Film po mom čuđenju malo bolji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Film po mom čuđenju malo bolji.
ja počo knjigu na stotoj sam strani... čini se odlična za sad..
Večer svima...
Time for Minecraft 
odo pripremat temelje za Pentagon..........yup to gradimo na serveru 
Večer... evo ja opet muke mučim s cssom :D
tako je to kad sam samouk xD
dajte mi neki alkohol :)
Time for Minecraft 
odo pripremat temelje za Pentagon..........yup to gradimo na serveru 
Pojačajte malo temelje i armaturu, da se ne sruši ko kula od karata kad ti Nuke-amo server.
dajte mi neki alkohol :)
Metilni ili Etilni?
Metilni ili Etilni?
nema veze, samo nek je 100%-tni :)
Sad skenirao, rebro ima 93 programa...
bambus ili lovranski..za opuštanje:DD
Večer svima...
večer :D
Mitch, uspijevas li skidati torrente s TorrentSnatcha na Androidu? Meni ne ide... :(
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Metilni ili Etilni?
nema veze, samo nek je 100%-tni :)
Šalji koordinate (GPS), kad budem Nukea-o Krešin server, prikačiti ću koji kanister, pametni projektil će ga dostaviti s greškom od cca 60 cm.
Šalji koordinate (GPS), kad budem Nukea-o Krešin server, prikačiti ću koji kanister, pametni projektil će ga dostaviti s greškom od cca 60 cm.
Odstupanje ti je preveliko. 
prevelika je greška 
prevelika je greška 
Opet kasniš... 
Odstupanje ti je preveliko. 
prevelika je greška 
Dečki pa nemam ja novaca na bacanje. Nisu to USA proizvodi. Kupio sam polovne (malo rabljene) projektile od ukrajinaca. Još je moja procjena i preoptimistična.
Opet kasniš... 
ja to volim polalo :)
Dečki pa nemam ja novaca na bacanje. Nisu to USA proizvodi. Kupio sam polovne (malo rabljene) projektile od ukrajinaca. Još je moja procjena i preoptimistična.
ma priznaj da kupuješ lošu kinesku robu :)
ma priznaj da kupuješ lošu kinesku robu :)
Pa dobro, Ukrajinac je bio malo žut, mislio sam da je žutica. Uz svaki projektil se dobije i pilot.
Pa dobro, Ukrajinac je bio malo žut, mislio sam da je žutica. Uz svaki projektil se dobije i pilot.
Malo žut? Kažeš kamikaza gratis? Onda bi to trebao biti japanac. 
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
Malo žut? Kažeš kamikaza gratis? Onda bi to trebao biti japanac. 
Rekao je da je Ukrajinac, što ti ja znam, još moram i po izgledu prepoznavat ljude. Malo mi je bilo čudno što piloti peru samo po riži?
Stavi negativni eksponent.
Rekao je da je Ukrajinac, što ti ja znam, još moram i po izgledu prepoznavat ljude. Malo mi je bilo čudno što piloti peru samo po riži?
Jbt, ne znaš razliku između ukrajinca i kineza/japanca. 
Good evening members 
moraš ga tražit putovnicu :) što bi bilo da je neki taliban pa da ode raketa u USA? 
Jbt, ne znaš razliku između ukrajinca i kineza/japanca. 
Ma meni su ti svi isti, ne radim razlike među ljudima.