neće mi uploadat slike na forum :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro vece bugovci... kaj se radi?? 
vecer narode ovako kratko pitanje danas sam kupio ram od dvije gige i narucio jos jedan od dvije i u racunalu imam dva rama po jednu gige dakle sve skupa 6gigau stim da planiram i ove dvije od po gigu prodati i kupiti jos jednu od dvije gige dakle bit ce 3x2gige=6giga. stim da mi ove od po jednu gigu rade na 667mhz a ove od dvije gige rade na 800mhz. sada dok je mjesano rade sve na 667 pa me zanima da odmah puknem win 7 64bitnu ili 32bitnu (znam da 32 cita samo 3,25-3,50giga rama a 64bitna???) 
vecer narode ovako kratko pitanje danas sam kupio ram od dvije gige i narucio jos jedan od dvije i u racunalu imam dva rama po jednu gige dakle sve skupa 6gigau stim da planiram i ove dvije od po gigu prodati i kupiti jos jednu od dvije gige dakle bit ce 3x2gige=6giga. stim da mi ove od po jednu gigu rade na 667mhz a ove od dvije gige rade na 800mhz. sada dok je mjesano rade sve na 667 pa me zanima da odmah puknem win 7 64bitnu ili 32bitnu (znam da 32 cita samo 3,25-3,50giga rama a 64bitna???) 
Svakako 64 bita, on ti može 192GB rama podržat, mislin da ti je to dosta.
Svakako 64 bita, on ti može 192GB rama podržat, mislin da ti je to dosta.
Ja bi 196GB stavio. Onako, da budem faca, a i da se nadje nikad neznas kad ce zatrebat
.
dosta i ovih 6 
Ja bi 196GB stavio. Onako, da budem faca, a i da se nadje nikad neznas kad ce zatrebat
.
To je taman za surfat, kupiš 10 monitora i na svakome po 50 tabova, onda otiđeš u neku temu i počmeš se tužit kako ti firefox troši 100GB rama.
Večer , dvoumim se dali u petak otiđem na šišanje , znam da moram vrhove skratit "kad tad" 
samo se vi zezajte...
ja ću si stavit 256 GB rama u komp, a kad windowsi to nemogu iskoristit napisat ću svoj OS u engleskom programskom jeziku koji će moć 
Večer , dvoumim se dali u petak otiđem na šišanje , znam da moram vrhove skratit "kad tad" 
Ljeto je, na najkraće tebi prihvatljivo se ošišaj.
Moran se i ja skratit, barem 7-8 cenata, kosa mi je do pola leđa.
samo se vi zezajte...
ja ću si stavit 256 GB rama u komp, a kad windowsi to nemogu iskoristit napisat ću svoj OS u engleskom programskom jeziku koji će moć 
Zaebi sve, pa napiši čirilicom na kineskom.
Nije vruće zbog kose, ali se expresno osuši kad izađem iz mora. Zimi mi je dovoljno obrisat kosu nakon tuširanja, a ljeti ionako nikad ne sušim.
Nije vruće zbog kose, ali se expresno osuši kad izađem iz mora. Zimi mi je dovoljno obrisat kosu nakon tuširanja, a ljeti ionako nikad ne sušim.
Ja ljeti sjednem u hladovinu .. . prirodno šušenje .
napisat ću ćirilicom na bugarskom :D to bar znam :)
napisat ću ćirilicom na bugarskom :D to bar znam :)
Nemoj, jebte, pa svi će te zvat Tuta onda :?
Nemoj, jebte, pa svi će te zvat Tuta onda :?
ma nema veze xD
bitno da ću radit OS u bugarskom čirilićnom programskom jeziku :D
što kažete na kolekciju?
http://www.bug.hr/forum/post/bug/svi-tavane-nagradni-natjecaj-nominacije/1996786.aspx
btw. nemojte komentirat tamo!!
Kako bi se po engleskom reklo poluduga kosa ?, tražim na jubitu medium hair haircut pa ništa 
Naravno, ako očeš fudbalerku, onda moraš upisat "mullet"
Lol' neću to , želim imat dužinu otprilike kak Axl Rose i šiške , još me brine to što mi se kosa isplete nakon češljanja tj . drugi dan .
Lol' neću to , želim imat dužinu otprilike kak Axl Rose i šiške , još me brine to što mi se kosa isplete nakon češljanja tj . drugi dan .
Ne'am pojma. Znam da moja koristi neki regenerator.
Htjela je pivom jednom probat.
Samo jednom
Skoro je poginula.
nije valjda tvoju pivu uzela? 
Ne'am pojma. Znam da moja koristi neki regenerator.
Htjela je pivom jednom probat.
Samo jednom
Skoro je poginula.
Ja redovno koristim regenerator , kosa mi ima veliki volumen , kad se probudim ono .. . kako bi rekao krešo .. nuke
, najgora mi je beatles faza , potražit ču savjete frizerke . A kako to sa pivom ide ?
nije valjda tvoju pivu uzela? 
zadnju
skor je i njoj bila zadnja
Ja redovno koristim regenerator , kosa mi ima veliki volumen , kad se probudim ono .. . kako bi rekao krešo .. nuke
, najgora mi je beatles faza , potražit ču savjete frizerke . A kako to sa pivom ide ?
Neznam kak ide, valjda namoči kosu ili tak nekaj.
Nedo ti bog da to radiš, pive mora kroz jetru do glave, ne kroz kosu!
zadnju
skor je i njoj bila zadnja
ufff pa to je gore nego da te lopatom opali po glavi xD