- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio sammmmmmmmmm proc Amd Athlon 64 x2 6000+(3.10ghz) jupiiii

samo me brine temperatura 42-45c nadam se da je to normalna temperatura za proc
Nemaš beda temperatura ti je ok.
A da te pitam zašto se temperatura nekad glupira recimo vidio sam 2put da je skočila-42-47-51 i padne na 42c i to brzo tak napravi a da nisam na netu
nego izidem iz svih funkcija i pokrenem specy
Pa onda napiši (@Luxx) da čovjek shvati.
A da te pitam zašto se temperatura nekad glupira recimo vidio sam 2put da je skočila-42-47-51 i padne na 42c i to brzo tak napravi a da nisam na netu
kad neki program optereti procesor onda mu poraste temp...
to ti hladnjak od starog procesora?
Ne mogu da vjerujem njemacka gubi od australije kod kuce..
Normalno je da oscilira jer se i takt procesora mjenja ovisno o tome što radiš. Sve ti je u normali ne trebaš paničariti, malo progooglaj za svoj proc, vjerujem da se trebaš zabrinuti kada temp premaši 70C.
Evo slike za post od maloprije...
http://www.herdofcats.ca/files/images/Sarcasm.jpg
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Mario aj još pomozi a zašto igre koje sam instalirao na starom Athlonu isto sve ime samo x2 3800+(stari proc-2.01ghz)igre su radile odlično i sad kad sam stavio ovaj jači sve šteka i nema šanse da igraš-sve bude ok negdje 2sek i opet šteka?
Mario aj još pomozi a zašto igre koje sam instalirao na starom Athlonu isto sve ime samo x2 3800+(stari proc-2.01ghz)igre su radile odlično i sad kad sam stavio ovaj jači sve šteka i nema šanse da igraš-sve bude ok negdje 2sek i opet šteka?
Ajde pogledaj u Device Manageru koji ti je procesor prijavljen.
kad neki program optereti procesor onda mu poraste temp...
to ti hladnjak od starog procesora?
Ne dobio sam neku grdosiju od Amd org od proca evo slika!
slaba utakmica
Mislim da je to čudo poprilično bučno kod max broja okretaja.
ma nije, samo ko manji boeing :D
Ajde pogledaj u Device Manageru koji ti je procesor prijavljen.
Kliknem na ikonu proca u Device manageru i vidim dva ista naziva proca.
1.Amd Athlon 64 x2 6000+
2.Amd Athlon 64 x2 6000+
1.Amd Athlon 64 x2 6000+
2.Amd Athlon 64 x2 6000+
To ti je novi procesro i sve je uredu.
Ti si samo uštekao novi procesor una postojeću ploču, windowse nisi dirao? Jesi li bilo što radio poslije toga (mislim na instalaciju)? Jesi li čekirao windows update?
Mogu ti reći da je više tiši nego onaj hladnjak na starom i dobro hladi
a šta bolji mi je ovaj nego onaj stari(da njega stavim to bih moglo bit opasno)
1.Amd Athlon 64 x2 6000+
2.Amd Athlon 64 x2 6000+
To ti je novi procesro i sve je uredu.
Ti si samo uštekao novi procesor una postojeću ploču, windowse nisi dirao? Jesi li bilo što radio poslije toga (mislim na instalaciju)? Jesi li čekirao windows update?
Kad sam ga upalio počeo je windovs kao neku instalaciju proca-driveri stavio kvačicu i još jedno 5-6 kvačica neznam šta je radio valjda prepoznavao proc ko kad spojiš tipkovnicu pa krene prepoznavanje a što se tiče neke instalacije ništ nisam instalirao otkad sam ga stavio!
Kad sam ga upalio počeo je windovs kao neku instalaciju proca-driveri stavio kvačicu i još jedno 5-6 kvačica neznam šta je radio valjda prepoznavao proc ko kad spojiš tipkovnicu pa krene prepoznavanje a što se tiče neke instalacije ništ nisam instalirao otkad sam ga stavio!
Probaj napraviti windows update.
jel imaš ti socket am2,am2+ ili pitanje jeli tvoja matična može podnjet taj proc?
jel imaš ti socket am2,am2+ ili pitanje jeli tvoja matična može podnjet taj proc?
Da. Imam 2 kompjutera ovaj Celeron mi je uglavnom za net, a ovaj AMD mi je za skolu i ostale stvari.
Ma kaže meni kolega najbolje ću ti ja besplatno diči win7 ponovo a i imam dost glupih stvari kojih mi se neda brisat i igara a sa ponovnim win7 oslobodit će me čišćenja a i đabe je
baš tako, ak ne pomogne onda reinstal winsa
baš tako, ak ne pomogne onda reinstal winsa
Kad sam ja to kod sebe napravio (long time ago) morao sam reinstalirati windowse. Nije bilo šanse oživii ih.
Da. Imam 2 kompjutera ovaj Celeron mi je uglavnom za net, a ovaj AMD mi je za skolu i ostale stvari.
proc vrijedan 200kn dat na poklon hmmm...
Ma kaže meni kolega najbolje ću ti ja besplatno diči win7 ponovo a i imam dost glupih stvari kojih mi se neda brisat i igara a sa ponovnim win7 oslobodit će me čišćenja a i đabe je
Gle ništa te ne košta pokušati s windows updateom. Uvijek možeš nanovo instalirati 7-cu ako update ne upali.
slaba utakmica
Bila je oke...
Imali smo i mi prilika i oni...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Kad sam ja to kod sebe napravio (long time ago) morao sam reinstalirati windowse. Nije bilo šanse oživii ih.
a ja promijenio 2 matične i 3 proca i rade i dalje :D heheh
trebalo bi se sjetit pa prije vađenja starog proca ili matične otić u device manager i deinstalirat ih...onda većinom radi poslije :D