnom dvije predhodne sezone po 4mj. uvijek bio extra veseo i nasmijan tip... legenda od čovjeka, nažalost nije uspio istrčati svoju životnu dionicu

R.I.P Mario Guslić

A cuj teško je rec kaj se dogodilo, i zakaj je napravil to kaj je napravil ak je bilo iznenada uzroci tj povod za tak nekaj mogu bit razni ko če ga znat.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina

Nema ništa tužnije nego kad mladi ljudi, pred kojima je cjeli život, odu...

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...

R.I.P Mario Guslić

A cuj teško je rec kaj se dogodilo, i zakaj je napravil to kaj je napravil ak je bilo iznenada uzroci tj povod za tak nekaj mogu bit razni ko če ga znat.{#}

Baš tako! Desilo se iznenada, al po scenariju zna se da je to planirao neko vrijeme prije.

Povodi su razni, što ga je najviše dotuklo to još nitko nezna a možda nikad ni saznati neće... Ništa ne preostaje nego samo nagađanje :( Znate onaj osjećaj kad se prisjetite razgovora s tom osobom, i nekih stvari koje vas povezuju a ta osoba više nije tu! Sve jednostavno pada u vječno sjećanje.. a u zaborav nikada..

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan

Nemoguće se potpuno shvatiti što se bilo kojoj osobi vrti po glavi, vanjština je jedno, unutrašnjost drugo. Očito je imao svoje razloge, nebi se odlučio za takvo što da nije, dugo je razmišljao o tome i to je očito vidi kao jedini izlaz iz situacije. Tužno kako život završi u trenutku sekudne i onda se osvrćemo i gledamo što je bilo i što bi bilo kad bi bilo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nemoguće se potpuno shvatiti što se bilo kojoj osobi vrti po glavi, vanjština je jedno, unutrašnjost drugo.

To je to što zbunjuje sve one koji su ga znali. Nikad nikome nije dopuštao da ga vidi iznerviranog, tužnog i potištenog.

A sigurno je to uvijek samo držao i gomilao u sebi... a to nije dobro nikako! Znam da mu samo mogu zaviditi na hrabrosti, ali trebao je potražiti neko bolje rješenje! Odabrao je pogrešno :((

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan

Eh...samo on zna šta je bilo i koji su razlozi.

Dean T., volim te.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
thuglife kaže...

Nemoguće se potpuno shvatiti što se bilo kojoj osobi vrti po glavi, vanjština je jedno, unutrašnjost drugo.

To je to što zbunjuje sve one koji su ga znali. Nikad nikome nije dopuštao da ga vidi iznerviranog, tužnog i potištenog.

A sigurno je to uvijek samo držao i gomilao u sebi... a to nije dobro nikako! Znam da mu samo mogu zaviditi na hrabrosti, ali trebao je potražiti neko bolje rješenje! Odabrao je pogrešno :((

Ta, kad se puniš problemima i negativnim emocijama i ne ispucaš se dugo vremena eksplodiraš, pa kud puklo da puklo, i onda nekad pukne najgore moguće. Čovjek je emocionalno biće, sa dobrim i lošim danima, zavaravati se da živiš na samo jednoj strani je greška, i to ogromna.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina

Nikak mi ne ide u glavu, kaj je ovaj tip mislil kad je išel prek pruge za ponevjerovat ti bokca i eto ga petoro djece ostalo bez oba roditelja.{#}

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/nova-gradiska-vlak-naletio-na-auto-poginulo-je-dvoje-ljudi-230198

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Nikak mi ne ide u glavu, kaj je ovaj tip mislil kad je išel prek pruge za ponevjerovat ti bokca i eto ga petoro djece ostalo bez oba roditelja.{#}

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/nova-gradiska-vlak-naletio-na-auto-poginulo-je-dvoje-ljudi-230198

slusaj nikad ne znas sto se dogodi coviku dok vozi.. i meni je jednom mozak totalno blokira, sva sreca da je bilo na parkingu i pri maloj brzini pa je samo zid platija.

Ali me drugo pitanje vise muci...zasto, ako vec imaju los standard imaju masu dice?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ali me drugo pitanje vise muci...zasto, ako vec imaju los standard imaju masu dice?

Da, to ni meni nikad nije bilo jasno, ta djeca nikad neće dobiti pažnju ni količinu ljubavi koja im je potrebna, makar roditelji bili dobro ka' "kruh".

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 1:34 (thuglife).
18 godina
Mitsuoka kaže...
rambox kaže...

slusaj nikad ne znas sto se dogodi coviku dok vozi.. i meni je jednom mozak totalno blokira, sva sreca da je bilo na parkingu i pri maloj brzini pa je samo zid platija.

