Večer...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OPEN!!!
večer :)
svako večer
Uvijek.
večer!
Kako volim kad I.Kk-a neko pretekne toooooooo!
Uvijek.
pa di si ti da ja moram tu lockat/otvarat?
Uvijek.
Ja mislim da on ne radi ono za što ga BUG plaća!

Da se pohvalim dobio sam novog prijatelja s foruma na FB--Aliser---dobro došao prijatelju i onu pjesmu --Vidim-- ču ti drpit za koju djevojku da se upucavam one vole takve stvari
!
Da se pohvalim dobio sam novog prijatelja s foruma--Aliser---dobro došao prijatelju i onu pjesmu --Vidim-- ču ti drpit za koju djevojku da se upucavam one vole takve stvari
!
Ahahahhaha a fazon to nije ljubavna :D xD
O cemu ti dragec0 ?
opet ova Mišerićka na tv-u :)))) 
Uvijek.
Ma ispiti pa moram učiti.Imam stvarni život.
O cemu ti dragec0 ?
Na strani 4037 u veselom kutku sirka što je objavio pod brojevima 1,2,3,4,5 isti datum i ime samo brojevi drugačiji pa pogledaj!
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Da se pohvalim dobio sam novog prijatelja s foruma--Aliser---dobro došao prijatelju i onu pjesmu --Vidim-- ču ti drpit za koju djevojku da se upucavam one vole takve stvari
!
Dobra je ali nevolim bosanske bez uvrede ona --Vidim-- je najbolja a djevojke če klečat i podat če mi se kad budem je izrekao cijelu
.
!
Dobra je ali nevolim bosanske bez uvrede ona --Vidim-- je najbolja a djevojke če klečat i podat če mi se kad budem je izrekao cijelu
.
Frajeru kako ces izbacit refren i drugu strofu ? :P
Neznam hmmm!!
OMG 
XXX-Man tebi ni Bog ne moze poslati poruku -.-
Uvijek.
Ma ispiti pa moram učiti.Imam stvarni život.
Stvarno kad si ga skinuo?
Samo se šalim :P
OMG 
ili WTF
kakvu sad poruku?
kakvu sad poruku?
Ma pokušavam već 20 minuta da ti pošaljem privatnu poruku na bug-u pa nešto neće
Ma pokušavam već 20 minuta da ti pošaljem privatnu poruku na bug-u pa nešto neće
javi se supermoderatorima...nije do mene...
Oces da ti ja probam poslati?
De probaj ja ne mogu nikome poslat
samo šalji :)
Stvarno kad si ga skinuo?
Samo se šalim :P

Ako ne znaš slati poruke, odustani. 
De probaj ja ne mogu nikome poslat
evo posla san mu xxx reci jeli došla