Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.030.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
luka94 kaže...
dragec0 kaže...

Šalji to nezanima me taj stock!!

neaš šanse da ti ga pošaljem

Ništa onda mi preostaje da ti ga dođem ukrast žao m je kod tebe sam za 10min s ovim jeaaaa!

15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
luka94 kaže...
dragec0 kaže...

Ništa onda mi preostaje da ti ga dođem ukrast žao m je kod tebe sam za 10min s ovim jeaaaa!

šta si provalio F1-IVI garažu prvo xD

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dj_renny kaže...
luka94 kaže...

al priznajem prevelika količina energetskih pića nije zdrava,evo (još) živi dokaz

ok wtf on tu melje? razumijem da je nizozemski al' ga niki k*rac ne razumijem bar eng titlovi da imaju

on je iz danske ne nizozemske

Which dosn't change the subject that we don't understand a fuc**ng word he says :)

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dragec0 kaže...
luka94 kaže...
dragec0 kaže...

ROFLLL to mi je on reko da će mi posudit da doletim do tebe heheheeh

15 godina
neaktivan
On ti je veliki razbojnik luka.
Album StVaRnOsT uskoro tu :D
15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
luka94 kaže...
dragec0 kaže...
luka94 kaže...
dragec0 kaže...

ROFLLL to mi je on reko da će mi posudit da doletim do tebe heheheeh

šta sad i on oće moj whiskey xD

15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Luka94 uffff da ih znaš koliko ljudi to hoće još pogotovo kad odstoji toliko godina mljaccccc oču stock aj dam ti 50kn za njega!

15 godina
GimmieCorsair kaže...
luka94 kaže...

1.on je iz danske ne nizozemske

2.Which dosn't change the subject that we don't understand a fuc**ng word he says :)

1. same shit different package

2. straight on brother

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Luka94 uffff da ih znaš koliko ljudi to hoće još pogotovo kad odstoji toliko godina mljaccccc oču stock aj dam ti 50kn za njega!

NOPE,stock je mom starom poklonio moj stric (koji je nažalost 3 dana poslje EP-ove smrti umro od raka pluća {#})

15 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

Buhu ja imam sljivovacu iz 93' :)

Ma šta se ja tu zezam s lukom94 može i ta prijatelju šljivovica dobro doć evo mene kod tebe da zajedno zalijemo grlo hehehe

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dragec0 kaže...

NOPE,stock je mom starom poklonio moj stric (koji je nažalost 3 dana poslje EP-ove smrti umro od raka pluća {#})

WTF upsss sory nisam znao onda niš našo sam jednu šljivovicu iz 93 ni to nije za bacit...

15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
luka94 kaže...
dragec0 kaže...

WTF upsss sory nisam znao onda niš našo sam jednu šljivovicu iz 93 ni to nije za bacit...

ma niš nisi to ni mogo znat {#}

17 godina
dragec0 kaže...

Evo da počastim malo sve na forumu sa svime samo mi nedirajte Stock 84 to je moje nezanima me..

- joj, kad ti se sjetim kak ti je moj kolega u srewdnjoj školi još zavolio stock.

Uglavnom, bio kolegi rođendan, i mi, šta ćeš, valja kupit nešto dečku, i mi, mu uzmemo litru tog Stocka '84.

Imali ti mi tjelesniodgoj taj dan, a on, kak ti je bio malo slobodnijeg duha, ode u wc, s još dvoj'com i počnu drmat po tom Stocku.

Uglavnom, da skratim, vuru kasnije dolazi hitna po malog na ispumpavanje, piši razlog: pokušaj suicida predoziravanjem alkoholom, 4,1 promila (od tada nadalje smo ga tako zvali) sranje veliko itd itd. A mali bio dečko, 60 kila, ipak je on skoro sam to drmnuo.

Tad sam ja skužio da od te žestice nema ništa, i od tada furam po pivama, eventualno vinu, te tu itamo se okuražim pa si smješam red bull s votkom.

A ova energetska pića sam pio iz potrebe proteklih tjedana, budem izmoren poslije posla, a trebalo učit. Danas dao taj zadnji ispit, pa na ljetnu pauzu, malo do mora, i tak.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
FlyBoy kaže...

A ova energetska pića sam pio iz potrebe proteklih tjedana, budem izmoren poslije posla, a trebalo učit. Danas dao taj zadnji ispit, pa na ljetnu pauzu, malo do mora, i tak.

sad na moru regeneracija jetre u vidu mineralne vode i dnevnong kiseljenja dupeta :D

anyway ekipa idem odspavat koju sutra arbajt pa se čujemo :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
dragec0 kaže...

Evo da počastim malo sve na forumu sa svime samo mi nedirajte Stock 84 to je moje nezanima me..

- joj, kad ti se sjetim kak ti je moj kolega u srewdnjoj školi još zavolio stock.

