zaboravio si: MUĆKO ĐUBRE 
To i "nabijem te na qratz" bi bilo u slijedećoj poruci. 
zaboravio si: MUĆKO ĐUBRE 
To i "nabijem te na qratz" bi bilo u slijedećoj poruci. 
Zašto me nitko ne smatra ozbiljnim? 
Zato sto si neozbiljan?
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Zato sto si neozbiljan?
Đubre, đubre, mućko đubre!
Ma nabijem te na qratz!!!
Eto, sad si dobio svoje.... 
Ja, neozbiljan? Zamijenio si me s nekim... 
Hoće li me itko shvatit ozbiljno ako kažem da idem? 
LN.
Hoće li me itko shvatit ozbiljno ako kažem da idem? 
LN.
ne :)
LN
Baš volim kad mi je dosadno cijeli dan i dignem pare na kladionici :))
ne :)
LN

Evo još jedna : http://www.youtube.com/watch?v=tQggW7Uq0jc&feature=related
PS.
Pošto modovi spavaju onda mogu spamat :)
Evo par slika na čem radim , kaj mislite :
Upravo sam "ispolirao" time attack mod igre , ihaaaaaa go looney :)
Ispoliraj malo te fontove i grafiku ako mozes ;)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Ispoliraj malo te fontove i grafiku ako mozes ;)
Onda mi padne FPS :((((
Sve u svem thanks !
Pa to je cartoon stil igra :) , ma sada sam skužio da u biti sirovi screenshot djeluje lošije od ekranskog prikaza na retini, znaći razlučivost slike je puno manja od razlučivosti ekrana, možda se nekako može ispolirati isti preko nekih alata, GIMP isl.
FPS se drži na solidnih 29-30 FPS sa povremenim dropovima do jedno 24-25 , ali to je uslijed prelaska iz batch djelova i čišćenja memorije.
Dobro jutro, ako može pomoć ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/tipkovnica-prestala-radit/92422.aspx?page=0&jumpto=1778392&sort=asc&view=flat
Evo odgovorio sam ti.
Laku noć ljudi.
Aj aj, da ti je bar moja profa iz biologije, ekologije i domaćinstva
hehe
hehe, ovo kaj sam rekel domaćinstva, ni Drago ne zna na prste nabrojat
šta laku noć vidi ih....netko treba i noćnu do 6 odradit -.-
večer..
Večer...
večer :)
jel čito neko anđeli i demoni od dana browna?