sto te muci druga? ajde ssa mnom i majndom na msn...
Sam ću to riješit .
Sam ću to riješit .
Vecer ljudi, EP, sad se ija zazelio tresanja, a neda mi se u bascu ici po mrkau da ni ne zeznem i ostatak noge, polako slasnjava ono sranje na prstu. Nadam se da cu moci hodati sutra da na misu mogu otici.
Ode jos GW upaliti, nisam 3 dana!
To sam i mislio... ili Galaxy S
:S
neznam ni ja što bih.. koji od ta dva? :P
| 4 | Nokia N8 |
|---|---|
| 2 | Samsung Galaxy S |
Vecer ljudi, EP, sad se ija zazelio tresanja, a neda mi se u bascu ici po mrkau da ni ne zeznem i ostatak noge, polako slasnjava ono sranje na prstu. Nadam se da cu moci hodati sutra da na misu mogu otici.
Ode jos GW upaliti, nisam 3 dana!
Ja sam si zdrobio ruku prije 6 godina
, nešto rendam
dobra večer!
evo ja se upravo vratio sa krizme,najeo se janjetine ko nikad u životu i sad sve 4 u zrak i bug forum 
Znači prednost dajete N8!
Mogao bih ubrati N8, vrlo vjerojatno..
Sretan novi daN!
jeli baš moraš uzeti Nokiu? jesi li razmišljao o Androidu ili iOS-u?
iOS je presmijesan (imam), android je za... a ok je... ali nije to to... (imao)...
Njokija 8... uff....
sexy... cak se i moja cura pali na njeg... zato ga i imam...
iOS je presmijesan (imam), android je za... a ok je... ali nije to to... (imao)...
Njokija 8... uff....
sexy... cak se i moja cura pali na njeg... zato ga i imam...
kod mene obrnuta situacija,probao sva 3 OS-a na duže vrijeme (Android,iOS i Symbian) i samo mi Android odgovara.zavisi od osobe do osobe.
večer svima :D
Ma razmišljao sam ja o Androidu... Točnije ovom Galaxyu S koji mi je naviše zapeo za oko i opasno me zbunjuje u odabiru... možda još razmislim što ću kupiti jer znam da Android ima pravi flash dok symbian flashlite, ako se ne varam... no vjerujem da N8 ima predobru kameru i da radi kvalitetne fotke.. možda bolje od galaxy-a s.. khmm
Ma razmišljao sam ja o Androidu... Točnije ovom Galaxyu S koji mi je naviše zapeo za oko i opasno me zbunjuje u odabiru... možda još razmislim što ću kupiti jer znam da Android ima pravi flash dok symbian flashlite, ako se ne varam... no vjerujem da N8 ima predobru kameru i da radi kvalitetne fotke.. možda bolje od galaxy-a s.. khmm
prije nego bilo što kupiš savjetujem ti da probaš sve OS-ove ako već nisi,jer će ti o tome najviše ovisiti koji ti mobitel više odgovara za tebe.
volim Arenu 
Đe je mario kad ga trebam.
Sretan mu rođendan!
prije nego bilo što kupiš savjetujem ti da probaš sve OS-ove ako već nisi,jer će ti o tome najviše ovisiti koji ti mobitel više odgovara za tebe.
Pa svakako da ću isprobati koliko budem u mogućnosti da vidim što mi paše najviše... prijatelj mi ima I9000 pa ću ga pitati da ga istestiram malo :)) N8 mogu jedino u trgovini testirati ako zamolim prodavača..
Inače ja se dobro prilagođavam na sve... što je dobro naravno :))
onda mrzim Arenu :/
Pa to ti njoj sigurno nećeš da daš jer imaš svakojakih +18 sadržaja u mobitelu?
hehe
Neću ja to gledat :D ja bi gledao neke druge specifikacije :))
Đe je mario kad ga trebam.
Sretan mu rođendan!
Tu sam, malo štrajkam, hvala lijepo.