- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
XXX Case 3, ako ovaj ne upali odustajem.
Nek uzme novi laptop
Case closed 
What else do you got, that was to easy 
Tebi ide ova gospodična za pripomoć pri ora(l)nju.
Nek uzme novi laptop
Case closed 
What else do you got, that was to easy 
Tebi ide ova gospodična za pripomoć pri ora(l)nju.
nooooooooooooez 
evo riješio :D
Sad mogu mirno na spavanje.
Javila je marta moja kolegica da hoče da se igra sa xxx-manom,krešom,Aliserom,ivan,Zepelinom,dj-beni,tonihorvat,sirka,Mitch i Nello(zašt oče njega neznam9eto pa vi razmislite
šta hoće žonglirat? xD
Javila je marta moja kolegica da hoče da se igra sa xxx-manom,krešom,Aliserom,ivan,Zepelinom,dj-beni,tonihorvat,sirka,Mitch i Nello(zašt oče njega neznam9eto pa vi razmislite
šta hoće žonglirat? xD
ili zdropit, vid kol'ka je 
Javila je marta moja kolegica da hoče da se igra sa xxx-manom,krešom,Aliserom,ivan,Zepelinom,dj-beni,tonihorvat,sirka,Mitch i Nello(zašt oče njega neznam)eto pa vi razmislite
Nemoj se ljutiti ali ti se družiš sa full čudnom ekipom. Mi ti u cijeloj slici dođemo kao jedini normalni.
šta hoće žonglirat? xD
Neznam samo da hoče za doručak-xxx-mana,krešu,maria(odlučila se i za njega) a za ručak-Alisera,Zeppelin,dj-beni a za večeru-toni horvat,Mitch i ivan123 a Nellu kaže neče prežgoljav je polomit će mu kosti ako legne na njega!
Javila je marta moja kolegica da hoče da se igra sa xxx-manom,krešom,Aliserom,ivan,Zepelinom,dj-beni,tonihorvat,sirka,Mitch i Nello(zašt oče njega neznam)eto pa vi razmislite
Nemoj se ljutiti ali ti se družiš sa full čudnom ekipom. Mi ti u cijeloj slici dođemo kao jedini normalni.
Neznam ja samo govorim što mi je ona tak rekla
LN svima...
šta hoće žonglirat? xD
Neznam samo da hoče za doručak-xxx-mana,krešu,maria(odlučila se i za njega) a za ručak-Alisera,Zeppelin,dj-beni a za večeru-toni horvat,Mitch i ivan123 a Nellu kaže neče prežgoljav je polomit će mu kosti ako legne na njega!
Majko moja,udjem na forum nakon 1h,i prvi post što vidim je ovo 
skoči na 3 m 21 s 
LN svima...
Šta da ti ja radim kad vi Zagrebčani neznate za šalu-da se neki čovjek malo našali za vas je odma taj lik opičen e svašt neču doživit!
Majko moja,udjem na forum nakon 1h,i prvi post što vidim je ovo 
A dragec si misli u glavi:
Evo vam za Laku Noć da ljepše spavate, nešto!
Napokon najbolji čovijek koji se voli šalit toooo prijatelju i Mitch da je došo bilo bih zakonn!
Večer! Što se radi u ovo doba noći , mene hvata nesanica nisam normalno spavao već 2 dana....
EDIT:vidim nitko nije online idem i ja onda spat , bar pokušat , laku noć 
papa... LN!
Lock!
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
OPEN!
Dobra večer!
večer :D
Slika mi se a nemam motiva...
Večer svima-Izgr,xxx-man i I.Kk
Slika mi se a nemam motiva...
Ivan je fotograf, i ti si
Pa slikajte aktove