wow imamo damu u nespavalicama... cool 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj ovo, kad malo bolje razmislim danas nisi ni loše prošao.
vidio i izbjegao u širokom luku :)
Pametno od tebe. Skoro sam onom informatičaru napisao da je najbolje za programera Veliki ćevapi i mrzlo pivo.
šteta što na bugu nema ljubavni status xD
Bok, ono to se rijetko viđa.. pa mi baš neobično...
pamtim jednu damu od prije što je s nama tu bila, ali više ne zalazi u ove ćoše...
Pametno od tebe. Skoro sam onom informatičaru napisao da je najbolje za programera Veliki ćevapi i mrzlo pivo.
ja sam ga skoro poslao znaš gdje...
al ja režem desnu ruku ako to nije mato...
nabavi drugu matičnu...
pamtim jednu damu od prije što je s nama tu bila, ali više ne zalazi u ove ćoše...
jel to ona ansha il tako nešto slično?
pa javi se češće onda :)
ihush uvijek pokvari zabavu.
da anshika... baš smo neku večer na msn-u visili do 3 ujutro...
a i ja u zadnje vrijeme slabo dolazim.. svakih nekoliko dana... pomalo postalo dosadno... pregledam forum nasmijem se na pola postova i to je to...
ihush uvijek pokvari zabavu.
nezna izbjegavat teme :P
skrivaš se :P za što to? laptop?
traži rabljenu u oglasniku...
Vjerojatno nije ništa pokidao nego je sakrio podatke u properties-generals dole piše attributes-Read-only i hidden po mome!
u krivu si!!
Jesi li probala s nekom od Live distribucija Linuxa. Čisto da provjeriš jeli stvarno riječ o hardverskom problemu. Spržiš na CD gurneš u optički pogon i restartaš. Ako se računalo podigne onda spasi podatke i reinstal windowsa (možeš pokušati i recovery ali bolje mrcinu zgaziti iznova)..
Vjerojatno nije ništa pokidao nego je sakrio podatke u properties-generals dole piše attributes-Read-only i hidden po mome!
u krivu si!!
Zašt!
Ide pomalo gura se uglavnom, kaj te muci Laptop jel ak je neki veci kvar ko maticna i slicno zamjena se ne isplati to je tak preskupo fuckaj ga jedna od velikih mana Laptopa brutalno skupi djelovi i popravci.

Zašt!
zato što je rekao da mu kod priključenja na komp izbacuje da je potrebno formatirat disk...tako da ovo što si rekao nema nikakve veze s problemom
Kao što reče Đole, u jednoj legendarnoj pjesmi, "princip je isti sve su ostalo nijanse". Bplje ti je moljakati nekoga da sprži Ubuntu nego da ti serviserska mafija digne tisuću i sitno kuna. Htio sam ti reći da ako uspiješ dići Linux, problem nije u bilo kojem hardveru već je problem u tome da su se Windowsi skršili tijekom updatea. Kad digneš Linux (Ubuntu ti je moj prijedlog). Prijavi se ili u Birc ili u Nespavalice ili u ovu temu i sve ćemo riješiti na opće zdovoljstvo. Sad ponovno pogledaj prvu rečenicu (koja li je to pjesma?).
Zašt!
zato što je rekao da mu kod priključenja na komp izbacuje da je potrebno formatirat disk...tako da ovo što si rekao nema nikakve veze s problemom
Da vidio sam sad kad sam malo bolje pročitao-bio sam zaokupljen smijehoom kako će ga išamarat i to!
Pohvalio sam te u jednoj temi!
Pohvalio sam te u jednoj temi!
vidio sam, sve ja vidim :P