Kao sto sam vec rekao :
"Šefov Android Blog" 
Kao sto sam vec rekao :
"Šefov Android Blog" 
Prijedlozi?
Tema: Android aplikacije tj. preporuke/recenzije istih
Blogoid (android blog)
Prijedlozi?
Tema: Android aplikacije tj. preporuke/recenzije istih
Blogoid (android blog)
Večer IVO. :) 
a j***nmu ivo sad ne mogu ni ban tražiti :(

Ej, večer Nello.
Oprosti na nejavljanju. Problemi sa dragom pa eto ne visim više previše na forumu:) (ah ta ljubav...
)
Večer svima!
Večer ekipa :)
Ajde iskreno reci? Šta će ti ban?
Pa fino nemoj dolazit, account ti postane neaktivan a ti se opet onda možeš vratit kad poželiš.
Šta nije tako bolje?
Pa fino nemoj dolazit, account ti postane neaktivan a ti se opet onda možeš vratit kad poželiš.
Šta nije tako bolje?
zaš ovaj oće ban ?
nek ode na TS irc chat, tamo malo kaka staffu, luxx to vidi i tako pokupi ban :D
tako sam ja :D i onda ga drago maknuo
Šta nije tako bolje?
nije to isto,bio sam banan imam iskustva...a ja se vec oprostio lijepo uz pijemu sve

Ej, večer Nello.
Oprosti na nejavljanju. Problemi sa dragom pa eto ne visim više previše na forumu:) (ah ta ljubav...
)
Večer svima!
E baš mi je drago to čut. Nesmeta što ne javljaš ali ipak uredu da se družiš s dragom i bilo tio je vrijeme da to učiniš pravu stvar. 
Ne sićan se da si i prije toga nešto pametno reka 

Ma ništa nisam planirao. Dogodilo se spontano i eto.
Moram reći da pozitivno utječe na mene. Puno sam mirniji i ne živčanim za svaku glupost.
Ivo ja bih ipak htio da domagoj da završnu jer vidim da moja strana pobjeđuje :P
Ivo ja bih ipak htio da domagoj da završnu jer vidim da moja strana pobjeđuje :P
Otvori temu da je Mato Gay i da si s njim prodavao kravu i dogurat ces prema svojem cilju.
Ne sićan se da si i prije toga nešto pametno reka 
busted

Ma ništa nisam planirao. Dogodilo se spontano i eto.
Moram reći da pozitivno utječe na mene. Puno sam mirniji i ne živčanim za svaku glupost.
E tako i treba. No ipak sam držao za riječ da sam napravio tutorijal.
Otvori temu da je Mato Gay i da si s njim prodavao kravu i dogurat ces prema svojem cilju.
necemo se zaj***vat
Ne brini. Vidjet će Domagoj.
Može on otključat i dopisat ako bude htio.
Uostalom ovo je kao IT forum i trebalo bi se više pisat o tome a ne razbijat glava multijima, kartonima, petokrakama i ostalim sranjem.
Ne brini. Vidjet će Domagoj.
Može on otključat i dopisat ako bude htio.
Uostalom ovo je kao IT forum i trebalo bi se više pisat o tome a ne razbijat glava multijima, kartonima, petokrakama i ostalim sranjem.
aha znaci ne ljutiš se? xD
F1-IVO evo napravio sam tutorijal. :) http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/tutorijal-mobilni-internet-osnazivanje-signala/93950.aspx

Jel znaš onu: ko se ljuti, uvalim mu kruti.
F1-IVO evo napravio sam tutorijal. :) http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/tutorijal-mobilni-internet-osnazivanje-signala/93950.aspx
Fino. Evo stavio sam ti sticky da se nađe. Ionako tamo nema stickyja pa eto imaš čast da budeš prvi:)

Jel znaš onu: ko se ljuti, uvalim mu kruti.
Uh onda cu moci mirno spavati :P