Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.179.608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Krešo91 kaže...

NI SLUČAJNO SPOILER {#}

samo reci jel vrijedi pogledat ili ne

po mom mišljenju vrijedi :)

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
18 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Sad slusam susjeda kak psuje Boga i Isusa...

Frendovi i ja smo mu stavili cigle ispod kotaca traktora :D

Turiral je dobrih 60 sekundi :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan

Ajme ovi mobiteli treba ih sve pobacat. Jednom nemogu nac punjač pa je prazan drugom ne radi alarm..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Sad slusam susjeda kak psuje Boga i Isusa...

Frendovi i ja smo mu stavili cigle ispod kotaca traktora :D

Turiral je dobrih 60 sekundi :D

nice one {#}...idući puta naspite litru vode u spremnik za gorivo {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
neaktivan

Kak su ovi neprijatelji u Oblivionu smiješni evo recimo Banditi u špiljama-ugledaju te i vijaju te do izlaza kad iziđem iz špilje uputim se prema Inn(možete prespavat)uđem unutra i popnem se na stepenice-kad vidiš odjednom svi seljaci(dobri) krenu prema vratima i kad bandit uđe počne masakr-Pičvajz a ja na stepenicama s užitkom gledam kako seljaci ginu a kad pobije bandit sve ja ga dovršim(ubijem) i samo kao nagradu pokupim svu njihovu robu i prodam koja zarada!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 23:47 (dragec0).
15 godina
protjeran

partizani LN :)

Sir
16 godina

Večer :)

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

'Sup H {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

'Sup H {#}

Evo, evo.

Gledam kako ću izganjat penziju/mirovinu. Kont'o sam da si puknem prvo 1-2 godine radnog staža u svojoj firmi a onda da odem malo u jagomir.

Možda bi se i moglo šta skemijat tu... 

Kod tebe?

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Jbt. mislim da je oblivion definitivno igrica koje ne moze dosaditi, i nema kraja, igrao sam ju vec 5 puta, kad bude prilike za bolji komp vjerovatno cu i sesti put odigrat{#}...................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

'Sup H {#}

Evo, evo.

Gledam kako ću izganjat penziju/mirovinu. Kont'o sam da si puknem prvo 1-2 godine radnog staža u svojoj firmi a onda da odem malo u jagomir.

Kod tebe?

naaaaah....prije ćeš dobit posao kao političar nego tamo {#}

evo skida se inception...btw pogledaj mi max download....slika par postova iznad

16 godina
neaktivan

Vecer narode sta se radi {#}{#}{#}

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
Aliser kaže...

Dobroooo vece ljudii :P

Svako veče!

Mario ti ga mece :P

Sad sam tek primjetio ovo x)

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

'Sup H {#}

Evo, evo.

Kod tebe?

naaaaah....prije ćeš dobit posao kao političar nego tamo {#}

evo skida se inception...btw pogledaj mi max download....slika par postova iznad

To ćemo još vidjet :)

A bezveze... nije zanimljivo onda

16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
dragec0 kaže...

Jbt. mislim da je oblivion definitivno igrica koje ne moze dosaditi, i nema kraja, igrao sam ju vec 5 puta, kad bude prilike za bolji komp vjerovatno cu i sesti put odigrat{#}...................

Pa možeš je igrat na laptopu vidim da je jak a usto što volim kad banditi ili čudovišta ubijaju nevine(samo pokradem stvari robu itd) ili kak je smiješno napravljeno da uđu u kuče ili Inn a šteta samo nemogu u gradove to je malo glupo bilo bih zanimljivije kad se u gradu sva straža piči s neprijateljem stvarno šteta{#}

15 godina
neaktivan

Dobra večer svima....evo i da se ja malo priključim u ovu temu...vidio sam je makar 10000 puta a nikad nisam postao u nju....i kaj vi radite sve u ovoj temi?

real master for every game
16 godina
master4games kaže...

Dobra večer svima....evo i da se ja malo priključim u ovu temu...vidio sam je makar 10000 puta a nikad nisam postao u nju....i kaj vi radite sve u ovoj temi?

Radimo ono što svi geekovi rade {#} 

Nego ljudi, idem ja lagano... čujemo se, pozz

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
master4games kaže...

Radimo ono što svi geekovi rade {#} 

Nego ljudi, idem ja lagano... čujemo se, pozz

okiiii....bye bye {#}

16 godina
neaktivan
master4games kaže...

večer....pričamo o svemu i svačemu...rješavamo svakake probleme i tak to.....ma ima svega 

Jel tak' narode? {#}

4 Tak' je!! :D
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...
Djeco, sutite

13535 postova

Šefe wildfire 240x320, navigacija. Molim "preporuku".

Sry, ne znam.. ne bavim se navigacijama..

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
master4games kaže...

večer....pričamo o svemu i svačemu...rješavamo svakake probleme i tak to.....ma ima svega 

Jel tak' narode? {#}

zkn....i jel itko od vas ovdje je fan AC-a?

Bilo bi lijepo pričat o tome što če se desit u slijedećem nastavku pošto je kraj ovakav iznenađujuč(Mislim na Brotherhood)?

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže......................

Pa možeš je igrat na laptopu vidim da je jak a usto što volim kad banditi ili čudovišta ubijaju nevine(samo pokradem stvari robu itd) ili kak je smiješno napravljeno da uđu u kuče ili Inn a šteta samo nemogu u gradove to je malo glupo bilo bih zanimljivije kad se u gradu sva straža piči s neprijateljem stvarno šteta{#}

Malo steka na laptopu, a stas drugo ocekivat kad je grafa SiS{#}................

Heheheh a strazari su zakon hehehhe..................

master4games kaže...

Spamspamspamspamspamspamspam Itd..................{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
15 godina
neaktivan

AHAHAHA

17 godina
neaktivan
Cini mi se da je ovo prvi put da su lockali temu koja ide izravno kao komentar na Bug Video...

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bugtv-bug-videa/kako-se-pokrece-angry-birds-androidu/93468.aspx
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
dragec0 kaže......................

Malo steka na laptopu, a stas drugo ocekivat kad je grafa SiS{#}................

Heheheh a strazari su zakon hehehhe..................

Vlim kad se piče s neprijateljima a ja sam pozitivac nevolim se tuć s ljudima i stražom onda ti samo povećava kaznu ili zatvor a i svi ljudi budu zli prema tebi!

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Vlim kad se piče s neprijateljima a ja sam pozitivac nevolim se tuć s ljudima i stražom onda ti samo povećava kaznu ili zatvor a i svi ljudi budu zli prema tebi!

Za cega si se orjentirao, koji znak i skola..................

17 godina
neaktivan

Lj

u

d

i

j

a

o

d

o

u

k

r

p

e

N

o

ć

.

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

.

AAAAAAAAAAAAAA daj malo to smanji, oci me peku od tih boja{#}.................

16 godina
moderator

http://www.imdb.com/title/tt1075746/

na Novoj TV...neznam dal se isplati gledat...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

http://www.imdb.com/title/tt1075746/

na Novoj TV...neznam dal se isplati gledat...

Kada?...............

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice