Sudci su potplaćeni. 
Stvarno čudno. Preveliku prednost u bodovima je Kličko imao po sucima. Nije zaslužio.
razumio bi da je nerješeno i da je hej pobjedio al ovo mi je malo ćudno
Sudci su potplaćeni. 
Stvarno čudno. Preveliku prednost u bodovima je Kličko imao po sucima. Nije zaslužio.
razumio bi da je nerješeno i da je hej pobjedio al ovo mi je malo ćudno
večer svima!
ma dajte,što je to Haye pokazao,pokazao je samo da se zna bacati na pod bez razloga.Previše ste slušali komentatore koji su na svaki bilo kakav napad Haye-a na Klička vikali pola sata "uuuuuuuuuu!"
Dajte, ovi naši komentatori su kretenčine.
Ovaj neuki sukomentator je tako loše percipirao stvari, i favorizirao Haya.
Ja sam gledao na stranom kanalu, i sudci su bili puno objektivniji, i tehnički podkovaniji. Heyove blic pokušaje su okarakterizirali upravo onakvim kakvim su i bili, prilično neopasni.
Kličko je šampion, on se ne mora dokazivati, on je napravio što je bilo potrebno, pokazo je da Haye nema ono potrebno da ga pobjedi.
Ponavljam, čini vam se da je Haye bio puno bolji jer su komentatori stvarali takvu sliku i krivo percipirali stvarnu situaciju, iz neukosti valjda.
Na ESPN-u je to skroz drugačije izgledalo, komentatori su bili puno realniji.
ipak, zaslužena pobjeda Klička.
Dva frajera koja se nabacuju po ringu ili dobra ženska,mislim da je odabir očit haha
Več svima , odgledao sam meč ... očekivao sam više udaraca 
slažem se,komentatori kao da su bili pijani,ja sam odmah primjetio da su bili na Haye-ovoj strani.
Več svima , odgledao sam meč ... očekivao sam više udaraca 
Slažem se da je bilo premalo udaraca,ali Kličko je zasluženo pobijedio,Haye je stalno bježao od njega i bacao se na pod bez razloga.
Dečki laku noć,uživajte
Jeste gledali Klička? Onaj niger hoće kite i to gadno. Cijelo vrijeme mu ide sukat mister dika.
Jeste gledali Klička? Onaj niger hoće kite i to gadno. Cijelo vrijeme mu ide sukat mister dika.
Ovo je najbolji opis borbe. 
razoćaran borbom odo spavat
Tako je bio jedno 5-6 puta. Sramota!
Prebacio sam na Mrežu (jedan BiH kanal) ista situacija. Doslo mi je da mute-am.
Zar nitko nije vidio da je Haye uputio jedno 2 udarca, ne ukljucujuci onaj ocajnicki pokusaj u zadnjoj rundi (ili predzadnjoj).
Covjek je izazvao i presao 100m unatraske i slomio vrat trzajuci se.
Vecer.
Kličko naravno zasluženo odnosi pobjedu.
Hayes je biće samo na treninzima vježbo kako mu uteć da ga ovaj ne ubije.. :)
btw. Good night! :)
Večer!
Evo me u Nespavalicama nakon dugo vremena
EDIT: Opa, i otvaram danas
večer :))
večer :))
Daj nemoraš 100 puta reći večer kad dođeš
Daj nemoraš 100 puta reći večer kad dođeš
ma mrš

btw...kako je lijepo na moru :)
btw...kako je lijepo na moru :)
A još ljepše je živjet uz more. 
momci moramo nabavit novi i bolji lokot na bircu, nonstop netko provaljuje iza 22 sata x)
HA HA HA misliš da je to smiješno? 
Sutra i ja laganini.Frendica i cura zvale na Krk,a starom netreba auto ...di ćeš bolje 
Ja se ove godine odmaram od mora
Da mi je da ne moram ici na more...
a pola ekipe bi dalo sve da mogu otic

a pola ekipe bi dalo sve da mogu otic

Da... Nitko ne cijeni listopadne sume, travu, jutarnju svjezinu, kisu, rijeke...
Po meni je to mnogo bolje od slane vode i kamenja.
Več svima , odoh na trčanje