Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.031.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ma gle Danny, većina nas je tu dugo na forumu.

Ja sam dovoljno dugo da   mogu napraviti sliku o Mentalistu.

I slažem se s tvojim stavom da piše gluposti kako bi iztrollao ekipu, ispituje granice itd.

Sad, kad se dogodilo ovo što se dogodilo (EP) je vidio idealnu priliku kako što lakše skrenuti pozornost na sebe.

Svaki njegov post je ciljan i odmjeren, svaka rijeć probrana, tako da pisanjem o nečemu   trećem otkrije nešto o sebi, nekakav njegov stav.

Iako to samo dotakne i okrzne u postu, opet je sve tako sastavljeno da usmjerava pažnju na njega, naizgled- sasvim slučajno.

Iz projekta sam se bavio psihološkim projeciranjem, i primjenjujem to i na forumu.

Zato sam i dosta anketa stavljao u onoj temi o anketama. Nevažno.

Znam da je ovo upravo reakciju koju mentalist i želi, da se priča i lome koplja oko njega.

ako mu malo proanaliziraš poruke, vidjet ćeš da nitko kao on, svojim postovima, koji su u pravilu on topic, ne stvara toliki off topic, tj. prebacuje fokus rasprave na njega kao karaktera.

Iz dosade, nedostatka pažnje od strane roditelja koji se manifestira kao stalna želja da bude u centru zbivanja, ili nečeg trećeg, nebitno je.

Troll je troll, bez obzira na staž na forumu.

Ne znam, nisam više pametan, učim cjeli dan, vrijeme za krpe.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Danny_HR kaže...

Meni je otišla cura na more jutros i sad sam solo doma. Kak mi se nije dalo kuhat kupio sam onaj neki podravkin gulaš u konzervi i sad mi se bljuje ko konju.

Nemojte nikad kupovat konzerve gulaša!

Ma kakav Gulaš skuhaj si žgance, pa ih zaliješ s Mlijekom ili slicno i vozi to je prava klopa a ne oklopljeno meso usput evo još malo fotki.{#}

http://englishrussia.com/index.php/2011/04/11/spring-cars-shirt-skirts/

http://www.funnydailydose.com/hot-girls-in-nerd-panties/

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan

Nego da vas pitam,sutra odoh kod druga snimiti pjesmu dvije,pa bil ikog interesovalo da cuje? :P

IT'S RECORD TIME!
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Danny_HR kaže...

P.S. Vikend doručak iliti mesni doručak, glavica luka i komad kruha FTW!

Nismo se vec dugo sreli, on i ja. Sutra...

Gavrilovicev je najbolji, vidi se mast po rubovima konzerve, a onda je to to.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
A rambo kekse :) osim sto nisu probavljive , mozes ih palit i grijat se na njih, provjereno :)

Rambo keks pojedeš jedan i nemaš više proljev ma kakav on bio.

Pa to te začepi bolje od betona.

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
17 godina
neaktivan

Ja odo na spavanje..jer ako ostanem još malo čini se da ću pojesti pol friždera {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
18 godina
FlyBoy kaže...
ako mu malo proanaliziraš poruke, vidjet ćeš da nitko kao on, svojim postovima, koji su u pravilu on topic, ne stvara toliki off topic, tj. prebacuje fokus rasprave na njega kao karaktera.

Imam jedno ime na umu, ali ako ga kažem bit ću zauvijek okarakteriziran kao mučko đubre.

rambox kaže...

Ma kakav Gulaš skuhaj si žgance, pa ih zaliješ s Mlijekom ili slicno i vozi to je prava klopa a ne oklopljeno meso usput evo još malo fotki.{#}

FUJ!
Umro bi prije nego jeo žgance s mlijekom. S jogurtom još možda, al mislim da bi došlo do instant povraćanja da ih pojedem s mlijekom. Ako sam u svojih 25 godina popio više od 5 litara mlijeka puno sam rekao. S druge strane, sve mliječne proizvode obožavam, ali samo mlijeko mi je strava i užas. Pogotovo ako je toplo.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Recite vi što hoćete o Mentalistu, otkad se on pojavio ova tema večeras ima više poruka nego cjeli tjedan prije.

Pretjerujem, ali svejedno.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...

Recite vi što hoćete o Mentalistu, otkad se on pojavio ova tema večeras ima više poruka nego cjeli tjedan prije.

Pretjerujem, ali svejedno.

bome imas pravo.. zivnuli smo svi iz zimskog sna, al nije mi bas mio razlog zasto smo zivnuli...

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix
17 godina
neaktivan

Ja planiram sutra nakon 5 godina popit pivu i to ove nove sa limunom.

Jel to valja čemu? Čujem da je neloša.

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
18 godina
To ti je za curice.
Bit će ti fino ako voliš okus čarlija. :) Bar ako pričamo o žuji.
17 godina
F1-IVO kaže...

Meni se osobno ne sviđa. Pio sam pravi njemački radler, a ovo jednostavno nije to.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Najbolji dio CSO-a su vitaminski bomboni i grah :)

Uffff sad sam i ja gladan, mogao bih malo podriguse narezat.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Odlične su, najbolja mi je Žuja! Probaj pa javi! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
To ti je za curice.
mind_challenge kaže...

