meni je prije 2 mjeseca došao paket poslan još prošle godine 
potpuno sam zaboravio za to više...i
raspitam se ja malo što se dogodio da bi saznao da je stajao u skladištu u nekom kutu par mjeseci 
meni je prije 2 mjeseca došao paket poslan još prošle godine 
potpuno sam zaboravio za to više...i
raspitam se ja malo što se dogodio da bi saznao da je stajao u skladištu u nekom kutu par mjeseci 
Kumić (Šef) ti je pobegel, ajd plati rundu
Ajd na mene, hehe 
Evo runda za sve 
Toooooooo klackalica wiiiiiiiiiiiiii 
Ja sam najblazi moderator u ovom univerzumu. Samo sam jednom dao crveni i sada greskom obrisao post XXX-Manu
A rekli su mi da sam skoro savrsen 
Ni'ko kao LUXX! :P
Ovaj tjedan ću prošetat do frendove žene. Ona radi u pošti pa nek malo preispita jer to mi se nije prvi put desilo.
Izgleda da nesmijem slat običnim putem. Od sad nadalje samo HP express pa makar poštarina bila skuplja od predmeta slanja.
A kod žene, jel? Stari lišče, 'ko zna što ti planiraš sa njom... :P
Inače, Vi se žalite na sparinu i vrućinu, a moj ventilator puše "VRELI" zrak koliko je vruće u sobi...
Jesam li sta zanimljivo propustio?
Jesam li sta zanimljivo propustio?
Nope.. 
I et,jel ja dodjem na forum nigdje zive duse e.e
I et,jel ja dodjem na forum nigdje zive duse e.e
to ja zato što si došao :)
Ljudi pa znate i sami da posta nije bas siguran prijevoz,city express je najbolji,i jos je jeftiniji od hp expressa.Inace dobra vecer svima.
al je katastrofa xD
al je katastrofa xD
Malo smo izbirljivi,ha? :P
Malo smo izbirljivi,ha? :P
uvijek :)
Nikad gore jutro osvanuti nije moglo, covjek niti moze spavat od siline vrucine, ni od pomisli na sutrasnji dogadzaj.Upravo mi javi cura zijanila novcanik sa 100 E unutra, ja pokusavam da je utjesim, a ona ko iz topa : maaa neee stari ce mi sutra poslat love....a jos jedna tatina princeza :D je volim je ali malo mi sve to ide na zivac.I eto tako sad dumam nemogu spavat, dodjem tu procitat sta ima novog na forumu.Zelim jos samo da dam doprinos makar me to kostalo i nekoliko TD,
Stani mirno, glave podignute visoko
Kao da ces nebo dotaci
Gledaj ih, tu su, jedan po jedan
Heroj do heroja, zivi su
Tu su sa nama iako ne znamo za to
Ne zali ih, ponosi se njima prkosi dusmanima
Slava svim zrtvama minulog rata 91 -95
NEKA SE NIKOM NIKAD NE PONOVI SREBRENICA 11.7.1995.
Vecer ljudi, najvjerojatnije ovih dana dobijem wii :) Bit ce golfa, tenisa i ostalih sportova, taman za ljetne vrucine kad ne mogu van :)
800 kuna, i jel zna netko jel se moze onaj crni softati sa sd-om?
ola ola, evo i mene, ali taman pripreme za spavanje, uči se, nema se vremena.
Tko me ne nagovori da učim prije i riješim te ispite. :D
Znači, ovakva je situacija:
Učim, pa mi mora biti svjetlo upaljeno u sobi.
Svjetlo privlači komarce i ostale beštije.
Ako zatvorim prozor neće biti ni ovo malo propuha što ima, i doslovce ću umrijeti od vrućine.
Sugestije? Da ubijem jednog i ostavim na prozoru kao upozorenje drugima?
Znači, ovakva je situacija:
Učim, pa mi mora biti svjetlo upaljeno u sobi.
Svjetlo privlači komarce i ostale beštije.
Ako zatvorim prozor neće biti ni ovo malo propuha što ima, i doslovce ću umrijeti od vrućine.
Sugestije? Da ubijem jednog i ostavim na prozoru kao upozorenje drugima?
Nabavi prozorsku mrezu kao i ja pa drzi oba krila stalno otvorena.Nema bolje investicije kad su vrucine u pitanju.
Nabavi prozorsku mrezu kao i ja pa drzi oba krila stalno otvorena.Nema bolje investicije kad su vrucine u pitanju.
Iskreno razmišljao sam, ali pošto sam u stanu, ne znam na šta bi to ličilo.
Hah biraj,prozorska mreza ili komarci.
Hah biraj,prozorska mreza ili komarci.
možeš probat i sa onim špiralama
Neces pogrijesit sa tim vjeruj mi.
Neces pogrijesit sa tim vjeruj mi.
sa cim
Nece pogrijesit ako stavi mrezicu na prozor.Eliminiras komarce u startu a zraka koliko ti srce zeli.
Ja ode leci, u 7 se moram ustati :)