čitao sam mentalistove poruke na bol forumu... neponovljivo iskustvo :)
btw, ln, treba na posao sutra
čitao sam mentalistove poruke na bol forumu... neponovljivo iskustvo :)
btw, ln, treba na posao sutra
ma mentalist je meni legenda..
svi laku noč, tek sad počinjem biti u punoj formi xd
.. lagano kavica
OPEN!
Dobra večer!
OPEN!
Svako večer
OPEN!
Svako večer
Uvijek.
@Munjovoz i Mind: Program traži Net Framework 4.
Dobra večer svima....
joj koji vukovi, teraju nas iz birca x)
Večer "no sleepers"
Dobra večer svima!
Forever alone.
Vozdra ljudi.
Mrnjau, veče vam dobra....
@mario - vidim ja da vi hocete napraviti Nesto :)
Ima vas dosta ufuranih u cijelu pricu, nisam sve procitao, uspio sam 5 prvih i 5 zadnjih stranica da skuzim o cem se dela i u kojoj ste fazi trenutno.
Uglavnom ja kaj sam mjenjal firmware-e, mjenjal sam samo na Linksys-ovim WRT54GL routerima, stavljal sam samo firmware-ove od OpenWRT-a, nisam bas neki softwerski modder, narocito kad je Linux u pitanju. Na tom podrucju sam noobcina.
U zadnje vrijeme sam i lijen googlat... Trenutno sam cijeli u mreznim protokolima jer imam je.badu na akademiji... Po cijele dane radim na GNS-u, komp mi trokira da mi jedva mis dela...
Pratit cu temu pa mozda mi nesto padne na pamet.
P.S. - ja sam mislio da si ti majstor za mreze, kad procitah u toj temi da se ne kuzis nesto... Jel sam u zabludi ili ?
@mario - vidim ja da vi hocete napraviti Nesto :)
Ima vas dosta ufuranih u cijelu pricu, nisam sve procitao, uspio sam 5 prvih i 5 zadnjih stranica da skuzim o cem se dela i u kojoj ste fazi trenutno.
Uglavnom ja kaj sam mjenjal firmware-e, mjenjal sam samo na Linksys-ovim WRT54GL routerima, stavljal sam samo firmware-ove od OpenWRT-a, nisam bas neki softwerski modder, narocito kad je Linux u pitanju. Na tom podrucju sam noobcina.
U zadnje vrijeme sam i lijen googlat... Trenutno sam cijeli u mreznim protokolima jer imam je.badu na akademiji... Po cijele dane radim na GNS-u, komp mi trokira da mi jedva mis dela...
Pratit cu temu pa mozda mi nesto padne na pamet.
P.S. - ja sam mislio da si ti majstor za mreze, kad procitah u toj temi da se ne kuzis nesto... Jel sam u zabludi ili ?
Računal nisu moj fah, sve što znam skupio sam uz put. Znanja o mreži sam višestruko umnožio kroz tu temu, mada i dalje smatram da sam noob. Cijelu priču sam malo zapostavio zbog hardwerskih problema. Najveći doprinos temi je dao Bobica i mislim da je blizu rješenja problema. Stvar je u tome što i on osim toga ima drugih obaveza.
U takvoj temi je svježa krv uvijek dobrodošla.
Ops, ja sam zasp'o pod stolom u kaficu, nisam cesto tamo pa me lupilo pivo malo jace... ispricavam se :-D
Sad, pa-paaaaa, i ugodan vikend svima. I ne sjedit stalno ispred kompa, ima i bitnijih stvari u zivotu:
http://www.bug.hr/forum/post/igre-opcenito/nedostaje-motivacije-igre/1839820.aspx
Ops, ja sam zasp'o pod stolom u kaficu, nisam cesto tamo pa me lupilo pivo malo jace... ispricavam se :-D
Sad, pa-paaaaa, i ugodan vikend svima. I ne sjedit stalno ispred kompa, ima i bitnijih stvari u zivotu:
http://www.bug.hr/forum/post/igre-opcenito/nedostaje-motivacije-igre/1839820.aspx
Nadam se da su i na tvom dijelu planete na scenu stupili Open Source dani.
Je, ja idem malo jogirat, kicma me boli ko sam vrag.
Poslije cu vas jos malo procitat i u krpe, adios muchachos.
Jeli može neko ime dobrog glazbenog trackera? Za skidanje live koncerta?
Večer...
Šta se radi?
Hebeš ovaj 3g internet.
LN svima... (T-Comu dabogda ne svanulo).
E smiješan mi je Mario koliko je svima stavio TU heheheeheh!!
Večer...
Šta se radi?
Shebo me T-Com i sad sam na mobilnom internetu, koja pušiona.
Kako je lijep osjecaj kad drugu pokazes stranicu a on pocne povracat XD
Večer...
Šta se radi?
Vid nju
Za mene dan tek počinje 
Shebo me T-Com i sad sam na mobilnom internetu, koja pušiona.
Shebi ti njih... 
Za mene dan tek počinje 
Novi nam stigao...dobro došao
3,14-zdo, idemo igrat haxball? 
3,14-zdo, idemo igrat haxball? 
Aj ovaj drug ne smije pric kompu vise xD
Aj ovaj drug ne smije pric kompu vise xD
pass: bug
pozdrav drugovi i (ok vjerojatno nema drugarica)