Meni se osobno ne sviđa. Pio sam pravi njemački radler, a ovo jednostavno nije to.

E sad ste me bacili u bed.

Znači ostajem na Cedeviti:(

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

ako mene pitaš...

better drink your own piss

{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix /// TROLLBUSTER
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

jedini ko zna donekle dobar radler napraviti tu kod nas je Union.

karlovačko čarli i žuju sanitar nemoj probavati, ni za boga...

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 0:54 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kaj si bio na ljecenju ? Inace ova limun je ok , ali nema " šusa" :)
15 godina

limun iznenadujuce dobar naspram normalne zuje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan

Ma budem uzeo od svake po jednu pa probao.

Nemogu više ove sokiće cuclat. Idu mi na nos.

17 godina
Danny_HR kaže...

Imam jedno ime na umu, ali ako ga kažem bit ću zauvijek okarakteriziran kao mučko đubre.

Znam na koga misliš, i realno govoreći, u pravu si.

Ostaje pitanje motiva, ali nevažno.

A glede mlijeka, isti smo.

Popijem čašu godišnje, i to samo uz jedno jelo koje je moja baba pokojna (iz BiH) radila - jajuša.

A vrhnje, sireve, namaze, jogurte itd sve odreda konzumiran, pa čak i nalijem malo mlijeka u kavu.

Moram se pohvalit da sam u 2 tjedna uspio dati 5 ispita na faksu, i još me čeka idući tjedan 2 komada. Tako je to kad se zezate, pa ne izlazite na rokove na vrijeme pa prenosite...

- i onda napokon mogu 5 dana zapičit do Crikve, ako mi se šef smiluje i udjeli tih 5 dana slobodnog.

@IVO

Probaj Žuju limun, nije ništa posebno, ali je bolja od obične žuje (koja je meni inače bljutavo odvratno pivo)

Radler isto tako. S tim da mi je obično Karlovačko bolje od obične Žuje.

Ja sebi u Intersparu znam uzeti Union Grejp, stvarno dobro pivo, ovi naši radleri se nemogu ni porediti.

Kad smo već kod piva, pijem neki dan Desperados nakon dve godine, i ne sjećam se kad mi je pivo tako loše sjelo.

Možda zato što nije isto za naše i španjolsko tržište, al' u pamćenju mi je bilo 10x bolje.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 1:03 (FlyBoy).
18 godina
F1-IVO kaže...
Danny_HR kaže...
To ti je za curice.
mind_challenge kaže...

E sad ste me bacili u bed.

Znači ostajem na Cedeviti:(

17 godina
Danny_HR kaže...

rambox kaže...

FUJ!
Umro bi prije nego jeo žgance s mlijekom. S jogurtom još možda, al mislim da bi došlo do instant povraćanja da ih pojedem s mlijekom. Ako sam u svojih 25 godina popio više od 5 litara mlijeka puno sam rekao. S druge strane, sve mliječne proizvode obožavam, ali samo mlijeko mi je strava i užas. Pogotovo ako je toplo.

To je drugo ak ti ne voliš žgance s mlijekom, ili samo Mlijeko inace puno ljudi to voli itekak uostalom oko hrane je uopče bedasto raspravljat jer je ukusa ko Blata pa se nemaš kaj cudit.{#}

Jedan moj poznanik recimo, nemre smislit Paradajz a drugi Banane hebiga sad kaj bi covjek na to rekel fučkaj ga.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
Ljudi laku noc , sutra me ceka poslova oko urdjenja kuce :(

My the force be with you all :)
18 godina
Rađe žgance s pečenim lukom i vrhnjem. mmmm
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Danny_HR kaže...
To ti je za curice.

Ha, ma nije pravo je dobra!

Probao sam sve domaće s limunom (žuja, karlovačko i pan), i iskreno sve su dosta slične. Najbolja je žuja i to vako po ljetu - milina. Još poslje posla fuuuuuu. Pravo te osvježi.

To što ima malo alkohola - možda nije ovako za nevečer izać, ali za osvježit se {#}  pre dobro.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina

popijem 2 litre mlika dnevno...vodu skoro i ne pijem :/

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

popijem 2 litre mlika dnevno...vodu skoro i ne pijem :/

Ja čisto mlijeko ne mogu ni pomirisat.

Mora bit bar malo kave unutra da bi popio.

15 godina

nisan ni ja mogao prije...dok sam ima 14 godina svi vrsnjaci su bili visi od mene...nisan uopce pia mliko i falilo je organizmu...i tada sam pocea pit ko lud...2 litre najmanje...rucak vecera..skroz nebitno...u meduvremenu sam narasta na 184 cm a navika je ostala...

18 godina
Interesantno ali želudac mi je osjetljiv na mlijeko i vodu. Ni jedno ni drugo ne pijem. Ono što mogu popit je voda iz izvora, čak mi ni sve flaširane ne pašu i bude mi loše poslje. Dobra mi je Cetina jedino.

Za ostale mora bit nešto unutra, pa makar i ona aromatizirana voda inače mi je slabo.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice