Ljudi zasrao sam danas s jednom curom...pogledajte šta mi je napisala.. 
ko avion je, zato mi je stalo baš do nje :))
Svi znamo radit u Photoshopu (više-manje) pa se ne qrčimo. 
A sad malo ozbiljnije:
Gasi komp, kupi gumicu i mrš do nje!! 
A sad malo ozbiljnije:
Neznam samo zašto se s tim likom zamarate kad je on po mome izgubljen govorite mu koju da uzma a on i dalje pita koju da uzmem mislim ono ee WTF?
ti ne shvaćaš kao ni on kolko vidim...
A dobro nemoramo svi znat od prve-zato tražimo pomoć a tak sam i ja kad sam prvi došo stalno tražio pomoć nismo svi rođeni kao djeca pametni!
Večer...
Traži te Ivan.
Ne tražim ga samo ja, već svi sudionici vlakića. Treba nam kolovođa. 
Znači Aliser je večeras na dobitku. Čestitamo kolega upravo ste dobili....
Let 3 - U čelo
šta, da ju qurcem u čelo? 
Eh, Mario (i ostatak), izgleda da nista od onog za aplikacije... :(
Miro je rekao ne (tj. rekao je ne zasad, ali znamo sto to znaci :))...
Nista, napravit cu blog sebi za dusu, pa cu recenzije stavljat i u Android borbeni komplet, iako to nije to...
Šteta. Mislim da bi ta stvar mogla dobro ići i marketinški (top lista aplikacija) jer bi dosta ekipe koja nije često na forumu zalazilo i gledalo.
Miro, dobro razmisli. Šefova inicijativa je dobra, koliko ima postova u svom portfelju, ako samo njega uzmeš nećeš promašiti.
O čemu se radi?
Šef kao da je opsjednut Operom :P
Večer...
Traži te Ivan.
Za šta me traži ? o.o
Nista, napravit cu blog sebi za dusu, pa cu recenzije stavljat i u Android borbeni komplet, iako to nije to...
Šteta. Mislim da bi ta stvar mogla dobro ići i marketinški (top lista aplikacija) jer bi dosta ekipe koja nije često na forumu zalazilo i gledalo.
Miro, dobro razmisli. Šefova inicijativa je dobra, koliko ima postova u svom portfelju, ako samo njega uzmeš nećeš promašiti.
Heh... :)
Nisam siguran bas da te Miro sad cuje :)
Mislio sam otvorit temu u Sugestijama, ali posto me odbio Miro, to bi bilo spamanje...
Iako bi se valjda 90% forumasa slozilo...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
šta, da ju qurcem u čelo? 
Znaš nisi mali 
O čemu se radi?
Ideja je Šefova, pa će on izložiti detalje, meni se jako svidjela i mislim da bi bilo dobro imati takvo nešto na Forumu.
Za šta me traži ? o.o
Ako sam ga dobro shvatio želi ti nešto dati....
A sad malo ozbiljnije:
Pa u tom i je problem, što nemogu do nje! aaaaaa....
a budaleee....
btw. na rtl-u je odlična komedija :D
Za šta me traži ? o.o
Ako sam ga dobro shvatio želi ti nešto dati....
Sad ne želim da znam xD
Kako ne možeš?
Autom, busom, biciklom, pješice?
a budaleee....
btw. na rtl-u je odlična komedija :D
Šta je bilo, opet pomažeš ljudima. To ti nije zdravo. Javi se Ivanu treba lokomotivu.
Kako ne možeš?
Dođem ja pred zgradu, ali šta ću, neću joj u stan banut tek tako starcima! Kući je. 
Sad ne želim da znam xD
Čemu strah?
Kako ne možeš?
Kak se ivane kaže ako nemože on mogu ja heheeh i bit će
Šta je bilo, opet pomažeš ljudima. To ti nije zdravo. Javi se Ivanu treba lokomotivu.
ma ne, nekima se nemože pomoć xD
ma ja ću bit na začelju :D
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Dođem ja pred zgradu, ali šta ću, neću joj u stan banut tek tako starcima! Kući je. 
Neka dođe dolje...
Malo manje ozbiljnim tonom:
Valjda ima neki grm u blizini zgrade. 
Nije loša ideja.
Koji je razlog odbijanja?
Neka dođe dolje...
Malo manje ozbiljnim tonom:
Valjda ima neki grm u blizini zgrade. 
Ima grm, moram se za njega sakriti i sačekušu joj napraviti izgleda! 
Sad ne želim da znam xD
Čemu strah?
Jer se s njim nikad ne zna ? :P
Kako ne možeš?
Samo dajem savijet jeli imaš možda njen broj mobitela-pošalji poruku i kaži da si stara kolegica i da je čekaš kod ulaza(da izbjegneš neugodnost njenih staraca) i kad siđe dole predstavi se tak bih ja napravio
možda bude
Ima grm, moram se za njega sakriti i sačekušu joj napraviti izgleda! 
/facepalm
Zar ti sve trebam nacrtat?
Odi joj pred zgradu i pošalji sms da dođe dolje, a prije toga kupi gumicu.
Shvaćaš li sad ulogu grma? 
Kako ne možeš?
Samo dajem savijet jeli imaš možda njen broj mobitela-pošalji poruku i kaži da si stara kolegica i da je čekaš kod ulaza(da izbjegneš neugodnost njenih staraca) i kad siđe dole predstavi se tak bih ja napravio
možda bude
Joj stručnjaće nisam te prepoznao :P
Po meni bi se ista tema mogla oplemeniti s listom 10 najboljih/korisnijih aplikacija, u prvom postu, koje bi se redovito osvježavale. Na ovom forumu je jako široka baza korisnika i većina je navučena na smartphone tako da bi interes bio ogroman. Miru plaši realizacija. Ne želi riskirati ugled s nepoznatim autorima. Po meni bi autori trebali par dana prije dostaviti recenzije u redakciju na autorizaciju i nakon odabira i odobrenja postati u temi. Mislim da bi se to dalo urediti na vrlo dobar način. Brzo bi se pročulo za istu i siguran sam da bi privukla i nove članove (marketinški kapital).
Znam da Miro tu i tamo pročita nešto iz Birca i Nespavalica pa se nadam da će ga ovakvi postovi razuvjeriti.
možda bude
Moj čovjek... imaš pivo od mene.