Od svega je najsmjesnije sto se on time hvali...
LOL...
Mentalist br.2
Od svega je najsmjesnije sto se on time hvali...
LOL...
Mentalist br.2
ako netko treba, imam viška pola kubika kamena...
ono, za sutra...
najgluplju temu na forumu koju je napisao slični takav user (ajd bar nema gamer u nicku)..
Zbog svog nicka se kajem svaki kad otvorim forum. Dao bi cijelu 1.5 zvjezdicu + 500kn da ga mogur promijeniti.
ako netko treba, imam viška pola kubika kamena...
ono, za sutra...
kojeg kamena?
I pokraj moje kuce je pruga moze i vise od pola kubika...
Zbog svog nicka se kajem svaki kad otvorim forum. Dao bi cijelu 1.5 zvjezdicu + 500kn da ga mogur promijeniti.
moraš dat guze :D
Mislim je ta tema odavno trebala otić pod lock. I onako su slike obrisane.
moraš dat guze :D
LoL... eno mogu ga ja povesti do trga sutra... pa izbaciti iz tramvaja :)
kojeg kamena?
cijepanog, iz kamenoloma Lasinja :D
onaj plavi...
najgluplju temu na forumu koju je napisao slični takav user (ajd bar nema gamer u nicku)..
Barem je to lako učinit...napravi nešto epski, i onda otvoriš novi.
kojeg kamena?
cijepanog, iz kamenoloma Lasinja :D
onaj plavi...
Da si blize VK uzeo bih...
treba mi za jezerce koje mislim ovo ljeto... i onako nista pametno nemam raditi pa ono...
treba mi za jezerce koje mislim ovo ljeto... i onako nista pametno nemam raditi pa ono...
ima ovdje toga na bacanje...možeš skupit uz cestu...
moj tata prosle godine kupio one mramorne bračke za terasu (preko 30 m2)... jos nije stavio... nema se vremena....
Koliko na ovome forumu provodim vremena, mogao sam za to vrijeme naučiti nekoliko programskih jezika
moj tata prosle godine kupio one mramorne bračke za terasu (preko 30 m2)... jos nije stavio... nema se vremena....
Taj mramor je skup ko sam vrag. Inače moj tata ima klesarsku radionu pa se dosta kužim u to.
Vecer, doso s probe, plesem samo Baranju u Beogradu, meni odgovara, najvise zbog prsta da u cizmama ne sje*em
Večer svima...
kakva je prepirka ovdje? jeli to zbog one teme?
Večer svima...
kakva je prepirka ovdje? jeli to zbog one teme?
Ma napraviše od mrava slona. Zbog dvije slike.
Ja sam samo pitao za pomoć pri brisanju. Nisam nikoga pitao za mišljenje.
ja ću se sutra slikat pijan ko letva dok ležim pod šankom pa nek se stavlja po facebooku :D
Pozz ekipa,neću ulaziti u nikakve rasprave XD
Ovdje sam došao samo iz jednog razloga,a to je:
Promocija mojeg banda:
Tulavi Pjevci
a hebiga,njegovo je pravo da traži pomoć i da ne želi svoje slike na netu,ali isto je pretjerao.Što ima veze sada za tamo neke dvije slike?ja isto ne volim svoje slike na netu,i u masu slučajeva se dogodilo to što se i njemu dogodilo,taggali su me bez pitanja,ali ja to pustim,ne uzrujavam se bespotrebno radi toga,čak ni ne maknem tag sa slike.
ja ću se sutra slikat pijan ko letva dok ležim pod šankom pa nek se stavlja po facebooku :D
hahhaahaha, ja sam jučer ležao sredini igrališta (nogometnog) gol, mrtav pijan. i završile slike na fejsu, no ubrzo su uklonjene lijepom zamolbom s moje strane.
ma neka cura ga slikala i napisala da ima najvećeg u razredu, a njemu sad neugodno...
nemoj se sramit toga xD
Taj mramor je skup ko sam vrag. Inače moj tata ima klesarsku radionu pa se dosta kužim u to.
Znam da je skupo :)
ali terasa ce izgledati perfektno...
da ti dođem to postavit? :)
Koliko za ruke?