Uglavnom, bio kolegi rođendan, i mi, šta ćeš, valja kupit nešto dečku, i mi, mu uzmemo litru tog Stocka '84.

Imali ti mi tjelesniodgoj taj dan, a on, kak ti je bio malo slobodnijeg duha, ode u wc, s još dvoj'com i počnu drmat po tom Stocku.

Uglavnom, da skratim, vuru kasnije dolazi hitna po malog na ispumpavanje, piši razlog: pokušaj suicida predoziravanjem alkoholom, 4,1 promila (od tada nadalje smo ga tako zvali) sranje veliko itd itd. A mali bio dečko, 60 kila, ipak je on skoro sam to drmnuo.

Tad sam ja skužio da od te žestice nema ništa, i od tada furam po pivama, eventualno vinu, te tu itamo se okuražim pa si smješam red bull s votkom.

Toooo care samo drmaj po pivi ona je zdrava samo ne u prevelikim količinama naravno!!

15 godina
neaktivan

aj laku noć koji idu spavat!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 3:05 (dragec0).
15 godina
neaktivan

aj pozdrav renny

inače sutra bum pokušao posikat svoje whiskeye(1 stock,1 ballentines i 1 koji nemogu identificirat)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 3:05 (luka94).
15 godina
neaktivan

WTF već 3sata ma daj čovječe kad prije a niš ovo na slikama govori šta treba radit prvo slika1 pa onda 2!

15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

WTF već 3sata ma daj čovječe kad prije a niš ovo na slikama govori šta treba radit prvo slika1 pa onda 2!

nemoj reć da već ideš spavat o.0

17 godina
dragec0 kaže...

Toooo care samo drmaj po pivi ona je zdrava samo ne u prevelikim količinama naravno!!

Ma ja uvijek pijem odgovorno. Kad vidim da počnem gluposti pričat odma' prestanem. Nisam mulja povuko stvarno ne pamtim od kad, ima 2 godine sigurno.

Piva paše u svim prigodama, na roštilju, partiju, na izlasku, na tekmi,  pa čak i na nekim okupljanjima, slavljima, vjenčanjima itd..

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
dragec0 kaže...

Ma ja uvijek pijem odgovorno. Kad vidim da počnem gluposti pričat odma' prestanem. Nisam mulja povuko stvarno ne pamtim od kad, ima 2 godine sigurno.

Piva paše u svim prigodama, na roštilju, partiju, na izlasku, na tekmi,  pa čak i na nekim okupljanjima, slavljima, vjenčanjima itd..

koje ti najdraže?

17 godina

Od lagera drmam Stellu, najpitkija mi je. Ova domaća ne mogu smisliti.

Tu i tamo popijem točeno Gričko iz pivnice Zlatni Medo, a i Erdinger i Tomislav crno su mi dobri kad se pravim fin.

Još sam pio neki dan Desperados, egzotika, šta reći, nije mi leglo.

Od radlera mi jedino valja Union Grejp

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Od lagera drmam Stellu, najpitkija mi je. Ova domaća ne mogu smisliti.

Tu i tamo popijem točeno Gričko iz pivnice Zlatni Medo, a i Erdinger i Tomislav crno su mi dobri kad se pravim fin.

Još sam pio neki dan Desperados, egzotika, šta reći, nije mi leglo.

Od radlera mi jedino valja Union Grejp

ej jel ima kod nas u croatiji negdje mixery za kupit?

16 godina

ja vas pozdravljam jer se idem druziti sa krevetom, kvalitetno nadam se nekih 8-9 narednih sati :)

17 godina

Iskreno nemam pojma, ja se nigdje nisam susreo, a nisam ga ni pio nikad  {#}

Ako ga eventualno negdje ima, onda je to Kuća piva, na Zagrebačkoj Trešnjevci, gdje nabavljaju svakakve pive, za svačiji ukus, i pivoljupce.

Ode i ja spavat, uživajte svi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 3:25 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Iskreno nemam pojma, ja se nigdje nisam susreo, a nisam ga ni pio nikad {#}

Ako ga eventualno negdje ima, onda je to Kuća piva, na Zagrebačkoj Trešnjevci, gdje nabavljaju svakakve pive, za svačiji ukus, i pivoljupce.

nea ni tamo :(

15 godina
neaktivan

Jedan problem ta rakija nije bas za.... koristenje u .. bilo kakvim kolicinama (rated at 63% alcohol)....

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina

jutro svima ,eh sad krece 3 do 4 sata putovanja vlakom -.-'...bogami cu se naspamat na bugu od dosade

Iz dana u dan
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 4:58 (dado16).
17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina

svako vece :D

EDIT: uhvatila me malo nostalgija, pa preko noci nabavio pokemon seriju, gledam trenutno 5. sezonu :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 22:02 (XYomegaYX).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice