- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zauvijek izgleda...
zauvijek izgleda...
otvorit cu ja temu opet, jednog dana
jedino ivov post sadrzi nesto originalno..njegova inacica portabla...ovo drugo c/p.
Jedino nas Obama može spasiti.
sad je moj red, zar ne? 
sad je moj red, zar ne? 
a može, ajde
nemojte otvarat temu,nego svaki post prijavljujte (prijavljujem uzurpaciju skripte)...pa nekom ce dozdipu.
a može, ajde
neću još sad, za tjedan dana :D
jedino ivov post sadrzi nesto originalno..njegova inacica portabla...ovo drugo c/p.
Navodno svaki program javi kad ima nova verzija, ili je Sova koja mi je to nadošapnula neki dan navecer bila u krivu fuckaj ga.

nemojte otvarat temu,nego svaki post prijavljujte (prijavljujem uzurpaciju skripte)...pa nekom ce dozdipu.
konstruktivan prijedlog, mogli bi jednom onako masovno
Miro, Ivo i LUXX navrate u birc i nespavalice, vjerojatno ne čitaju sve pa možemo potegnuti temu neobavezno kad su tu.
Miro, Ivo i LUXX navrate u birc i nespavalice, vjerojatno ne čitaju sve pa možemo potegnuti temu neobavezno kad su tu.
ja sam jedan post vec prijavio, da nastavim?
ma kakve alatke, Krešu zvat da izgazi to sve
Sretan dan s velikim zakašnjenjem!
Sretan dan s velikim zakašnjenjem!
svaki dan
pozdrav i tebi
Večer!
Večer EP!
Jel sve pod kontrolom?
I ja moram next week ko kardiologa pa me frnja:(
Ostatak ekipe:
Koji vam je vrag sa tim petokrakama?
ne volimo kad ih netko nezasluženo ima
Večer EP!
Jel sve pod kontrolom?
I ja moram next week ko kardiologa pa me frnja:(
Ostatak ekipe:
meni smetaju jer predstavljaju ostatke neuspješnog komunističkog režima
Imaš materijala za reda radit u univerzalnoj temi za skupljanje zvjezdica, ilitiga verz. novih prog. :D
Sada sam već normalniji i necu se predati :)
Kakva god da je prognoza...
neka se malo pjene...za pol sata sve ono pobrisi..daj meni zuti,ostalima kako je tebe volja.
bilo je zabavno,al tek za pol sata brisi. tnx.
Ljudovi, ja ode leci, nadam se da ce se bolje ponasati stalker kada se komp oladi malo :D, upaljen od prekjucer,6 popodne :D.
LN!