- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer svima kolko vas god ima. Danas sam raspoložen za malo spamanja pa da čujem kaj je na jelovniku 
Dobra večer svima kolko vas god ima. Danas sam raspoložen za malo spamanja pa da čujem kaj je na jelovniku 
Nova bicikla 
Moderatori su na jelovniku
Izbrisana mi je tema iz nepoznatog razloga, i još kad ih upitam, prave se kao da im nisam poslao poruku
Pirat sredio
dobro veće :D
bilo mi je malo dosadno paaa :D
i nakon 10 minuta
Bok svim nehrkalicama, gle ti njega opet si nekaj prebil na mrtvo i sasul u komade ovaj put jadni SE fuckaj ga.

Moderatori su na jelovniku
Izbrisana mi je tema iz nepoznatog razloga, i još kad ih upitam, prave se kao da im nisam poslao poruku
Hebiga omekne se, pa se nehotice briše
Nova bicikla 
Hebeš biciklin, tu u mom zagorskom kraju ima preveč brega za teranje biciklinom, a uostalom nebum žensku vozil na biciklinu za to služi BMW
Večer ljudi!
Znate kaj si mislim glede ovih pokaza za Hž (za nas iz ZG-a)?
Da uzmem od nekog kaj ima, skeniram, izrežem, stavim onu svjetlucavu trakicu s nevažeće markice i pravim se glup.
ionako u vlakovima samo prelete okom preko pokaza.
i nakon 10 minuta
zašto si ga rastavio?
Hebeš biciklin, tu u mom zagorskom kraju ima preveč brega za teranje biciklinom, a uostalom nebum žensku vozil u biciklinu za to služi BMW
Da na nacionalnom prvenstvu u cestovnom u Lepoglavi sam okusio te kratke ali bodljikave uspone... Na visinskom profilu ih i nisam zamjećivao 
i nakon 10 minuta
zašto si ga rastavio?
Bilo mu je dosadno! 
Hebeš biciklin, tu u mom zagorskom kraju ima preveč brega za teranje biciklinom, a uostalom nebum žensku vozil u biciklinu za to služi BMW
Da na nacionalnom prvenstvu u cestovnom u Lepoglavi sam okusio te kratke ali bodljikave uspone... Na visinskom profilu ih i nisam zamjećivao 
Hehehe nisi imal žensku na pak tregeru 
šta im vrijedi 1:0 kad igraju "kontrolirano"
mamu ti jurčiću dva puta
sva sreća pa je partizan ispo
Hehehe nisi imal žensku na pak tregeru 
Nda...
Nego ne Benčaš više hardver, ili ja samo ne pratim forum... 
benča žensku :D
dinamo ima velke sreće, svi ovi veći klubovi su ispali sa rezultatima 0:0 1:0 itd. očito suci su sudili katastrofa...
Ma dosta mi je za ovu godinu.... Čekam SB-E.... A i tu je posao, žene, tulumarke. Znaš kak je ljetno doba udarno
Ma dosta mi je za ovu godinu.... Čekam SB-E.... A i tu je posao, žene, tulumarke. Znaš kak je ljetno doba udarno
A znam....
Ja nemam pojma što da čekam od hardvera, vjerojatno ništa sljedećih godinu dvije... 
baš je ugodno na moru :)
Hvali more, Drž se zagorskog bregovitog(mračnog) kraja
sve ok, al wtf su te bijele špage ili što već?
sve ok, al wtf su te bijele špage ili što već?
Da ne padnemo na pijaču
Da ne padnemo na pijaču
aha...
ja gledam i nikako da skužim koji je to 

i nakon 10 minuta
Sad ga sastavi i mora radit.
zašto mi svi fuckin' trollovi koji dođu na forum daju TD?
ja to ne kužim...
baš je ugodno na moru :)
Ta ženska liči na moju školsku xD
BTW Večer marvo šta se radi (osim spamanja i tjeranja trollova) 
aha...
ja gledam i nikako da skužim koji je to 

Vrag po špagi, al je nastradala pšenica u blizini
zašto mi svi fuckin' trollovi koji dođu na forum daju TD?
ja to ne kužim...
Opusti se i ignor!