Ni u nespavalicama se ne spama kao nekad :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
John Paul Jones , tip svira hrpu instrumenata : bass guitar, electric organ, electric piano, harp, clavinet, mellotron, keyboards, mandolin, guitar, recorder, koto, lap steel guitar, continuum, autoharp, ukulele, sitar, keytar, banjo, cello, violin .
Ni u nespavalicama se ne spama kao nekad :S
ma sve je u banani
U klavijaturama je poanta, meni je početak Child in Time jedan od najjačih početak uopće.
Upravo tako, onaj psihodelični štimung 
ma sve je u banani
Mislim da je i banana u banani.
Mislim da je i banana u banani.
ja mislim da je ovo sve imaginarno i da banane ne postoje kao fizička stvar 
ja mislim da je ovo sve imaginarno i da banane ne postoje kao fizička stvar 
Ako nema banana, što je onda s majmunima?
Ako nema banana, što je onda s majmunima?
ne postoje ni oni 
ne postoje ni oni 
Hebote hoćeš reći da 90% ljudske populacije ne postoji? Sad sam zabrinut.
Trebate čut tu verziju, gitara i kljave tako povezano soliraju da je to milina. I onda još pjevač i gitara. SVRŠ SVRŠ
Trebate čut tu verziu, gitara i kljave tako povezano soliraju da je to milina. I onda još pjevač i gitara. SVRŠ SVRŠ
Imam sve što su oni snimili ali opet ponavljam meni je najjači Child in Time. Hebiga nismo svi isti.
Laku noć svima...
Trebate čut tu verziu, gitara i kljave tako povezano soliraju da je to milina. I onda još pjevač i gitara. SVRŠ SVRŠ
Imam sve što su oni snimili ali opet ponavljam meni je najjači Child in Time. Hebiga nismo svi isti.
Laku noć svima...
Uf, imam jednu iz Lihtenštajna verziju, 20 minuta čistog izdrkavanja. Ekstaza.
Laku noć.
heboga ti, to malo prije obajvio na fespuku 
Koji lik, ja ne vjerujem, prvo me pita jel moze sa jednojezgranim procom na 1.8 GHz i nekoh grafom frekvencije memorije 200 MHz igrati GTA4. Kazem mu ja: NE!
On nastavi dalje, a moj brat moze igrati sa nekim patchem bilo koje igre kao ti na visokim postavkama. -.- Gledam sta ce dalje napisati.
I kad mislite da ne moze gore:
Jel tebi trebau pare? Ja kazem ne i pitam da ti prodam svoj komp?
On: Ne, nego da ja dolazim kod tebe igrati igre i ti mi naplatis 5kn po satu.
Ležim na krevetu sa laptopom i grickam štapiće
Ne spava mi se, dan ću provesti u ljenčarenju
Don't know what to do
Don't know what to do
Ostani lezati, osim kad na WC trebas, ili kad trebas jos stapica :), upalis neki film, ili rjesavas neke probleme, kao sto ima onaj lik iz mog posta gore :)
Don't know what to do
Ostani lezati, osim kad na WC trebas, ili kad trebas jos stapica :), upalis neki film, ili rjesavas neke probleme, kao sto ima onaj lik iz mog posta gore :)
Meni i je najveći problem ustati i otići na WC, ovaj mrak me izluđuje, a ne smijem probudit sestru koja je u susjednoj sobi, sutra mora u 6 na posao. Da bar imam nekog s kim bih mogao chatati, čak i ovi u nespavalicama pospali.... arghh
I ja nazalsot idem, krepan sam a nemam pojma od cega, stvarno moram malo kondicije nabiti, lagano raditi vjezbe pogotovo za gornji dio tjela.
Zelim ti laku noc, i dosađuj se najbolje sto mos. I kako ces probudit sestru ako na WC odes?
I ja nazalsot idem, krepan sam a nemam pojma od cega, stvarno moram malo kondicije nabiti, lagano raditi vjezbe pogotovo za gornji dio tjela.
Zelim ti laku noc, i dosađuj se najbolje sto mos. I kako ces probudit sestru ako na WC odes?
Ajde laku noć želim i tebi
Čuj kako, pa nju najmanji zvuk probudi
sta se radi
Imal' onlineista? :D
after puno time evo i mene here..pozz ljudovi
Pozz evo i mene nakon izmjene slika sa maloljetnicom ^^ 
SPAM! 

Poruka mora sadržavati tekst!
Itko?

PUDDI PUDDI PUDDI PUDDI PUDDI PUDDI PUDDI