- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://androoolog.blogspot.com/
A dobro, bolje išta nego ništa.
i to što kažeš...moram si kupit banane...
Bolje ti je nekome ju uvaliti.
Večer ^^
No comment 
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
Večer spavači. 
Barcelona 0 - 0 Real Madrid 
Večer ^^
i tebi sinko :D
BIG POST :D
Ronaldo dao go :D
Real Madrid zabio 
al stvarno kad žensko nemože dugo onda ga moš *ebat...
:D :D
pa žensko uvijek možeš samo *ebat :D
Pa možeš, ali kad ona kaže da joj se spava..to ti je znak da joj ne odgovara... jbga... xD neš je sad turpijat..
Pa možeš, ali kad ona kaže da joj se spava..to ti je znak da joj ne odgovara... jbga... xD neš je sad turpijat..
to znači da loše *beš :D
to znači da loše *beš :D
jes qurac ..kontra prijatelju... :)) a kad te ona još pohvali onda ti ga digne još više..mislim EGO 
jes qurac ..kontra prijatelju... :)) a kad te ona još pohvali onda ti ga digne još više..mislim EGO 
pa kad te hvali onda samo upri :D
Sretan novi dan!

ajd u fritezu pa pošalji xD

Cika SKIDO?
I ja ostavljam preko noci skidati :D
OMG...sad sam imao EPIC "download speed spike"
pisalo je 666 xD
EDIT: @X jbg friteza mi se zaštopala pa moram na tav'cu........biraj oš na extra djevičanskom masl. ulju ili na domaćoj svinjskoj masti 
pa kad te hvali onda samo upri :D
..komplicirane su žene jbg :D

A upload si stavio na 1 kb pa ga skrivaš jel, e sad ide prijava 
EDIT: @X jbg friteza mi se zaštopala pa moram na tav'cu........biraj oš na extra djevičanskom masl. ulju ili na domaćoj svinjskoj masti 
ma domaće je domaće :D
@ belatrix
ma nisu dok su u kuhinji 
A upload si stavio na 1 kb pa ga skrivaš jel, e sad ide prijava 
zapravo na 10 kb 
malo sam eksperimentirao sa upload-om i došao do zaključka da je najbolje (barem meni) stavit upload na 10 jer ako stavim na manje (1 - 9 kb) onda brzina ima velike oscilacije, a ako stavim više (11 - 50 kb) onda brzine nisu veće od 400 kb
tako da je to neka zlatna sredina 
DOWNLOAD COMPLETE!
Očekujte da me neće bit ovdje sljedećih par dana 
User is offline! :)) Noć!

pozdrav