Večer dame i gospodo... i Ivane :)
Večer Dina...
Šta se radi (pretpostavljam da gledaš šeherezadu)? 
Večer Dina...
Mlad si i zašto se ne potrudiš pronaći ekipu s kojom ćeš malo živnuti?
Malo izlasci, kavice u lokalnom bircu, bacanja špreha trebama (makar i po cijenu šamarčine).
Premlad si da bio bio depresivan i toliko povučen da si non stop sam.
nikad niste zadovoljni, onda nema više 
Ma pusti te nezadovoljnike (stavi ih na Ignore) znaš da tu imaš vjernu publiku.
ajde necemo obracat pozornost na mentalista...pustimo ga da se igra sa imaginarnim prijateljima...moe preporuka za neki film :) triler po mogucnosti
Orphan. Jako dobar.
gledao :((( bas takav zelim neki...tocno si uboa 
Večer Dina...
Odavno sam Šehi odgledao :)
Vidim Ivo nam se vratio :)

Ej Spambox (jel se sjećaš Kalee)!
Pa doslovno mi je bio Tsunami i donesao više sranja nego koristi ali držim se. Pretrpila su moja leđa svašta:)
ajde necemo obracat pozornost na mentalista...pustimo ga da se igra sa imaginarnim prijateljima...moe preporuka za neki film :) triler po mogucnosti
Orphan. Jako dobar.
nešto od Hitchcocka?
Ne znam sto obracate toliko paznju na njega, ja mogu sad sklepati takav rap tekst sa crnom rimom da ce pozelit da se nikada nije registrovao na ovaj forum,ali sto?Ne zelim da spadnem na njegov nivo.
ma radje poljubit gubavca nego odgovarat na njegove postove...
stvarno mi nije jasno zasto nije baniran, trollovi su dosadni i dobe ban, ovaj je bezobrazan do srzi i jos je tu ?
tolko nevjerojatno da se osjecam ko Alisa u zemlji cudesa
Ma pusti te nezadovoljnike (stavi ih na Ignore) znaš da tu imaš vjernu publiku.
evo onda nešto :D
valjda neće ban?
Lupino ti nije do koljena.
Sazvati moderatorski skup da bi se razmotrila Mentalistova bahatost. Hitno!!
Predlazem, ako ne crnjaka, onda ban na min. 2 mjeseca.
valjda neće ban?
MOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!1!

Orphan. Jako dobar.
nešto od Hitchcocka?
moze...i nemora...neki da ga sanjam koliko je dobar 

mislim da cete imat 95% postotnu podrsku forumasa za bilo kakav ban
valjda neće ban?

E bas si napaljen :P
A ako se vrati s drugim acc-om?
Ne vjerujem da će lako odustat.
stvarno mi nije jasno zasto nije baniran, trollovi su dosadni i dobe ban, ovaj je bezobrazan do srzi i jos je tu ?
Slazem se u potpunosti. Ni meni nije jasno zasto je jos tu...nekaznjen!
Lupino ti nije do koljena.
trudim se :)

