Večer...
Ma tebi treba dat batina
Večer...
Ma tebi treba dat batina
Ma tebi treba dat batina

momci da li netko zna za neki tut koji bi bar objasnio, netreba ni pokazat, kak npr deviantart slike rade, da nove slike idu udesno / iduci red kako stizu?
Ma tebi treba dat batina

Nemoj molimmm tee prijatelju moj stari
Čekaj jeli to onaj sa web stranicom za recenzije filmova? Ponestalo mi je Ginka, u mojim godinam to može biti fatalno.
Nije taj, nego onaj koji je htio otvorit firmu za servisiranje računala.

Malo sam se podsjetio....
Registracija firme, mislim da smo obojica bili u pravu. Puno stvari je moguće napraviti u teoriji u praksi one zaškripe. Isto ti je i s povratom poreza od strane države. Ako isti tražiš spremi se za dolazak inspekcije u roku ASAP.
Inače ne isplati se sam zezati oko registracije firme. Platiš javnom bilježniku i u vrlo kratkom roku je sve rješeno.
Malo sam se podsjetio....
Registracija firme, mislim da smo obojica bili u pravu. Puno stvari je moguće napraviti u teoriji u praksi one zaškripe. Isto ti je i s povratom poreza od strane države. Ako isti tražiš spremi se za dolazak inspekcije u roku ASAP.
Inače ne isplati se sam zezati oko registracije firme. Platiš javnom bilježniku i u vrlo kratkom roku je sve rješeno.
Sutra ću ići vidjet šta ste tamo dalje pisali.
BTW. Odoh...
LN.
dobro večer
Sutra ću ići vidjet šta ste tamo dalje pisali.
BTW. Odoh...
LN.
Kud ćeš tako rano? U školu možda?
(Ginko?)
Kud ćeš tako rano? U školu možda?
(Ginko?)

Moram pripremiti žrn-ove i javiti bankama da sutra dolazi veliki priljev novca. A to će potrajati do jutra. 
Moram pripremiti žrn-ove i javiti bankama da sutra dolazi veliki priljev novca. A to će potrajati do jutra. 
Uzmi Faks, nakon njega sve je potpuno čisto.
Hvala na savjetu. To ti znaš iz iskustva? 
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Hvala na savjetu. To ti znaš iz iskustva? 
Isprobano i provjereno.
Super mi je ova fora s BugOnline dodatkom za FF. U opcijama sam zakvačio da mi prikazuje i teme u kojima sam sudjelovao prije 30 dana i sad ih imam sve na dohvat miša.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Večer...
Večer...
Večer svima....
Pa tebi je opet rođendan....
Dobre kamate ti želim s velikim počekom...
Sad vi meni ak imate inspiracije, objasnite kako da zakopam 2 macora u ovu smrznutu zemlju ?
Iskljucite boschammer ili ekvivalentna pomagala...
Večer svima....
Hvala... 
BTW. Mogli bi i mi otvorit tvornicu wc papira... čuo sam da je veliki profit u tome. 
Sad vi meni ak imate inspiracije, objasnite kako da zakopam 2 macora u ovu smrznutu zemlju ?
Moraš uzeti pune tačke jako ljutog luka. Luk rezati u neposrednoj blizini očiju kako bi izazavao veliku količinu suza. Voditi računa da suze ne kapaju u tačke već na tlo. Dobro ciljati da suze nemaju rasap već da su koncentrirane. Nakon nekih 45 minuta tlo će biti dovoljno rskvašeno i odmrznuto pa možeš pristupiti poslu.
Popišaj se po zemlji,zakopaj GTX 480 nakon bencha,budi kreativan!
baci molotovljev koktel
BTW. Mogli bi i mi otvorit tvornicu wc papira... čuo sam da je veliki profit u tome. 
Kad okreneš sve te kamate i depozite, nećeš koristiti toalet papir već EUR-e.
Večer svima....
Hvala... 
To ti je lako. Uzmi običan papir i gužvaj ga i odmataj jedno 15 minuta i imaš WC papir 
To ti je lako. Uzmi običan papir i gužvaj ga i odmataj jedno 15 minuta i imaš WC papir 
Virtualni prijatelju, opet pišeš gluposti... 
Krampom i lopatom?
Sigurno neces rukama...

Virtualni prijatelju, opet pišeš gluposti... 
Ma ne pišem,100% je istina,probaj. Papir bude mekan kao WC papir. Ne zahebavam se.
Dobro večer