Ne radi se tu o blokadi mozga več gluposti do daske,  ljudi nisu svjesni svojih ograničenja i onda nahebu zbog toga uvjek to je klasika pa nije Vlak od Pekmeza pa ono ocu proč ili ne pa nikom ništ svašta.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 1:45 (rambox).
16 godina

LN narode, ja bjezim, nesmije vise ovako u noc vilovati ostajati :D

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ne radi se tu o blokadi mozga več gluposti do daske,  ljudi nisu svjesni svojih ograničenja i onda nahebu zbog toga uvjek to je klasika pa nije Vlak od Pekmeza pa ono ocu proč ili ne pa nikom ništ svašta.{#}{#}

Zasto bi bila glupost? Jednostavno se covik zna zamislit, ne bit koncentriran ili nesto tako. Ja san ima vrimena stisnit kocnicu, ali nisan, neman pojma ni ja zasto.. a bome zid nije moga odjednom naletit... ni ja ne bi virova da se meni nije dogodilo nesto tako... Moglo je bit milijun stvari, moga je imat srcani, moga je zaspat, a ko ce to znat. Ne valja imat predrasude, jer nitko ne moze znat sta je stvarno bilo. Mozda se i namjerno ubia radi dugova ili necega...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Ne razumijem ove sa autima, covjece pa imas petero djece {#} di mu je pamet bila ono

Ofc.
16 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Ne razumijem ove sa autima, covjece pa imas petero djece {#} di mu je pamet bila ono

ja ne razumijem vas...

moglo je bit 1000 stvari, ne mora bit uvijek brzina...

18 godina
Mitsuoka kaže...
rambox kaže...

Zasto bi bila glupost? Jednostavno se covik zna zamislit, ne bit koncentriran ili nesto tako. Ja san ima vrimena stisnit kocnicu, ali nisan, neman pojma ni ja zasto.. a bome zid nije moga odjednom naletit... ni ja ne bi virova da se meni nije dogodilo nesto tako... Moglo je bit milijun stvari, moga je imat srcani, moga je zaspat, a ko ce to znat. Ne valja imat predrasude, jer nitko ne moze znat sta je stvarno bilo. Mozda se i namjerno ubia radi dugova ili necega...

Ne mislim ja na ovaj tvoj slucaj, ko glupost to je druga prica ali brate ič se sa Vlakom natezat i prelazit prugu tam di ne treba i kad ne treba to je itekakva glupost.{#}

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ne mislim ja na ovaj tvoj slucaj, ko glupost to je druga prica ali brate ič se sa Vlakom natezat i prelazit prugu tam di ne treba i kad ne treba to je itekakva glupost.{#}

Kad sam jucer gledao vijesti receno je da je ovaj prijelaz oznacen svjetlosnom i zvucnom signalizacijom... BTW zabia se u drugi vagon vlaka...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 2:29 (Mitsuoka).
18 godina
Mitsuoka kaže...
rambox kaže...

Kad sam jucer gledao vijesti receno je da je ovaj prijelaz oznacen svjetlosnom i zvucnom signalizacijom... BTW zabia se u drugi vagon vlaka...

Da taj prelaz je fino označen zvucno i svjetlosno, i pregledan zato je ovo baš ono cudno za ponevjerovat uglavnom jedan komentar s jedne druge stranice na internetu sve govori.{#}{#}

"preko tog pruznog prelaza u Zapolju prolazim svaki dan barem dva puta. Ne mogu si objasniti da covjek nije vidio vlak. Prelaz je relativno dobro pregledan, a i opticka i zvucna signalizacija funkcionira te ju je i vizuelno i akusticki iz vozeceg automobila vrlo lako registrirati. Kad se jos pogleda cinjeniica da je "covjek bio sa domaceg terena" nije mi shvatljivo kako se je to moglo dogoditi.Nazalost, dogodilo se."

18 godina

dobra vece evo malo se zarondalo pa tek sada kuci (isto ko u subotu {#} )

17 godina
neaktivan

Ode i ja lagano, laku noć svima.

14 godina

alo ekipa ima koga? :D

18 godina
Hacker002 kaže...

dobra vece evo malo se zarondalo pa tek sada kuci (isto ko u subotu {#} )

Jesi se nalijal ko čep sram te bilo fučkaj ga.{#}

monsieur kaže...

alo ekipa ima koga? :D

Ko če ga znat možda i ima ali ne za dugo vrjeme je za hrk.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice