Ko da je teško ujutro promjeniti sve naljepnice. Čudime da nam se ne ubaci u Birc i Nespavalice.
da bar dođe :D
zgodna je mala :D
Ja mislim da je fotka fakeana i da je ona srednjovječni gospodin s pivskim trbuhom.
Ko da je teško ujutro promjeniti sve naljepnice. Čudime da nam se ne ubaci u Birc i Nespavalice.
Ja mislim da je fotka fakeana i da je ona srednjovječni gospodin s pivskim trbuhom.
Vama nije ovdje nikada dosadno.
Nah, nikad nisam volio navijače. Mučka đubrad
Probaj si vizualizirati sliku tog navijača.
WIN
Ne možeš napraviti ništa protiv takve mašte. BTW: čini mi se da se pališ na umirovljenike.
ma nije, ja ju vidio :D
al ipak Mišerićka FTW :D
Ja smatram da je ona zapravo brkata sredovječna gospođa s trajnom, obješenim sisama i pivskim trbuhom
nisam vam rekao da je Mišerićka na tv-u 
Sad ste obojica tu na forumu pa lijepo raščistite tko polaže pravo na nju.
ma nije, ja ju vidio :D
al ipak Mišerićka FTW :D
Lako za gledanje, oči znaju i prevariti. Jesi li koristio bilo koje drugo čulo (hint: opip).
Lako za gledanje, oči znaju i prevariti. Jesi li koristio bilo koje drugo čulo (hint: opip).
noup...možda ima kobasu :D
Ja
Ja
magarac :D
Ja
madarac :D
Mudrac
Ja znas vec sta si :D
moram malo da se zezam :P
Ljudi jel neko čito candide, treba mi dojam o djelu
neznam pisat više -.-''
ne znam* pisat više -.-''
Vidi se xD
Vidi se xD
neznam uvijek pišem zajedno :D
ne znam* pisat više -.-''
Vidi se xD
I izgledaš tako
Vidi se xD
neznam uvijek pišem zajedno :D
Zajedno su jači.
upravo to što piše :D
Zajedno su jači.
ja i Mišerićka :D
Da mi je znat ko ti je ta Mišerićka
Možda je bolje da nikad ne saznaš
upravo to što piše :D
Zajedno su jači.
ja i Mišerićka :D
Pa t i imaš cijeli harem, Mišerićka, ova s Avatara i buduća bolja polovica. K tome ti komad ivole gledati druge komade. Pa to je veći WIN od Bila Gatesa kad je kupio/maznuo DOS.
Dalmatinci bi rekli to ti je neka raža.
Pa t i imaš cijeli harem, Mišerićka, ova s Avatara i buduća bolja polovica. K tome ti komad ivole gledati druge komade. Pa to je veći WIN od Bila Gatesa kad je kupio/maznuo DOS.
život je lijep :D
Ima se moze se :P
Aha sad mi je jasno :P
Minda je izmorila revolucija pa je izgleda odustao. XXX izgleda da si ti sretni dobitnik.
Minda je izmorila revolucija pa je izgleda odustao. XXX izgleda da si ti sretni dobitnik.
ja sam uvijek dobitnik :D