Večer svima. Evo ja imam TV Pci karticu pa ko želi ja poklanjam... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer s nove Osmice!!
Može u 5 riječi prvi dojam.
Daj komad, gladan sam friškog hardvera.
hehe...možeš dobit TV dio jer je analogna xD
još samo da ju uspijem natjerat da imam 5.1 zvuk
Dobra večer s nove Osmice!!
Ne pričam s ovima šta se fujanu na alfa i beta verzije.
Večer narode!
Večer narode!
Večer i tebi. Dobio mail i sve OK. 

Iskopao sam jedino neki DDR 2x256 za notebook pa ako nekome zatreba nek javi.
Može koji komentar na Sinatru iz moderatorskog mjesta? Mislim na usera na ovom forumu.
A tko si ti?
Iskopao sam jedino neki DDR 2x256 za notebook pa ako nekome zatreba nek javi.
A da nije ddr2 ? Evo frend dao jednu memoriju sodimm ddr2 512mb i trebao bi još jednu 1gb ili 512mb pa ću ja njega stavit XP i za mene dost ionako on bolje radi na tom 1,5gb a od toga uzima 128mb za internu grafu..
izgleda ko malo obrađena Sedmica 
meh...I'll pass this one 
Normalno ,ali samo na prvi pogled! KLIK
Može u 5 riječi prvi dojam.
Dobra ,brza ,ima puno novosti ,i vidi se da to više nije ''samo prerađena Sedmica''!
Večer narode!

Može.
My way:)
A tko si ti?
Aj em d van hu ken mejk ju jelov or red:)
Ivo, budi moderator pa molim te zaključaj ove dvije teme:
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/slike-vasih-konzola/97713.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/uspjesni-minecraft/97601.aspx
Prva je nepotrebna jer već imamo temu za hardver, a druga prelazi u offtopic i svađu....please be good and grant my wish 
evo i prijavit ću ak treba 
Ajde ivo reci nesto o tom trolu.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
No comment.
Ajde ivo reci nesto o tom trolu.
Sinatra je, kao što je Šef rekao, prvoklasni troll samo gleda di će zabijat nos i prkosit drugima tako da započne flame war na "džentlmenski način"
Ljudi, jel ima nekog nacina da se vidi slika na faceu koja je obrisana?
Joj, djeco, nije netko trol odmah zato jer ima svoje misljenje i nije ga strah izraziti ga :-)
Nismo svi coporski nastrojeni, ima nas koji volimo biti individue, znate :-P
To sto vi zovete "dzentlmenski nacin" je jednostavno izrazavanje misljenja koje vama smeta :-D Ja se sa Sinatrom dosta cesto slazem, nekad se slazem polovicno. Slicno kao i Garfield_LS, koji mi pomalo nedostaje.
Ljudi, jel ima nekog nacina da se vidi slika na faceu koja je obrisana?
Ima.
Vremeplov.
Joj, djeco, nije netko trol odmah zato jer ima svoje misljenje i nije ga strah izraziti ga :-)
al on redovito mijenja misljenje, kao da ne pise ista osoba, prvo je pisao kako su originali na konzolama portovi sa pc-a a sad pise obrnuto.
LN ljudi, ujutro opet 6 km plivanja + 5 km trcanja 
A jel imao kakvu iskustva na tom PCI Tv kartici Pinnacle Studio PCTV ? Ima antenski ulaz, Audio Out, Comp i S-video.
To sto vi zovete "dzentlmenski nacin" je jednostavno izrazavanje misljenja koje vama smeta :-D Ja se sa Sinatrom dosta cesto slazem, nekad se slazem polovicno. Slicno kao i Garfield_LS, koji mi pomalo nedostaje.
Upravo to, šta je najgore (?!) ja se sa sinatron slažen u 70% slučajeva, nije trol nego jednostavno potiče raspravu, doduše ponekad malo na radikalan način al dobro...
nije zbog tebe nego zbog Sinatre....ti si imao jako dobre argumente, ali neki ljudi stvarno ne kuže OGROMNU razliku između real life i game life (?)
u biti, bolje da se tema lock-a jer će 100% izbit flame war između MC lover-a (taj sam, ali suzdržan :D ) i ljudi-koji-ne-kuže-minecraft (see what i mean about flame war :P)
u biti, bolje da se tema lock-a jer će 100% izbit flame war između MC lover-a (taj sam, ali suzdržan :D ) i ljudi-koji-ne-kuže-minecraft (see what i mean about flame war :P)
A di je razlika izmedju game lifea i real lifea?
Apropos lockanja teme - budi iskren i priznaj da zelis da se tema locka jer ne zelis slusati tudja misljenja o Minecraftu :-P
Edit: meh, ode tema :-D a taman sam se spremao na ofenzivu! :-D
Moram bit oprezan i nesmijem se šalit s Ivom da nebih bilo ovo dole
Ivo to ne može dat tako da smo slobodni. 
A di je razlika izmedju game lifea i real lifea?
Apropos lockanja teme - budi iskren i priznaj da zelis da se tema locka jer ne zelis slusati tudja misljenja o Minecraftu :-P
nije da kurim al da je meni to reko 
Moram bit oprezan i nesmijem se šalit s Ivom da nebih bilo ovo dole
Samo ako budeš dobar i pristojan onda neće ti dat kartone. Vidiš, ja nijedan nisam dobio a i dosta pazim na se.