Ta Rebecca me podsijeca na Mentalista. Jedini covjek na forumu koji je na postu imao 150 TD. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer 
ovo ipak nije forum o ženskama nego o grafičkama i ostalim komponentama periferijama x)
i drugim stvarima x)
ovo je forum o onom o čemu pišemo...
jer da nema nas forumaša nebi bilo ni foruma :)
je, imas pravo :)
al bome vise volim tehniku i IT nego zenske x)
edit: nakon sto me zenske nazivciraju uvijek se vracam svom kompu i IT-u i takvim stvarima x)
Ta Rebecca me podsijeca na Mentalista. Jedini covjek na forumu koji je na postu imao 150 TD. 
Link?
link????
gay #2
lokomotiva #2
Ispravak netočnog navoda.
Ako se uspijem sjetit gdje je ono bilo, postati cu link.
pricajte vi sto hocete al nemam vise zivaca za zenske i njihove budalastine =)
izgleda da je subota danas...al treba to još provjerit...
a što dođe poslije?? 
izgleda da je subota danas...al treba to još provjerit...
a što dođe poslije?? 
Srijeda! 
E pozdravljam vas narode. Idem spavati. Ujuro dizanje oko 9h, odlazak na sisanje, da licim na zvo bice. Imam svatove u nedjelju, idem na cijeli dan, ima da se ubijemo ko' stoke.
Laku noc. 
Odoh leći... 
Yebemti MC server više....koja yebada dok sve skinem za backup i obavijestim igrače to je za ne povjerovat 
Več svima , sad sam došao sa pive .... pitam jel imaju karlovačko limun .. kad ono nemaju u K**** .
E pozdravljam vas narode. Idem spavati. Ujuro dizanje oko 9h, odlazak na sisanje, da licim na zvo bice. Imam svatove u nedjelju, idem na cijeli dan, ima da se ubijemo ko' stoke.
Laku noc. 
Gdje se ti šišaš? kod onog Damca ili? 
Več svima , sad sam došao sa pive .... pitam jel imaju karlovačko limun .. kad ono nemaju u K**** .
nije valjda da piješ to smeće?
baš....bolje Desperados
ili Breezer
ako već voliš takve stvari
Gdje se ti šišaš? kod onog Damca ili? 
U Puskanovica. 
Hehehe .. naručio sam crni gezer ( naznam kak se točno piše )
ma Corona je najbolja :D
a ovo karlovačko smeće s limunom je toliko fujjj da je nepodnošljivo, osim za pi*ke i gay populaciju...čast izuzecima...
ajd kad pričate o pićima...
jeli iko od vas probao "dizel" (pivo + cola) 
ja pijem samo tamni Paulaner ili ako nema onda Coronu
a ovo karlovačko smeće s limunom je toliko fujjj da je nepodnošljivo, osim za pi*ke i gay populaciju...čast izuzecima...
meni radler čist ok za popit po vrućini.. ono, ništa posebno, al' za osvježenje taman

Pa dizel je kad se sve izmješa i onda pod trs bjuvat
nije mi nesto, bolji mi je ipak radler ak cemo vec mjesat sa bezalkoholnim picima
Ja sam se prošli tjedan nalijao rakije koju sam uzeo iz zajebancije a na kraju smo sve popili ... požalit će te : )
Meni je benzin zakon. Rakija + Pivo. :D
Meni je benzin zakon. Rakija + Pivo. :D
Sutra u gorice idem zabacit roštilj , bit će benzina , dizela ..itd.