Boze dragi nije ni vama lako :P
Edit: 1.000 postova (:
Ja imam 2.178
Ja imam 2.178
Mislim da njega više odbija nemogućnost pune kontrole.
Ideja za ovih 10 mi je pala na pamet jer kad tema zaživi biti će malo nepregledno sve to pratiti. Neke od bolje ocjenjenih aplikacija nakon nekog vremena bi trebalo osvježiti i sniziti rating. To je jedini razlog za ovih top 10.
Pa, kontrola je njegova...
Tekst mora proci kroz njegove ruke, i mora biti poslan dva-tri dana prije, da se ispravi, vrati nazad sto li vec...
A prethodni tekstovi tj., programi bi bili vidljivi u arhivi, razvrstani po datumima, ali da se svaki program slozi u neku kategoriju koja stoji sa strane, i programi po tim kategorijama su razvrstani abecedno...
To je sad vec komplicirano...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Zaboravio si XXX-a.
večeras nisam u vlekiću xD
Meni je najlakse xD
Kad si odbio biti lokomotiva, lako je tako.
Znači vi mene ma dobro nema frke i ne četvero nego troje zabuna-ivan,mario i aliser
Zaboravio si XXX-a.
Ma slađi ste mi vas troje neću se previše opterećivat ipak treba izdržat..
Ja imam 2.178
Ma imaš ku****a toliko :P
Zaboravio si XXX-a.
večeras nisam u vlekiću xD
Ne ćeš se samo tako izvući. 
Za kaznu, ti si lokomotiva.
mrš
Pa, kontrola je njegova...
Tekst mora proci kroz njegove ruke, i mora biti poslan dva-tri dana prije, da se ispravi, vrati nazad sto li vec...
A prethodni tekstovi tj., programi bi bili vidljivi u arhivi, razvrstani po datumima, ali da se svaki program slozi u neku kategoriju koja stoji sa strane, i programi po tim kategorijama su razvrstani abecedno...
To je sad vec komplicirano...
Zato sam ti i spomenuo ovih 10. Ako je izvedba prkomplicirana onda i korisnicima postane nejasno. Možda tupim i možda sam previše opterećen tzv. top listama, ali mi se čini da je većina navikla na neku vrstu filtriranja. I takvo nešto se očekuje kod ovakve vrste aplikacija.
mrš
Šta ti meni mrš, zašto me odbijaš? 
mrš
Nisi fora ubijaš se pomažući tu na forumu a prijateljima odbijaš biti lokomotiva.
Dvije lokomotive u jednoj večeri, može li biti bolje.
Nisi fora ubijaš se pomažući tu na forumu a prijateljima odbijaš biti lokomotiva.
Može, tako što ćeš ti biti treća. 
Šta ti meni mrš, zašto me odbijaš? 
ti se ___ samo u chmar xD
već imaju jedno :D
Može, tako što ćeš ti biti treća. 
Di ćeš mene najstarijeg za lokomotivu.
već imaju jedno :D
uvijek je dobro imati i drugu ako nešto zaškripi.
lubrikant FTW :D
lubrikant FTW :D
WD 40
WD 40
probaj 
probaj 
Preferiram maslinovo.
Ja imam 2.178
Evo dokaz hebiga mogu samo kamerom pc
Sto samo kamerom ?
Pa vidiš da je strašno! Bila je u vezi s drugim godinu dana i ja sam uletio i rastjerao to... sad ona nezna što da uradi..dali da prekine s njim ili ne... jer sam joj danas rekao nešto što nisam trebao....a ona odlučila da prekine s ovim..
Šta si joj rekao (ako nije tajna, neka uče ovi klinci na tuđim greškama)?
Rekao joj (priznao) da sam je upoznao samo zbog nagovora svog društva. Al kasnije mi se svidjela, kao i ja njoj. Znate ono kada vam netko kaže, pogledaj onu dobru curu tamo, ako je upoznaš i uzmeš joj broj, plaćamo ti piće sljedeća tri izlaska! :))
Ja imam 2.178
Sto samo kamerom ?
hebiga kad nemogu jhajima uslikat
Preferiram maslinovo.
ma i valvoline 15W-40 je dobro :D
Ja imam 2.178
gdje je screenshooting?
Rekao joj (priznao) da sam je upoznao samo zbog nagovora svog društva. Al kasnije mi se svidjela, kao i ja njoj. Znate ono kada vam netko kaže, pogledaj onu dobru curu tamo, ako je upoznaš i uzmeš joj broj, plaćamo ti piće sljedeća tri izlaska! :))
Budalo! To je nešto što nikad ne bih rekao...
Izvještavaj nas o stanju na "terenu". 
Ako budeš trebao savjet, javi se na pp.
gdje je screenshooting?
Nije u funkciji neradi stiskam tipku ali neradi hebiga a može Alisr doč provjerit a da nije dolazio bezveze možemo se grijat kao topla brača
Odoh...
LN.
Odoh...
LN.
odoh i ja ...
LN svima..
gdje je screenshooting?
Nije u funkciji neradi stiskam tipku ali neradi hebiga a može Alisr doč provjerit a da nije dolazio bezveze možemo se grijat kao topla brača
Kakva bolan tipka... instaliraj FastStoneCapture