Večer svima 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta ima prijatelju?
Ima bolova u kicmi
...............
Šta ima prijatelju?
Ima bolova u kicmi
...............
Hahahaah od čega i šta je bilo heehe da se malo nasmijem!
Šta ima prijatelju?
Ima bolova u kicmi
...............
oš da pošaljem Ingu da te pregleda 
Pa cuj meni bas nije smjesno radit cijeli dan ko konj
.............
Večer svima 
a tko si sad ti? ;)))
a ti xxx-man nemoj čitat moje postove!
Pa cuj meni bas nije smjesno radit cijeli dan ko konj
.............
Soryyy
Soryyy
Hahahahaha, nemas beda
...............
E dragec nije smješno ako neko ima bolove jer od tih bolova priklješti živac pa se muči kod sjedenja i u krevetu leć a kamoli kod hodanja. Jednom je mene ulovio i prošlo za tjedan dana pa sam morao mirovat i ne naprezat. Gadna stvar.
hmmmmmmm....nešta me zahebava chrome na ovom čudu, ne prikazuje onu opciju za upload slika čak i nakon instalacije moonlight-a 
ove 'a tko si ti' fore su postale stvarno jadne :/
Soryyy
Hahahahaha, nemas beda
...............
Jesi pokušao s vježbama razgibavanja.
Imam problema s križima i moram priznati kada redovito vježbam sve je OK.
ove 'a tko si ti' fore su postale stvarno jadne :/
Amen brother 
E dragec nije smješno ako neko ima bolove jer od tih bolova priklješti živac pa se muči kod sjedenja i u krevetu leć a kamoli kod hodanja. Jednom je mene ulovio i prošlo za tjedan dana pa sam morao mirovat i ne naprezat. Gadna stvar.
Evo šaljem tebi i ivanu moju tiffany pa nek vas malo izmasira;))
hmmmmmmm....nešta me zahebava chrome na ovom čudu, ne prikazuje onu opciju za upload slika čak i nakon instalacije moonlight-a 
Odhebi Moonlight i Chrome kao i FF. Vrati se ti lijepo na stari sustav. Manje problema više živaca. Hebo ih Silverlight.
znači imaš neku malu za vježbanje? :D
Ma to me eo bas danas uhvatilo nakon duuuuuuuuggooooooo vremena, al malo odspavam i ko nov
................
A da staviš FF? Večinu rade na tom linuxu. 
znači imaš neku malu za vježbanje? :D
Always.
Odhebi Moonlight i Chrome kao i FF. Vrati se ti lijepo na stari sustav. Manje problema više živaca. Hebo ih Silverlight.
A jbg maloprije mi (valjda) radio stari upload sustav.......inače na XP-u nisam imao problema sa SL-om ali ovdje mi neće prikazat ni stari ni novi upload sustav, a na FF-u mi prikaže stari ali je totalno smrdan izgled browsera, slova, slike...ma uopće sve smrdano izgleda....ko da driver od grafička nije instaliran.....a je 
A jbg maloprije mi (valjda) radio stari upload sustav.......inače na XP-u nisam imao problema sa SL-om ali ovdje mi neće prikazat ni stari ni novi upload sustav, a na FF-u mi prikaže stari ali je totalno smrdan izgled uopće
Koja distra, nisam u toku..............
Always.
zar to nije ona marka uložaka? xD
A jbg maloprije mi (valjda) radio stari upload sustav.......inače na XP-u nisam imao problema sa SL-om ali ovdje mi neće prikazat ni stari ni novi upload sustav, a na FF-u mi prikaže stari ali je totalno smrdan izgled uopće
okani se toga opet ćeš shebat nešto 
Koja distra, nisam u toku..............
Ubuntu 10.10.....jučer instalirao pa se mučio do sad sa zvučnom jer mi neće prikazat 5.1 analog sorround u "Sound preferences"...nemoraš se trudit za zvuk, isprobao sam sve 
Ma pusti ga, vidiš da testira i sigurno će vratit na staro.
A ovdje sve piše
STFU 
that goes for you to 
A jbg maloprije mi (valjda) radio stari upload sustav.......inače na XP-u nisam imao problema sa SL-om ali ovdje mi neće prikazat ni stari ni novi upload sustav, a na FF-u mi prikaže stari ali je totalno smrdan izgled browsera, slova, slike...ma uopće sve smrdano izgleda....ko da driver od grafička nije instaliran.....a je 
Kod mene, Ubuntu 10.10 (64-bita), ff, Chromium i Opera, uz instalirani Moonlight, ne podržavaju ovaj njihov SL. Na FF-u je sve isto kao pod winsima ali neće uploadati slike. Opera me najviše zahebava. Jednostavno sam se vratio na staro i fućkaš SL.
Neznam koji imaš FF ali kod mene stari sustav izgleda OK