Vecer :)
Da...
Lisa Ann, Jayden James, Eva Angelina, Alexis Texas - Fantastic 4 :)
Da...
Da...
Odite spat više s tom Eurovizijom.
Da...
Ja ne znam ni kad je eurovizija :P
Da...
Jel stvarno ili nas zaj--vaš?
Da...
Jel stvarno ili nas zaj--vaš?
Zezam, rekoh da vidim kakva ce vam biti reakcija 
Večer 
Il svi spavaju, il su svi napolju da popiju koju rundu >.>
Neeee prijatelju ti moraš znatt
!!
Malo refreshan avatar :)
Pozdrav
Čisto da kažem da je organizirano natjecanje Pimp my Dixie. Također radim na dijelu za registrirane korisnike (neke povlastice tipa artbook, VIP Wallpaperi, napisano u kratkim crtama šta će se desiti u sljedećem stripu itd.). http://dixie-adventures.com/ (pogled na desni dio sajta), ko je zainteresiran...
Na torentima nema njihovim albuma , najbolje ti je jubitu downloader i svaku pjesmu zasebno skineš , btw ... bili su na špancirfestu , totalna ludnica je bila.
Na torentima nema njihovim albuma , najbolje ti je jubitu downloader i svaku pjesmu zasebno skineš , btw ... bili su na špancirfestu , totalna ludnica je bila.
da, odlična ekipa se skupila prošle godine na španciru ;)
Cjeli stari grad je bio krcat ljudima , baš me zanima tko će ove godine doć , možda tbf , đubrivo ...
Nikak i nikak da se zaputim u Zagorje...a bilo bi mi i vrijeme. Iwana jedva čeka :D.
Doru je zameo vjetar...pardon lahor
Evo i mene na twitteru http://twitter.com/#!/mkrajinovic
Blago vama kad po cijelu noc mozete budalasat.
Prvo su došli Meksikanci,onda su došli glupi kuhari,onda je došao veliki brat,onda su došli kuhari koji neznaju kuhati,pa su onda došli ljudi koji mislu da znaju pjevati a zapravo nisu svjesni koje budale rade od sebe zajedno sa voditeljima,zatim su došli Turci kojima visi ona stvar i sada opet po 3. put dolazu budale koje neznaju pjevati i veliki brat koji nikako da nađe svoj stan.
Zar ne može biti gori TV-program od ovog?
Prvo su došli Meksikanci,onda su došli glupi kuhari,onda je došao veliki brat,onda su došli kuhari koji neznaju kuhati,pa su onda došli ljudi koji mislu da znaju pjevati a zapravo nisu svjesni koje budale rade od sebe zajedno sa voditeljima,zatim su došli Turci kojima visi ona stvar i sada opet po 3. put dolazu budale koje neznaju pjevati i veliki brat koji nikako da nađe svoj stan.
Ispustio si hrvatske sapunjare.
uvijek može gore, samo nemam ideju što bi to bilo gore od ovog...
Ispustio si hrvatske sapunjare.
Jbg promaklo
LN
ma otkud dolaze svi ti "pametni" ljudi na ovaj forum? mora da ih negdje proizvode...
ma otkud dolaze svi ti "pametni" ljudi na ovaj forum? mora da ih negdje proizvode...
ma gdje su sada izbili?
opet treba intervencija?
Što se zamaraš time?
Nikako mi nije jasno kako čovjek traži pomoć, a nije se potrudio potrošiti 10 minuta vremena za slaganje upita.
ma gdje su sada izbili?
opet treba intervencija?
samo pogledaj aktivne teme i bit će ti jasno
Nikako mi nije jasno kako čovjek traži pomoć, a nije se potrudio potrošiti 10 minuta vremena za slaganje upita.
ma meni samo žao što sam toliko glup da pomažem...