Čovječe sad sam pročitao usput 2-3strane koji pederluk vlada
dobro da nisam došao i ja bih nastrado
uvijek ima mjesta za još jednog :D
Ni čuttt vi sam dajte mene nemješajte u to
Čovječe sad sam pročitao usput 2-3strane koji pederluk vlada
dobro da nisam došao i ja bih nastrado
uvijek ima mjesta za još jednog :D
Ni čuttt vi sam dajte mene nemješajte u to
oj momci dobro jutro, upravoh se vratih sa kumove rakije, i mogu rec da se ovolko nisam napio bas jako dugo xD
Njammm...Jaffa keksi:)
...da ti malo pokvarim apetit
Hrvatska povlači Jaffa kekse s polica trgovina
P.S. moram ovako kad si isključio pm
Hrvatska povlači Jaffa kekse s polica trgovina
P.S. moram ovako kad si isključio pm
Meni pokvarit apetit?:)
Mission impossible.
Ako dosada nisam otišao od tableta onda me ni Jaffa neće dokrajčit.
OPEN
otvorio sam nespavalice 
Večer svima....
A je ovo preseljavanje smiješno, ja mislim da ovo nema ni na jednom forumu na net-u! Da se spama u dvije različite teme, koje imaju svoje radno vrijeme!
Jesmo unikathni :)) 
Oh, vecer :)
A je ovo preseljavanje smiješno, ja mislim da ovo nema ni na jednom forumu na net-u! Da se spama u dvije različite teme, koje imaju svoje radno vrijeme!
A ne možeš u kasnu uru posluživat alkohol. Očito neki zakon 
because, we're special!
Dobroooo vece ljudii :P
Pa u kasne ure se i pije alkohol obično! Ovi koji su u po podne pijani nisu baš dobri s pameti! 
Pa u kasne ure se i pije alkohol obično! Ovi koji su u po podne pijani nisu baš dobri s pameti! 
Ma znan 
Ubia bi sad za jednu pivu. 
ne bi bas rekao :P U mene je drug prosle godine pjan dosao u skolu u pola 8 kad smo bili prva smjena :D
Ma znan 
Ubia bi sad za jednu pivu. 
A ja za jedan sex on the beach!! 
ne bi bas rekao :P U mene je drug prosle godine pjan dosao u skolu u pola 8 kad smo bili prva smjena :D
A ne podsjećaj me na školske dane! ja sam jednom na 4. satu posle velikog odmora exirao 0.25l vodke! Do kraja sata nisam mogao glavu držati uspravno, spavao na stolu, kasnije me budili da idem kući! 
EDIT: dupli post, bemti misa...
Ja najbolje odgovaran kad san malo pijan. Inače se uvik zbunin i samo mučin i gledan okolo u ploču ili kroz prozor, ovako počmen pričat i ne mogu stat.
Jedno pitanje, jel se mogu imati 2 aktivna rocketdocka na win 7? Npr. jedan dolje za programe, a drugi recimo gore za igre?
Jedno pitanje, jel se mogu imati 2 aktivna rocketdocka na win 7? Npr. jedan dolje za programe, a drugi recimo gore za igre?
Nisan siguran, ali ništa te ne spriječava da instaliraš objectdock i rocketdock skupa.
Nisan siguran, ali ništa te ne spriječava da instaliraš objectdock i rocketdock skupa.
Jel ima ikona za igre za objectdock?
AC: B, Dirt 2 i tako?
večer :)
samo da pozdravim pa nastavljam gledat film :D
večer :)
samo da pozdravim pa nastavljam gledat film :D
Koji?
Koji?