tako rano a svi pobjegli...
idem onda i ja flešat romove :D
tako rano a svi pobjegli...
idem onda i ja flešat romove :D
Ccc nema nikoga
.................
Ccc nema nikoga
.................
ima :)
Ccc nema nikoga
.................
sad je on uteko...
i ostali smo sami 
stavljaj slike onih treba 
Ima'l živih 
nema slika ni živih :D
Krivi smo!
molim te 
učini mi noć što ljepšom 
imam ja ako drugi ne :D
molim te 
učini mi noć što ljepšom 
nemam na netbooku ništa...inače bi ja stavio
molim te 
učini mi noć što ljepšom 
nemam na netbooku ništa...inače bi ja stavio
onda ti je oprošteno... zasad 
stavit ću kad budem kod kuće...
ma daj mu par linkova od redtube-a i boli te 
ma daj mu par linkova od redtube-a i boli te 
ma samo ikseniksiks dot kom :D
'ebote, nisam ni sjeo kako treba, a vec me tjeraju s jednog mjesta na drugo... kakva tiranija...
Majko draga sta su napravili od Game of Thronesa. Kraj prve epizode sam i ocekivao kad sam vidio da ga je pustio, ali desetogodisnjaka gurnuti tako. Stravaaa. Cekam 2. epizodu.
Večer svima...
@Deus: Ždere me ovaj Moonlight, svako malo problemi s njim. Inače sam htio posati malo ruske vode, kažu da je najbolja.
@Krešo: Nukaj kad nema vatrometa ipak ti je b.day.
'ebote, nisam ni sjeo kako treba, a vec me tjeraju s jednog mjesta na drugo... kakva tiranija...
jbg šefovi nam ne daju da idemo preko radnog vremena pa moramo poštivat pravila 
http://androoolog.blogspot.com/
@Deus: Ždere me ovaj Moonlight, svako malo problemi s njim. Inače sam htio posati malo ruske vode, kažu da je najbolja.
Ma nema beda, Niagara je bila sasvim dovoljna :-D
Nije bit u kartam i vožnji. Manje više se to može provjeriti preko neta. Izvor karata i verzija ti daje pokrivenost. Pa izvora i nema baš previše. Bitnije su odrednice tipa jednostavnost sučelja, fluidnost korištenja, da li se navigacija povremeno zblesira, opcija HR jezika, auto zoom in kod križanja i skretanja, preglednost i vizualizacija križanja, skretanja itd.
Ma nema beda, Niagara je bila sasvim dovoljna :-D
Ajde dobro neka si ti spašen, ipak mislim da bi ruska voda legla bolje. Ako ništa drugo dobio bi onaj svjetlucavi sjaj u očima.
Dobro veče ljudi

Hvala, ali stvarno drugi put.
Pripremam se za Spartan Race, pa sam malo izmucen od silnog trcanja i kalistenike. Doduse, ovaj vikend sam saznao da bi mogao mirne duse proci na S.E.A.L. Commando kvalifikacijama :-D Tako da se ne brinem previse za utrku, ali svejedno sam malo uppao trening i podesio hranu...
Dobra večer svima koji se ljute i neljute na mene
Toliko ljudi "trenutno na forumu", a tako malo komentiranja.
Ja pokušavam mislima postati, ali me hebe ovaj silverlight.
Dolje MS i njegovo čedo silverlight.