bWF0byBuYW0gc2UgdnJhdGlvIHUgZ3JhZA== :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AKO IMA KO OD VAS BLACK OPS NEKA DODE IGRA ZOMBIES SA MENON I JOS DVOJICON HRVATA AJ DODAJTE ME NA STEAM xIDemonHeroIx
Ma to je dosadno mi imamo drugačiji način zabave s zombijima Muhuhhahahaaha...
lol zaboravio sam zube oprat na toj slici! 
Dobro večer i Laku noć Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Davno je bilo 7 sati a zaspao sam jučer (zapravo prekjučer sad) u 4 ujutro....
Ide se na spavanac uživajte ekipa :)
Ćao što se radi? Ako vam je dosadno pogledajte ovo
nikako sredit ovo a trebam nesto editati preko vduba i vegasa etc...
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problem-virtual-dubom/97593.aspx
Odjava! Noć..
večer narode
sređujem zvuk na ovom čudo.......nikako dobit 5.1 sorround 
večer narode
Šta ne ide?
večer narode
Da ja sam uvijek imao jedan zvučnik koji nije radio a svi jesu to me jako živciralo hmmm
večer narode
Šta ne ide?
neće da mi pokaže sorround opciju u sound preferences.........ubuntu 10.10
sad tražim po netu jel ima kakvo rješenje
Fućkaj ga, ovdje nema baš nekih stručnjaka za Linux
večer narode
Šta ne ide?
Večer svima...
Lijepo odi u terminal i napiši komandu alsamixer. Malo se tamo poigraj. Shvatiti ćeš već. Ako zapne pitaj dalje.
Lijepo odi u terminal i napiši komandu alsamixer. Malo se tamo poigraj. Shvatiti ćeš već. Ako zapne pitaj dalje.
jesam i nemam nikakav 5.1 output nego stereo.....a prepoznaje mi zvučnu i instaliran je driver, samo mi neće prebacit na 5.1 sučelje.....sad ću probat preko GUI sučelja
EDIT: evo stavio sam alsa gui i opet isto....nemam nikakve opcije da uključim 5.1 sustav nego samo stereo output
ah, nije zvaka za seljaka, ni linux za ove iz MEC-a 
Meni je bilo najgore kad sam imao Logitech 5.1 zvučnike i kako god spojio uvijek mi jedan nije radio pa sam otkrio jedan način na koji da imam 5.1 ozvučenje a spajam samo s jednim pipkom u zvučnu na slikama će bit sve jasno!
i kad taj 3.5jack spojiš u zeleni ulaz u zvučnoj imat ćeš 5.1ozvučenje!
večer svima :D
i dalje radim popis stvari za prodaju xD
dobro veće je*aci ...bas sam odgledo district 9 ...odlićan film al malo naporan za gledat..jel ima još koj dobar s izvanzemaljcima? u zadnje vrijeme sam lud za takvim filmovima :D
Vecer ljudi, ode uskoro leci jer sam crknut.
Meni je bilo najgore kad sam imao Logitech 5.1 zvučnike i kako god spojio uvijek mi jedan nije radio pa sam otkrio jedan način na koji da imam 5.1 ozvučenje a spajam samo s jednim pipkom u zvučnu na slikama će bit sve jasno!
i kad taj 3.5jack spojiš u zeleni ulaz u zvučnoj imat ćeš 5.1ozvučenje!
kod tebe je bio hardverski problem a kod mene je softverski a ti silni konektori su samo za virtual 5.1 sorround
ja imam prave 5.1 zvučnike i svaki ima svoj konektor na zvučnoj, lako meni prebacit na sub-u na stereo (virtual sorround onda bude) ali to nije to, mene brine to što meni neće prepoznat 5.1 analog sorround u "Sound preferences"
i jes li uspio šta prijatelju Krešo?
Dobro je ja sam samo rekao kako sam ja spojio jer me živciralo da mi svi rade a jedan ne..
kod tebe je bio hardverski problem a kod mene je softverski a ti silni konektori su samo za virtual 5.1 sorround
ja imam prave 5.1 zvučnike i svaki ima svoj konektor na zvučnoj, lako meni prebacit na sub-u na stereo (virtual sorround onda bude) ali to nije to, mene brine to što meni neće prepoznat 5.1 analog sorround u "Sound preferences"
Probaj s ovim. Meni je pomoglo pokrenuti zvuk na Debianu.
Probaj s ovim. Meni je pomoglo pokrenuti zvuk na Debianu.
To bih moglo pomoć
dobro veće je*aci ...bas sam odgledo district 9 ...odlićan film al malo naporan za gledat..jel ima još koj dobar s izvanzemaljcima? u zadnje vrijeme sam lud za takvim filmovima :D
De ti meni to pošalji da i ja to gledam
osposobio sam staru tv karticu 
friško pečena :D
Dinamovac aaaaa..
osposobio sam staru tv karticu 
friško pečena :D
Daj komad, gladan sam friškog hardvera.
Dobra večer s nove Osmice!!
izgleda ko malo obrađena Sedmica 
meh...I'll pass this one