Nikako ne mogu da formatiram USB stick da bude MS-DOS(Crate an MS-DOS start up diks), ne mogu nikako da oznacim ovu kvacicu dole da bude tako ??
PPozz svima
Probaj sa HP usb format toolom.
Nikako ne mogu da formatiram USB stick da bude MS-DOS(Crate an MS-DOS start up diks), ne mogu nikako da oznacim ovu kvacicu dole da bude tako ??
PPozz svima
Probaj sa HP usb format toolom.
Svašta evo sad pisalo dosta njih online a nakon 10sek svi offline stvarno čudno!
Meni sve normalno radi.
Meni sve normalno radi.
you lucky bastard 
Powered by T-Com.
FUUUU
meni ne pomaže ni t-com, ni iskon, ni vip, ni carnet...sve isto sranje...
meni ne pomaže ni t-com, ni iskon, ni vip, ni carnet...sve isto sranje...
Hahahaha.
Šta je sve usporeno ili?
Di ste ljudi?kaj novo?Malo je forum bio usporen pa ga nije htjelo ocitat pa sa je oki doki
Hahahaha.
Šta je sve usporeno ili?
da, evo imam spojen po jedan komp na svaki od navedenih i ista je stvar...
isto je i preko vip broadbanda...
vrhunski je odradjeno za onaj webshop sa teme kad programeri imaju vremena.
sretan novi dan svima, evo ja se igram Robija, na radio Dizzyu
Mene je nesto malo zezao net večeras ali samo na Hrvatskim stranicama koliko sam vidio, nema veze laku noc.
Hwebo ti ovakvo školovanje, idem u školu i moram vam se javljati u nespavalice...
Večer...
dobar veče x)
Večer svima..
Večer svima..
Sutra podižem kamate, dolazi priljev deviznih sredstava. 
Večer svima..
Sutra podižem kamate, dolazi priljev deviznih sredstava. 
Reci mi tko ulaže depozit (Ram ili Mentalni) pa ću znati od koga su izvorno. Moraš ih dobro okrenuti kako bi godinama mogao živjeti od rente.
Reci mi tko ulaže depozit (Ram ili Mentalni) pa ću znati od koga su izvorno. Moraš ih dobro okrenuti kako bi godinama mogao živjeti od rente.
Okrećem ih... kao centrifuga na perilici rublja. 
Dobra večer nešto nam I.Kk-a nema s tim open i closed
Večer ljudi. Zanima me, dali itko od vas ide na Gregoriane u Zagrebu sada 9.3.?
Okrećem ih... kao centrifuga na perilici rublja. 
Well done. 
kad neka vasa frendica prolije sok po laptopu i tastatura vise neradi, prosljedite je dalje, jer sam ja rastavljao i cistio tastaturu od asusovog laptopa od soka od sumecih tableta 3 sata.... prije bi rodio majmuna kroz guzicu nego to opet radio xD
Sad sam se sjetio one teme od "mladog poduzetnika", šta je bilo na kraju? Jesi li skužio da sam bio u pravu? 
Svako veče!
Sad sam se sjetio one teme od "mladog poduzetnika", šta je bilo na kraju? Jesi li skužio da sam bio u pravu? 
Čekaj jeli to onaj sa web stranicom za recenzije filmova? Ponestalo mi je Ginka, u mojim godinam to može biti fatalno.
Čekaj jeli to onaj sa web stranicom za recenzije filmova? Ponestalo mi je Ginka, u mojim godinam to može biti fatalno.
Nije taj, nego onaj koji je htio otvorit firmu za servisiranje računala.