Za ostale mora bit nešto unutra, pa makar i ona aromatizirana voda inače mi je slabo.
Vjerojatno zbog klora. Ovdje kod nas u NG nekada ga stave toliko da voda bude bijela poput mlijeka kad ju natočim u čašu.
Vjerojatno zbog klora. Ovdje kod nas u NG nekada ga stave toliko da voda bude bijela poput mlijeka kad ju natočim u čašu.
popijem 2 litre mlika dnevno...vodu skoro i ne pijem :/
To ti ne valja nikak moraš se tog odviknut, pola Litre mlijeka na dan više ne ak nečeš pit obicnu vodu pij onda Hrvatsku Janu ni zabadave dobila vodenog Oskara.

Meni se flaširana voda gadi. Nema mi do ove riječke iz špine.
Do kada vi to meni mislite tolerirat?
nisan ni ja mogao prije...dok sam ima 14 godina svi vrsnjaci su bili visi od mene...nisan uopce pia mliko i falilo je organizmu...i tada sam pocea pit ko lud...2 litre najmanje...rucak vecera..skroz nebitno...u meduvremenu sam narasta na 184 cm a navika je ostala...
Nije ni zdravo pretjerivati s mlijekom, pogotovo ako je punomasno.
Ja u zadnje vrijeme imam stvarno lošu naviku, popiti 1-3 red bulla dnevno. Tako već 15-ak dana, i drži me nekih pola sata nakon toga opet i koncentracija i energija splasnu.
A što se tiče flaširane vode, popijem barem 1,5 litru dnevno, jbg kad non stop pričam, pa usta osuše.
Prije mi se dizao želudac od tih aromatiziranih, al sad su mi super, najšečće uzmem janu limun, ali i ova nova naranča-papaya mi je super.
ja sam na mliku i jamnici sensation...inace becks i staropramen prolaze kao dvi najdraze ako je u pitanju neka fizikala oko kuce...ili nesto slicno...
Idem ja LN!
E da te maloljetnice one su izgleda svugdje dobrodošle eh sad koji je razlog tomu hm.

kako sam znao da ćeš to reć :D
moram "posudit" fotić od frendice da vidim što još ima novog :D
Do kada vi to meni mislite tolerirat?
nemam više trenutno...
svi heroji popadali.. padoh i ja, laku noć \o/
lako se vama zajebavat,ja nemogu spavat
.
OPEN!!!
večer :)
vecer kolega...molim par slika i za veceras :P
Večer svima....
gledaj izbor za miss
Večer...
kakvi izbor za mis...moja misica stavljena na profil :D
poslije ću organizirati izbor za miss (by foto)

poslije ću organizirati izbor za miss (by foto)

Znači biti će i vatromet.
Znači biti će i vatromet.
I još da Mentalni dođe...