Odi pomoći XXX-u obara rekord u lemljenju ledica....
dal ima u "ginesu" rekord u lemljenju ledica?
ako nema ja ću bit prvi...
moram se prijavit i nabavit hrpu ledica :D
Naviknut sam na blagodati bežične tipkovnice pa ću zamjenska biti ista takva. Kako mi klinjo ima 3 i pol godine nema smisla uzimati nešto skupo jer kad je se on dočepa....
Prije 2 - 3 godine san u getroa uzea tipkovnicu + miš za 75kuna, oboje bežično, doduše bijele boje ali bilo je i crnih. Ništa posebno, ima nekakve multimedijske tipke, osjećaj kad tipkan ok, za te pare super. Pogledaj po ovin trgovačkim centrima, oni obično toga dosta imaju a da je jeftino.
Prije 2 - 3 godine san u getroa uzea tipkovnicu + miš za 75kuna, oboje bežično, doduše bijele boje ali bilo je i crnih. Ništa posebno, ima nekakve multimedijske tipke, osjećaj kad tipkan ok, za te pare super. Pogledaj po ovin trgovačkim centrima, oni obično toga dosta imaju a da je jeftino.
tako je i ova u kombinaciji s mišem...za cijenu nisam siguran, al nije puno...
Uff trebam i ja
Samo trebam naručit LED-ica
Kad skupim neke sitne love naručit ću za bike onu prednju svjetiljku sa LED-icama i onda maknut te i stavit neke high power da osljepljujem ljude
Uff trebam i ja
nemožeš me pobijedit, imam više prakse :D
večer svima, ne pišen baš često al evo došla ubit dosadu..
Ignoriraj Sirku, glumi nedostižnu
Ovou moju tipkovnicu sam dobio od T-Coma za produljenje ugovora, prije cca 4 godine. Dobra je ona još ali moram jače lupati po njoj jer ju je mali sredio. Tu i tamo fali pokoje slovo u postovima. Hvala na prijedlozima, stisnut ću ga negdje uz put.
@Krešo: Odi kod XXX-a on ti ima punu prikolicu LED-ica, vježbaj malo....
ima tko od vas DVI > HDMI adapter?
ili iskustva s njim?
@Krešo: Odi kod XXX-a on ti ima punu prikolicu LED-ica, vježbaj malo....
nedam mu, rekord je moj
Baci oko na ovu temu.
Mislim da imam negdje u kutiji.
Ti treba?
Večer svima!
Machinarium je odlična! To kupuješ?
Jede se paprika i paradajz (za "punokrvne" 'rvate rajčica )
Oboje je jako dobro za rehidraciju nakon bilo kakve fizičke aktivnosti
Evo taman šaljem pošiljku putem šlepera
ili iskustva s njim?
Bolji je kabel jer ne možeš syebat utor (nema težine toliko da ga ošteti)
Machinarium je odlična! To kupuješ?
Imam machi...
problem je sto kupujem sve sto vidis na tom midweek sailu + fear complete package... + ovaj novi beat hazard.... plus mtg...
bemuuuu
sve u cartu samo ceka da stisnem purchase...
ili iskustva s njim?
Imam ga. Iskustva su dvojaka. Na desktop računalu, uz radeonku 4670 nikako nisam mogao dobiti željenu rezoluciju (1680x1050), s druge strane kad sam spojio TV slika besprijekorna. Ubio sam se sa raznim varijantama drivera i ništa.
Baci oko na ovu temu.
To zbog mojih genijalnih izjava
Samo hoću istaknuti tvoju tolerantnu stranu.
Mislim da imam negdje u kutiji.
Ti treba?
Večer svima!
večer :)
treba mi, nemam kako spojit grafičku na tv...
Bolji je kabel jer ne možeš syebat utor (nema težine toliko da ga ošteti)
ma neće ni ovo, a kabel imam već...
Imam ga. Iskustva su dvojaka. Na desktop računalu, uz radeonku 4670 nikako nisam mogao dobiti željenu rezoluciju (1680x1050), s druge strane kad sam spojio TV slika besprijekorna. Ubio sam se sa raznim varijantama drivera i ništa.
meni i treba za tv, 720p rezolucija tako da bi trebalo bit ok...
a dal prenosi zvuk?
Vecer nespavalice...sto radite?
Evo ja spojen na neki free wireless signal mi je na granici spojivosti... Iz windowsa se nemogu nikako ni spojiti...pisem iz backtracka.. :))
Vecer, doso iz kina sa novog x-mena, i film je doista najbolji od svih x-menova do sada :) Ali glavno: Xavier HODAA!!!!!
treba mi, nemam kako spojit grafičku na tv...
Pošalji mi adresu pa ti ga pošaljem ako nađem ali ništa prije ponedjeljka ako ti odgovara.
Vecer, doso iz kina sa novog x-mena,
nemoj spojlat....ccc
Pošalji mi adresu pa ti ga pošaljem ako nađem ali ništa prije ponedjeljka ako ti odgovara.
poslano :D
stvarno si darežljiv :D
meni i treba za tv, 720p rezolucija tako da bi trebalo bit ok...
a dal prenosi zvuk?
Nisam puštao ništa od audio/video sadržaja. Isprobavao sam kako je to crtati na ekranu s dijagonalom od 94 cm. Mislim da bi nakon dva dana vrat bio za generalku.
Evo me s biciklističke rute i nogometa. Pukao mi je dropout :(.
Sad jedem svježe nektarine iz vrtla. Odkad je škola završila došlo je vrime da volim svaki dan u tjednu.
Od sutra se bacam na igranje stolnog tenisa 24/7. Valjalo bi proć na SportskeIgreMladih i osvojit put u SPLIT(tu već živim :D)
Baci oko na ovu temu.
evo upravo citan
Pročitaj zadnjih 30-tak stranica i ne puštaj ga daleko od sebe, sumnjiv mi je s ovim rođendanom na znakoviti datum (dan).