Znači piješ, voziš i tipkaš po mobu, damn, dobro si i prošao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudovi nije problem dal netko smije znati o kojem je autu riječ, neg mi se neda dokazivati, raspravljati i biti pod paljbom onih koji misle da sve kupuju tatice i mamice.
Evo nazovimo ga: SKUP AUTO
I'll be back
Ljudovi nije problem dal netko smije znati o kojem je autu riječ, neg mi se neda dokazivati, raspravljati i biti pod paljbom onih koji misle da sve kupuju tatice i mamice.
Evo nazovimo ga: SKUP AUTO
Nemaš se što kome pravdati, ak osi ga pošteno zaradio, ili zaslužio na neki drugi način, neka ga, tko se nebi qurčio.
Znači piješ, voziš i tipkaš po mobu, damn, dobro si i prošao.
Nije baš da sam puno popio, al dovoljno da prođe dozvoljenih 0,5 promila, zato sam i vozil sporo da nebi slučajno u blizini bili murjaci..
Za mob nemam opravdanja, kriv sam
I'll be back
Ma kur.c, slal sam SMS.... Uglavnom Autu nije niš, malo izgreban, al problem je što lakiranje za taj auto se nemre obavit bilo gdi i nije gotovo u jednom danu...
A i problem je kaj je dosta velika graba pa neide sam van iako ima pogon na sva četri i poprilično KS-a... Morat ću nekog od svojih zvat da ga izvadimo....
Hmh nije baš za javnost o kojem autu je priča
Da nije možda Porshe Cayenne ili tak nekaj u tom pravcu jel.

ja mislim da ti lazes jedno mucko dubre 

neces da kazes koji auto zato si mucki provokator 
Gle nemoš nam to radit, tako nas napalit pričom, sad nas sve zanima koji je auto.
Nemaš se što kome pravdati, ak osi ga pošteno zaradio, ili zaslužio na neki drugi način, neka ga, tko se nebi qurčio.
Dosta mi je bilo PP-a i postova na temu qurčenja, zato više ne sudjelujem ni u onoj temi slike Hardwera. Još sad da poslikam dokumente od auta i sam auto, pa da stavim slike.... A i imam 3GS nema LED bljeskalice....
I'll be back
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
ma ajde covjece ko nevjeruje nemora nije tvoj problem sta te to ima brinit..nego samo reci koji auto, motor i godiste 
Da nije možda Porshe Cayenne ili tak nekaj u tom pravcu jel.

Dobri su to auti, al meni osobno ružni. Nije švabo
ja mislim da ti lazes jedno mucko dubre 

neces da kazes koji auto zato si mucki provokator 
Možda lažem, a možda i ne . Tko će ga znati.... Iskreno baš mi odgovara ovako... Kad sam išel dokazivat ono kaj imam onda su mi se svakakve gluposti pisale.
I'll be back
ma sta se sekiras pa zaboli te kifla
Sekiram se na to kak bu Sestra po.izdila kad ju nazovem da dojde sa sajlom i autom, da me izvuce iz grabe....
I'll be back
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Slažem se, laku noć svima, čujemo se ujutro.
Idem i ja spavat!
Fakin ponedjeljak, mrzim ga iz dna duše.
Oupen!
Let the spam begin!
otvoreno! 
OPEN!
Dobra večer!
Vecer narode, kako ste, evo mene taman danas komarci poceli ujedati, nista skoro cijelo ljeto, i onda danas BUM!
večer :)
šta nitko od vas ne zna kartat belu?
Večer bando!
Evo pijem neki qrac, smiksan rum i sok od crvene naranče, i proklinjem sebe što sam ga kupio. 
znamo al ne želimo
Ma odakle ti to :)
Pa šta bi se drugo radilo kada se pojede roštilj, a nadobudni frendiči trče za loptom 
Ma odakle ti to :)
Pa šta bi se drugo radilo kada se pojede roštilj, a nadobudni frendiči trče za loptom 
e jbg,sad nismo na roštilju nego za kompom..but still...
I'll be back