Ni novi dan nije što je nekad bio....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ni novi dan nije što je nekad bio....
sličan mi nekako ko i stari...
novi dan, nova nafaka...
Otkako smo uveli redovit pr0n na spam temama,nikog nema,svi fapaju 
Sad se sjetih. Prije neki dan sam išao na kiosk Tiska kupiti vodu. Vidim izložen broj BUG-a iz svibnja. Kažem gospođi da ima stari broj u izlogu na što će mi ona da su ga, kod povrata zaboravili vratiti, te im ga je uprava odbila od plaće i sad stoji u izlogu u nadi da će ga netko kupiti. G. Todoriću ovo ti je jedan od većiih fail-a.
novi dan, nova nafaka...
ima nas ovdje koji ne znamo sve jezike...
daj ti to prevedi...
Taman instaliram igru svog djetinjstva. Rayman 2!
Otkako smo uveli redovit pr0n na spam temama,nikog nema,svi fapaju 
Samo distributer zabušava.
Ljudi, daj bacite oko molim Vas na teme u kojima sudjelujete i vidite jel' ima birca, meni ga ne prikazuje, čak ni u tražilici... ://
VATAFAK?!
Sad se sjetih. Prije neki dan sam išao na kiosk Tiska kupiti vodu. Vidim izložen broj BUG-a iz svibnja. Kažem gospođi da ima stari broj u izlogu na što će mi ona da su ga, kod povrata zaboravili vratiti, te im ga je uprava odbila od plaće i sad stoji u izlogu u nadi da će ga netko kupiti. G. Todoriću ovo ti je jedan od većiih fail-a.
Moderni ti kiosci danas... I vodu prodaju 
LN ekipa, u poslu sam ovih dana... Bit će love, ako bogda 
Večer svim budnima, jel vruće ekipa?
Da, nema ga ni u mene. Forum se gubi. 
Moderni ti kiosci danas... I vodu prodaju 
Frižider i peri Jana svih okusa, barem kod nas u ZG. Nema kioska bez Jane i CocaCole.
Da, nema ga ni u mene. Forum se gubi. 
Wierd, is it?
novi dan, nova nafaka...
ima nas ovdje koji ne znamo sve jezike...
daj ti to prevedi...
ne znam kako bih ti to preveo, ali cesto koristena i rijec i izreka u bih...
LN ekipa, u poslu sam ovih dana... Bit će love, ako bogda 
Sam ti lipo radi na blogu
Večer svim budnima, jel vruće ekipa?
Je, tu u Splitu je baš ugrijalo. Svaki dan lipo na more,uživancija...
Mi smo djeca solitera,quratz nam je ko bandera
(by spygi)
Frižider i peri Jana svih okusa, barem kod nas u ZG. Nema kioska bez Jane i CocaCole.
i jamnica sport 
Izgr vruce je u Splitu,more vridi priko dana.
i jamnica sport 
Alcohol anyone?
LZGR (lzgr)
Da, nemogu spavat kolko je vruće.
LZGR (lzgr)
A j3boga ti Luk.. khm - lzgre k'o da si morao staviti baš malo "L" pa da nitko ne skuži i još onda ispravljaš one koji ne napišu dobro, a jedva se primjeti razlika... :P :P Cjepidlačim al' šta jest jest ... :D :D
Odo ja u dnevni boravak rashadit klimom i onda spavat. Ovo je ubitačno.
Sutra ću cili dan igrata RayMan 2. :D
Ma more spašava, no preko večer mi je draže da sam u Solinu kraj rijeke, izađeš, zapališ, popijeđ pivo i spavaš ko' beba.
i jamnica sport 
Alcohol anyone?
ma ko bi pio alkohol na +35 na suncu...to se pije kad sjedneš negdje u hlad...
i jamnica sport 
Nek ti bude. Ajde pomozi čovjeku, FB je tvoja domena.
Alcohol anyone?
U stražnjem džepu hlača je uvijek pljoska...
Uključi grijanje biti će još vruće...
i jamnica sport 
Alcohol anyone?
ma ko bi pio alkohol na +35 na suncu...to se pije kad sjedneš negdje u hlad...
Netko osim mene..
Inače XXX-Man jel' ova na avataru tvoja zenska?
@ Mario - jest, bome, dobro je imat pljosku, moj mi je djed davno poklonio jednu srebrnu al' na njoj piše SSSR pa me bilo gdje nositi ju... :))
ajmo reć da je "frendica" :)
@ Mario - jest, bome, dobro je imat pljosku, moj mi je djed davno poklonio jednu srebrnu al' na njoj piše SSSR pa me bilo gdje nositi ju... :))
Retro ti je full in. Još ćeš dobiti i koju pinku za nju od turista. Samo plati PDV kako država nebi bila u qwrtzu.