- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tebi ne trebaju cajke, tebi treba boca žestice i kolega da te tješi i pomaže pri riješvanju boce
Koji zna gramatiku memememememe
Mislim da u ispijanju žestice gramatika igra najmanju ulogu
Tako je!
Ne mogu više da zadržim bool, ne pomažu tablete uz sav alkohol...i plačem Mišo moj, plačem pred strancima, još ukus tuge leži na mojim nepcimaaaaaa 

ma ona ti sluša one s druge strane Dunava...
Bem ti T-Com mobilni internet. Krasna mi je brzina, nazivno je sve super a u stvarnosti sporo. Ali hebiga bolje išta nego ništa. Miris mora i spržene kože sjevernih i centralnih Europljana, tko to može platiti.
vip je bolji :D
Imam i njih na ovom g*ovnu od Androida, u ovoj vuko*jebini gcje sam se smjestio, imaju neku rupu pa moram balansirati. Nešto ko ona reklama za prelazak na digitalnu tv.
Imam i njih na ovom g*ovnu od Androida, u ovoj vuko*jebini gcje sam se smjestio, imaju neku rupu pa moram balansirati. Nešto ko ona reklama za prelazak na digitalnu tv.
ak ti je govno, samo ga pošalji na moju adresu :D
Bem ti T-Com mobilni internet. Krasna mi je brzina, nazivno je sve super a u stvarnosti sporo. Ali hebiga bolje išta nego ništa. Miris mora i spržene kože sjevernih i centralnih Europljana, tko to može platiti.
A kakva je kombinacija T-kom stik i BonBon internet kartica?
radi ako ima signala :D
radi ako ima signala :D
Istina! 
Sretan novi dan!
ak ti je govno, samo ga pošalji na moju adresu :D
Da me hebeš ne kužim zašto bi taj OS "trebao" biti najbolji za mobitele (o pokvarenoj jabuci ne vrijedi trošiti riječi). Ko mutav se želi spojiti na net, uvijek nešto kao hoće sinkronizirati, uz ove "naše" tarife, prava milina. Na krju moraš sve to poisključivati i onda kad ti zatreba net, piči i uključuj ponovo. Lakše mi je krasti Wi-fi. Kao ono user friendly, my ass, za pravog muškarca s ćevapima taj drekec nikako nije.
trebalo bi bit isto ka i t-com, posto je bonbon od t-coma i koristi njihovu infrastrukturu...
Ja se jos nadam da cu mozda dobit neku od one dvi prve nagrade od vipa
BTW dobra večer :)
Pa ja se nadam.
Ne bih htio bacati crnjake ali znaš što kažu o nadi...
Udri ti po Burnu, novi list, pa nek sutra dotrčkara ko pesek. Dresure (šta ja tu tebi pričam ipak ste vi žene majstori u tome).
Ne bih znao, imam laptop s 3G modemom tako da ne rabim stick a Bon-bone kradem klincu.
Đubre jedno bez razumijevanja...mučko đubre.
hvala na komplimentu, baš lijepo od tebe 
Jutro ekipa!
Da ne listam gore stranice jer mi je net spor (:D) kaj radite?
Živi bili ljudi, evo ne znam šta bi sa sobom, radi se sutra međusmjena, a mrsko mi ić' spavati.
Živi bili ljudi, evo ne znam šta bi sa sobom, radi se sutra međusmjena, a mrsko mi ić' spavati.
Ajde poguraj malo ove svoje da ubrzaju mobilni internet ili moram ovog Asusa u smeće baciti.
Ajde poguraj malo ove svoje da ubrzaju mobilni internet ili moram ovog Asusa u smeće baciti.
samo prigovaraš, uzmi onda nokiu 3310 i budi sretan čovjek :)
Ma gamad ti je to, gdje nije profitabilno, ni 3G neće staviti...
Ali sad je počelo pilot testiranje LTE mreže u Zagrebu.
samo prigovaraš, uzmi onda rakiju 0,33 l i budi sretan čovjek :)
Dogovoreno.
samo prigovaraš, uzmi onda rakiju 3,3 l i budi sretan čovjek :)
Dogovoreno.
fixed :D
samo prigovaraš, uzmi onda rakiju 0,03 l i budi sretan čovjek :)
Dogovoreno.
fixed :D
there i fixed for you 
there i fixed for you 
pa to se ni okus ne osjeti :D
samo prigovaraš, uzmi onda rakiju 3,3 l i budi sretan čovjek :)
samo prigovaraš, uzmi onda rakiju 0,03 l i budi sretan čovjek :)
Jedan pretjeruje a drugi je tehničar.
Ispod 1 "dece" i neznaš dali je to rakija :-D