relax dude :D
Mlad si i zašto se ne potrudiš pronaći ekipu s kojom ćeš malo živnuti?
Malo izlasci, kavice u lokalnom bircu, bacanja špreha trebama (makar i po cijenu šamarčine).
Premlad si da bio bio depresivan i toliko povučen da si non stop sam.
Ne znam. Ti ne znas u kakvom gradu ja zivim, kakvi su moji roditelji (mozda se samo izvlacim na njih).
Ja se nikad, u svom zivotu, nisam igrao napolju, bio sam bolezljivo djete. Uspio sam se sprijateljiti sa sinom tatinog prijatelja, ali on je 13km udaljen od mene.
Sve to iziskuje rad, a rezultat koji cu dobiti, iako ne znam kakav, ne cini mi se dovoljno primamljiv.
P.S.
Nemam inspiracije. Ucio sam biologiju do 3 ujutro (doduse, od 12), da je ispravim na 4, ali nije me htjela pitati. Tako da sam kratak na snu.
E bas si napaljen :P
Čovjek ima na terabajte takvih slika, a daje ih nam na kapaljku. 
Forum ima "mehanizme" za otkrivanje duplih accountova i rekovalescenata. Tako da promjena e-maila, IP adrese i slicne gluposti ne pomazu.
Inace da, obicno se takvi likovi vrate pod drugim accountom i placu da im se oprosti.
Strasno
Sry ali tebi treba liječenje(nemoj misliti da te vrijeđam).Najozbiljnije ti govorim.Posjeti nekog psihijatra pod hitno!!!
Večer društvo!
Samo da izrazim potporu Lazinog predloga za Mentalista.
@ aliser
Aliser iz Tuzle...grad koji mi je nekada puno značio. Sada bacim pogled kroz prozor auta na termoelektrane, u prolazu, jedanput godišnje. Sad me hvata nostalgija.
Čovjek ima na terabajte takvih slika, a daje ih nam na kapaljku. 
zato i jesu zanimljive :D
Forum ima "mehanizme" za otkrivanje duplih accountova i rekovalescenata. Tako da promjena e-maila, IP adrese i slicne gluposti ne pomazu.
Inace da, obicno se takvi likovi vrate pod drugim accountom i placu da im se oprosti.
Strasno
Potrosio sam previse vremena ovdje. Nazalost, i iako bih mrzio sebe sto to radim, napravio bih sebi novi racun u slucaju crnog kartona.
Javno? Je li to neka cudna vrsta sarkazma?
zato i jesu zanimljive :D

Orphan. Jako dobar.
Kolko ja vidim ova Šiparica, na tvom Avataru je ona od Hjuga Hefnera žena od onih tri jedna ili bivša kaj god več je fuckaj ga.

Ej Spambox (jel se sjećaš Kalee)!
Pa doslovno mi je bio Tsunami i donesao više sranja nego koristi ali držim se. Pretrpila su moja leđa svašta:)
Ko se ne bi sjecal Kalee da tesko je njega zaboravit ne ide to nikak.

Ja se nikad, u svom zivotu, nisam igrao napolju, bio sam bolezljivo djete. Uspio sam se sprijateljiti sa sinom tatinog prijatelja, ali on je 13km udaljen od mene.
Sve to iziskuje rad, a rezultat koji cu dobiti, iako ne znam kakav, ne cini mi se dovoljno primamljiv.
P.S.
Nemam inspiracije. Ucio sam biologiju do 3 ujutro (doduse, od 12), da je ispravim na 4, ali nije me htjela pitati. Tako da sam kratak na snu.
U tome leži problem. Ti uvijek nađeš opravdanje da nešto ne napraviš.
Okuraži se, isprsi se i napravi nešto šta nikad nebi i pusti stvari da idu svojim tokom.
Ni mene život nije mazio, odrastao sam sa jednim roditeljem, susjedi su govorili da ću postat propalitet, narkoman i slično.
Ja skoro da i neznam šta je to dobro u životu ali nedam se. Nikad se nemoj samosažalijevati niti tražiti da te drugi žale.
Ne znam. Ti ne znas u kakvom gradu ja zivim, kakvi su moji roditelji (mozda se samo izvlacim na njih).
P.S.
Al to nikako ne opravdava tvoj bezobrazluk, nitko od forumasa nije kriv za to.
Jesi li pomislio da kad bi s drugima na fer nacin komunicirao da bi bio prihvaceniji ?
Postupci kakve si do sad pokazivao te nikud ne vode, kad tad ces se nekome zamjerit i doci ce ti na naplatu.
Mislis da je svima nama lako ? Da, mos mislit. To sto nam nije lako, ne znaci da je normalno se veselit necijoj smrti, nesreci...
Treba te poslat na kolektivni da se ohladis i malo promislis o svom ponasanju premda drugima.