NI SLUČAJNO SPOILER 
samo reci jel vrijedi pogledat ili ne
po mom mišljenju vrijedi :)
NI SLUČAJNO SPOILER 
samo reci jel vrijedi pogledat ili ne
po mom mišljenju vrijedi :)
Sad slusam susjeda kak psuje Boga i Isusa...
Frendovi i ja smo mu stavili cigle ispod kotaca traktora :D
Turiral je dobrih 60 sekundi :D
Ajme ovi mobiteli treba ih sve pobacat. Jednom nemogu nac punjač pa je prazan drugom ne radi alarm..
Sad slusam susjeda kak psuje Boga i Isusa...
Frendovi i ja smo mu stavili cigle ispod kotaca traktora :D
Turiral je dobrih 60 sekundi :D
nice one
...idući puta naspite litru vode u spremnik za gorivo 
Kak su ovi neprijatelji u Oblivionu smiješni evo recimo Banditi u špiljama-ugledaju te i vijaju te do izlaza kad iziđem iz špilje uputim se prema Inn(možete prespavat)uđem unutra i popnem se na stepenice-kad vidiš odjednom svi seljaci(dobri) krenu prema vratima i kad bandit uđe počne masakr-Pičvajz a ja na stepenicama s užitkom gledam kako seljaci ginu a kad pobije bandit sve ja ga dovršim(ubijem) i samo kao nagradu pokupim svu njihovu robu i prodam koja zarada!
partizani LN :)
Večer :)
'Sup H 
'Sup H 
Evo, evo.
Gledam kako ću izganjat penziju/mirovinu. Kont'o sam da si puknem prvo 1-2 godine radnog staža u svojoj firmi a onda da odem malo u jagomir.
Možda bi se i moglo šta skemijat tu...
Kod tebe?
Jbt. mislim da je oblivion definitivno igrica koje ne moze dosaditi, i nema kraja, igrao sam ju vec 5 puta, kad bude prilike za bolji komp vjerovatno cu i sesti put odigrat
...................
'Sup H 
Evo, evo.
Gledam kako ću izganjat penziju/mirovinu. Kont'o sam da si puknem prvo 1-2 godine radnog staža u svojoj firmi a onda da odem malo u jagomir.
Kod tebe?
naaaaah....prije ćeš dobit posao kao političar nego tamo 
evo skida se inception...btw pogledaj mi max download....slika par postova iznad
Vecer narode sta se radi 

Dobroooo vece ljudii :P
Svako veče!
Mario ti ga mece :P
Sad sam tek primjetio ovo x)
'Sup H 
Evo, evo.
Kod tebe?
naaaaah....prije ćeš dobit posao kao političar nego tamo 
evo skida se inception...btw pogledaj mi max download....slika par postova iznad
To ćemo još vidjet :)
A bezveze... nije zanimljivo onda
Jbt. mislim da je oblivion definitivno igrica koje ne moze dosaditi, i nema kraja, igrao sam ju vec 5 puta, kad bude prilike za bolji komp vjerovatno cu i sesti put odigrat
...................
Pa možeš je igrat na laptopu vidim da je jak a usto što volim kad banditi ili čudovišta ubijaju nevine(samo pokradem stvari robu itd) ili kak je smiješno napravljeno da uđu u kuče ili Inn a šteta samo nemogu u gradove to je malo glupo bilo bih zanimljivije kad se u gradu sva straža piči s neprijateljem stvarno šteta
Dobra večer svima....evo i da se ja malo priključim u ovu temu...vidio sam je makar 10000 puta a nikad nisam postao u nju....i kaj vi radite sve u ovoj temi?
Dobra večer svima....evo i da se ja malo priključim u ovu temu...vidio sam je makar 10000 puta a nikad nisam postao u nju....i kaj vi radite sve u ovoj temi?
Radimo ono što svi geekovi rade
Nego ljudi, idem ja lagano... čujemo se, pozz
Radimo ono što svi geekovi rade
Nego ljudi, idem ja lagano... čujemo se, pozz
okiiii....bye bye 
večer....pričamo o svemu i svačemu...rješavamo svakake probleme i tak to.....ma ima svega
Jel tak' narode? 
| 4 | Tak' je!! :D |
|---|
Šefe wildfire 240x320, navigacija. Molim "preporuku".
Sry, ne znam.. ne bavim se navigacijama..
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
večer....pričamo o svemu i svačemu...rješavamo svakake probleme i tak to.....ma ima svega
Jel tak' narode? 
zkn....i jel itko od vas ovdje je fan AC-a?
Bilo bi lijepo pričat o tome što če se desit u slijedećem nastavku pošto je kraj ovakav iznenađujuč(Mislim na Brotherhood)?
Pa možeš je igrat na laptopu vidim da je jak a usto što volim kad banditi ili čudovišta ubijaju nevine(samo pokradem stvari robu itd) ili kak je smiješno napravljeno da uđu u kuče ili Inn a šteta samo nemogu u gradove to je malo glupo bilo bih zanimljivije kad se u gradu sva straža piči s neprijateljem stvarno šteta
Malo steka na laptopu, a stas drugo ocekivat kad je grafa SiS
................
Heheheh a strazari su zakon hehehhe..................
Spamspamspamspamspamspamspam Itd..................
AHAHAHA
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Malo steka na laptopu, a stas drugo ocekivat kad je grafa SiS
................
Heheheh a strazari su zakon hehehhe..................
Vlim kad se piče s neprijateljima a ja sam pozitivac nevolim se tuć s ljudima i stražom onda ti samo povećava kaznu ili zatvor a i svi ljudi budu zli prema tebi!
Vlim kad se piče s neprijateljima a ja sam pozitivac nevolim se tuć s ljudima i stražom onda ti samo povećava kaznu ili zatvor a i svi ljudi budu zli prema tebi!
Za cega si se orjentirao, koji znak i skola..................
Lj
u
d
i
j
a
o
d
o
u
k
r
p
e
N
o
ć
.
.
AAAAAAAAAAAAAA daj malo to smanji, oci me peku od tih boja
.................
http://www.imdb.com/title/tt1075746/
na Novoj TV...neznam dal se isplati gledat...
http://www.imdb.com/title/tt1075746/
na Novoj TV...neznam dal se isplati gledat...
Kada?...............