a napravia san zajeb isprobava sam jedan hard i nisam stavia ga
u njegovo kuciste i kad sam ga isa ugurat unutra samo se konektor
podiga sve kasnije je bilo za qurac..
Ivane daj mi link pa da te dobijen da mogu ici leci
Ti hoćeš i repete?
Odoh...
A sa Tonijem je bilo 1:1...
LN.

pobijedio sam ga 
dobro, bilo je neriješeno
uff hebeno...
Odoh...
A sa Tonijem je bilo 1:1...
LN.
2. nismo odigrali do kraja, znam da si vodio tri razlike al ko zna šta bi bilo :P
ma i ovako ce girat do nove maticne ili ce nastavit, jos cu vidit...

Ivan je glavna faca u Nespavalicama.

Ivan je glavna faca u Nespavalicama.
u intimnim stvarima :P
ja vjerujem 
Bolje nego IE9 :P
Čekaj jesam li ja tebe dobro shvatio, u onoj tvojoj temi o browserima. Opera i nije prošla baš najbolje.
Inače Mobilna varijanta je must have za bilo kakvo surfanje (barem za mene).
Laku noć!
lol
naše registracije
19.08.2010. tonihrvat
20.08.2010. Aliser
21.08.2010. mario.L_hr

Čekaj jesam li ja tebe dobro shvatio, u onoj tvojoj temi o browserima. Opera i nije prošla baš najbolje.
Inače Mobilna varijanta je must have za bilo kakvo surfanje (barem za mene).
Kako nije prosla bas najbolje?
Chrome dere ostale u onom V8 cmarku, ali u ostalima su podjednaki... ili je mrvicu Chrome bolji u nekima, ali nije definitivno bolji od ostalih. Da ne govorim koliko zna smeca nakupit i da zauzima pun k vise RAMa...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
lol
naše registracije
19.08.2010. tonihrvat
20.08.2010. Aliser
21.08.2010. mario.L_hr

Čudna neka slučajnost. Svi završili u Birtiji i Nespavalicama.
lol
naše registracije
19.08.2010. tonihrvat
20.08.2010. Aliser
21.08.2010. mario.L_hr

Čudna neka slučajnost. Svi završili u Birtiji i Nespavalicama.
Pazi kojeg mjeseca smo se registrovali 
Kako nije prosla bas najbolje?
Chrome dere ostale u onom V8 cmarku, ali u ostalima su podjednaki... ili je mrvicu Chrome bolji u nekima, ali nije definitivno bolji od ostalih. Da ne govorim koliko zna smeca nakupit i da zauzima pun k vise RAMa...
Onda sam nešto krivo pokopčao. Mene ždere novi Firefox i reklame na BOL-u. Opera mi ždere resurse ko mutava kad uključim YouTube. Malo sam isprobavao Chromium i isti je super čak i fontove, po defaultu prikazuje bolje nego FF. Jedino što je starog konja teško odviknut od add-ona.
OS Ubuntu i Debian.
Ja sam se registrirao prvoga dana posla, bilo mi dosadno pa malo po internetu nesto gledao o svome mobitelu, programi i tako to, pa se i prijavio ovdje 
LN svima....
Ljudoviii, OGROOOOOOOMAN PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovako, izgleda da mi je doso neki virus na komp, i javio mi je prvo neki erorr da nemoze naci na C disku neki internetexplorerupdater.exe, ja sam naravno ignorirao, i pojavio mi je se opet neki problem, i pise nesto u vezi SATA/IDE konekcije harda valjda, nisam procitao sve, a nisam ni SSao za svaki slucaj, i kada odem u E: disk gdje su igre i torrenti, pise: The folder is empty, a ima 23 GB slobodno sto nema logike naravno, skenirao sam sa MBAM-om, ali nista ne javlja, i kada sam restartirao komp, nestalo mi je pola ikona sa desktopa, isto mi tako nema usera, nego samo Public.
Jel to znaci da cu morati rusit winse?
Sretan novi dan!
Jel zna netko????????
Ljudoviii, OGROOOOOOOMAN PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovako, izgleda da mi je doso neki virus na komp, i javio mi je prvo neki erorr da nemoze naci na C disku neki internetexplorerupdater.exe, ja sam naravno ignorirao, i pojavio mi je se opet neki problem, i pise nesto u vezi SATA/IDE konekcije harda valjda, nisam procitao sve, a nisam ni SSao za svaki slucaj, i kada odem u E: disk gdje su igre i torrenti, pise: The folder is empty, a ima 23 GB slobodno sto nema logike naravno, skenirao sam sa MBAM-om, ali nista ne javlja, i kada sam restartirao komp, nestalo mi je pola ikona sa desktopa, isto mi tako nema usera, nego samo Public.
Jel to znaci da cu morati rusit winse?
Skini mbam (free), instaliraj, obavi update i obavi full scan.....isto tako hijackthis i obavi isto full scan
Sretan novi dan!
Taman na vrijeme....plaća stiže