pustite Mentalista, idemo omekšati XXX-a da nabaci koju fotku.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
on se hrani ovim reakcijama i namjerno provocira i izaziva ovo ponašanje forumaša, vjerojatno mu je to fetiš na koji drka kad ode offline ili dok gleda naše postove
pustite Mentalista, idemo omekšati XXX-a da nabaci koju fotku.
aaa neee heboteeee 
Nije javno vec imamo maleni podforum za slucajeve kao tebe. Ovo ti je poslednja opomena pre nego ti zalupim crveni na ultra dugo vrijeme. Makar i ja dobio karton zbog toga.
Ozbiljno!
Zanima me da li je Mentalist tako arogantan britak na jeziku i pred roditeljima.
koliko sam ja upoznat, riječ je o učenim ljudima s jasno definiranim normama ponašanja.
dovoljno za danas :D
FUFILLIIII 
dovoljno za danas :D
Zna gdje joj je mjesto... 
Nije javno vec imamo maleni podforum za slucajeve kao tebe. Ovo ti je poslednja opomena pre nego ti zalupim crveni na ultra dugo vrijeme. Makar i ja dobio karton zbog toga.
Ozbiljno!

OMG
why did I look??? 
Zna gdje joj je mjesto... 
u kuhinji :D a nezna kuhat 
Imamo i mi jednu u Vinkovcima.
Naziva sama sebe Coco Africa.
u kuhinji :D a nezna kuhat 
Važna je namjera.
U šta se pretvara draga nam država!!! 
Coco prejaka žarulja u solariju.
Ozbiljno!
Okay.
Iako ne znam sto sam to uradio.
Imamo i mi jednu u Vinkovcima.

bemti, pogledaj te cape :-O
ta vec fino izgleda :)
ove maje morales i sl, to je sve nistkoristi - smece proizvedeno od strane bolesnog drustva
Skinula mi se serija (da Ivane još jedna sapunica u nizu onih koje pratim... ova se zove "Juan y Norma e tu mi tu se e tu se si so su e tu Juan Rodrigez")
Inače oko ovih ženski i kuhinja... ja sam još mlad, al moj životni je moto: "Ako ne zna pitu pravit nek odskakuće u velikim skokovima :D"
fuj to umjetno, moje su bar prirodne :D
Naročito.
Skinula mi se serija (da Ivane još jedna sapunica u nizu onih koje pratim... ova se zove "Juan y Norma e tu mi tu se e tu se si so su e tu Juan Rodrigez")
Inače oko ovih ženski i kuhinja... ja sam još mlad, al moj životni je moto: "Ako ne zna pitu pravit nek odskakuće u velikim skokovima :D"

Primjetili smo. 
LOL
Dobri ste večeras :)
Ja gibam, samo ću ovo ostavit tu ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/skinovi-forum/106297.aspx
Um čini se prikladno:
Dr. House:
Another life saved, by girl on girl action.
To ti misliš
Vuk samo dlaku mijenja...
Evo ja cu se zalagat i pratit mentalistove poruke, odvojit ako treba i 500GB postova za screenshotove kao eventualne dokaze za potrebni ban.
Kad on ima svoju deathlistu, imam i ja svoju ;)
@mentalist - mozes me zvat osobnim Inspektorom.
To ti misliš
provjereno :D
btw. vratio stari avatar onako ne prepoznajem svoje postove xD
Vuk samo dlaku mijenja...
Evo ja cu se zalagat i pratit mentalistove poruke, odvojit ako treba i 500GB postova za screenshotove kao eventualne dokaze za potrebni ban.
Kad on ima svoju deathlistu, imam i ja svoju ;)
@mentalist - mozes me zvat osobnim Inspektorom.
Dobro osobni Inspektore.
Sretan novi dan!